АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВИПЛАТА ВИНАГОРОДИ

Читайте также:
  1. Виплата грошових дивідендів.
  2. Зобов'язання з публічної обіцянки винагороди з оголошенням конкурсу
  3. Зобов'язання у зв'язку з публічною обіцянкою винагороди
  4. Одноразова виплата допомоги по безробіттю для організації безробітним підприємницької діяльності.

5.1. Користувачем виплачується винагорода Організації, що становить ________________ за кожен ____________________ відповідно до постанови (місяць, квартал тощо)

Кабінету Міністрів України від 18.01.2003 № 72 „Про затвердження мінімальних ставок винагороди (роялті) за використання об’єктів авторського права і суміжних прав”.

5.2. Користувач надає Організації документацію по встановленій формі не пізніше ____днів після закінчення звітного періоду в електронному вигляді на електронну адресу: ___________або факсом ______________ та направляє по почті листом з повідомленням про вручення на адресу Організації.

5.3. Користувач кожен ­­­­__________________перераховує винагороду на

(місяць, квартал тощо)

розрахунковий рахунок Організації не пізніше______числа наступного за звітним періодом.

5.4. Положення Договору, що стосуються фінансових питань є конфіденційною інформацією, яку жодна з Сторін на має право розголошувати без попереднього письмового дозволу іншої Сторони, крім випадків визначених законодавством.

 

6. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ДОГОВОРУ

6.1. У випадку порушення зобов’язання (далі - порушення Договору) Сторона несе відповідальність, визначену чинним в законодавством та цим Договором.

6.2. Порушенням Договору є його невиконання або неналежне виконання, тобто виконання з порушенням умов, визначених у цьому Договорі.

6.3. У випадку порушення строку виплати винагороди, Користувач виплачує Організації пеню в розмірі ­­­­­__________________ за кожен день прострочення.

7. ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

7.1. Сторони зобов’язуються вирішувати будь-який спір шляхом переговорів і в досудовому порядку.

7.2. У разі неможливості вирішення спору шляхом переговорів та в досудовому порядку, спір може бути передано для вирішення у судовому порядку.

8. ФОРС-МАЖОРНІ ОБСТАВИНИ

 

8.1. Сторони не несуть відповідальності за невиконання або неналежне виконання умов Договору за умов виникнення форс-мажорних обставин.

8.2. По завершенню таких обставин Сторона, яка не виконала свої зобов’язання за Договором, повинна виконати їх у терміни, на які було призупинено виконання зобов’язань.

8.3. Сторона не має права посилатися на форс-мажорні обставини у випадку, коли вони розпочалися у момент прострочення нею виконання її обов’язків за Договором.

9. СТРОК ДІЇ ДОГОВОРУ

 

9.1. Строк дії Договору складає ______рік (роки)з моменту підписання Договору Сторонами.

Якщо жодна з Сторін за ______ місяць (-і) до закінчення дії Договору не повідомить письмово про його припинення, Договір вважається продовженим на той же строк і на тих же умовах.

9.2. Закінчення строку дії Договору не звільняє Сторони від відповідальності за його порушення, яке мало місце під час дії цього Договору.

10. ІНШІ УМОВИ

 

10.1. Будь-які зміни і доповнення до цього Договору дійсні за умови, що вони вчинені у письмовій формі та підписані Сторонами.

10.2. Сторони повинні у _________денний строк письмово повідомити одна одну про зміну місцезнаходження, надати іншу інформацію, необхідну для виконання Сторонами зобов’язань за цим Договором.

10.3. З усіх питань, не передбачених цим Договором, Сторони керуються чинним законодавством України.

10.4. Договір укладений в двох примірниках, які мають однакову юридичну силу, по одному кожній із Сторін.

 

МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ І РЕКВІЗИТИ СТОРІН:

Організація Користувач
     
____________ (підпис) /________________/ (П. І. Б.) ____________ (підпис) /________________/ (П. І. Б.)
М.П.   М.П.  

 

Додаток до договору

З В І Т

_________________________

(найменування Користувача)

про використання творів

за ______________________ 20____р.

 

Назва твору Автори Виконавець (П.І.Б (псевдонім) виконавця або назва колективу) Тривалість звучання твору (хвил., сек..) Кількість (сповіщень, виконань, показу тощо)
Композитор (П.І.Б) Автор тексту (П.І.Б)      
           

_________________ ______________________ _________________

(підпис керівника) (П.І.Б керівника) (дата)

М.П.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)