АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

К л ю ч о в і с л о в а:

Екологія, неоекологія, охорона навколишнього середовища Та збалансоване природокористуванНя

 

IІІ Міжнародна наукова конференція студентів, магістрантів, аспірантів та молодих вчених

Листопада 2014 року

 

Інформаційне повідомлення

 

м. Харків


Шановний_________________________________________________________

Запрошуємо Вас взяти участь у IІІ Міжнародній науковій конференції студентів, магістрантів, аспірантів та молодих вчених «Екологія, неоекологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування», що відбудеться в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна на екологічному факультеті.

Конференція буде працювати за наступними напрямками:

1. Проблеми екології та неоекології в Україні

2. Охорона навколишнього середовища і збалансоване природокористування

3. Екологічна безпека

4. Екологічна безпека продуктів харчування

5. Проблеми техноекології

6. Екологічні проблеми життєдіяльності сучасної людини

7. Застосування ГІС-технологій у вирішенні екологічних проблем

8. "Urgent Environment protection problems" (англомовна секція)

Офіційні мови конференції – українська, російська, англійська

Заявку та матеріали на участь просимо надіслати до 1 листопада 2014 року.

 

Заявку та електронний варіант публікації прохання надіслати на електронну адресу: karazina.eco.conf@gmail.com у вигляді архіву.zip або.rar

Будь ласка, після відправки електронної версії матеріалів обов’язково зателефонуйте за вказаним номером та з’ясуйте, чи отримано їх у оргкомітеті конференції: 0950981761 (Господинюк Каріна)

У заявці необхідно вказати прізвище, ПІБ учасника, назву навчального закладу ПІБ наукового керівника, місце його роботи і посаду, науковий ступінь, учене звання; тему доповіді та обраний напрямок; поштову адресу для листування; E-mail.

 

Вартість публікації – 20 грн за сторінку + 25 грн. за розсилку матеріалів

(просимо врахувати комісійний збір – 0,5%)

Реквізити для переведення коштів:

Оплату оргвнесків здійснювати переказом на рахунок: номер картки 5168757279369666 у «Приватбанку», Господинюк Каріна Євгенівна. Для ідентифікації переказу просимо, обов’язково, вислати скановану копію чеку, а також, повідомити за вказаним номером телефону: 0950981761, в іншому випадку, оргкомітет не несе відповідальності за публікацію матеріалів.

Тези будуть опубліковані у збірнику матеріалів конференції.

Загальний обсяг тез до 3 повних сторінок.

Формат сторінкиА4 (210х297 мм), орієнтація книжкова, параметри сторінки: зліва – 25 мм, решта – 20 мм. Редактор: Word, шрифт Times New Roman, кегль – 12 через 1,5 інтервалу, абзацний відступ 1 см, вирівнювання за шириною. Таблиці, ілюстрації та формули вставляються за текстом.

Зразок оформлення матеріалів

УДК:

Іванок О. М.

Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна

Петрова К. О., к.г.н., доц. кафедри екології та неоекології ХНУ ім. В.Н.Каразіна

НАЗВА

У публікації наведені результати хімічного аналізу...

К л ю ч о в і с л о в а:...

В публикации приводятся результаты химического анализа...


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)