АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Збір за місця для паркування трансп.засобів

Читайте также:
  1. D. Дефіцит кількості мобільних госпіталів, що могло б наблизити медичну допомогу до місця пригоди.
  2. D. Розпустити джгут до моменту появи кровотечі і накласти його нижче попереднього місця
  3. E. Винести постраждалого з місця події.
  4. E. Винести постраждалого з місця події.
  5. Визначення місця даного готелю на ринку туристичних послуг. Охарактеризувати контингент мешканців та середній рівень завантаженості протягом року і порівняно з минулим
  6. Графік виходу на роботу.Ознайомлення з приміщенням бару.Організація робочого місця бармена.Особиста підготовка бармена.Конструкція барної стійки базового підприємства.
  7. Дослідіть властивості диска: обсяг диска, а також обсяг у байтах і відсотках вільного місця на диску.
  8. Етап 1. Визначення оптимального місця розташування в регіоні потенційних підприємств.
  9. Етап 1. Визначення оптимального місця розташування в регіоні потенційних підприємств.
  10. Етап 2. Визначення оптимального місця розташування потенційних підприємств коли в регіоні функціонує одне підприємство.
  11. Етапи огляду місця події
  12. Загальна характеристика місця проходження практики

Місцеві податки та збори

1.Податок на нерухоме майно відмінно від зем.ділянки

2.Збір за місця для паркування трансп.засобів

3.Збір за впровадженя деяких видів підприємн.д-сті

4.Туристичний збір

 

Податок на нерухоме майно відмінно від зем.ділянки

Податок сплачується за наявності у власності юрид.та фіз..осіб, у т.ч.нерезидентів об’єктів житлової нерухомості. База оподаткування об’єктів житл.нерухомості, що перебувають у власності юрид.осіб обчислюється ними самостійно виходячи з житлової площі на підставі документів, що підверджують право власності на такий об’єкт.

Ставки збору встановлюються сільською, селищною ао міською радою в розмірах за 1 м2 житлової площі: - для квартир житлова площа яких більше 240 м2 та житл.будинків житлова площа яких більша 500 м2, ставки податку не можуть перевищувати 1% розміру мін.ЗП встановленого на 1.01 зв.року; - для квартир житл.площа яких більша 240 м2 та житл.будинків площа яких більше 500 м2 ставка податку становить 2,7 % мін.ЗП на 1.01 зв.року.

Базовий под..період – календ.рік.

Юрид.особи визнач.суму податку на 1.01 зв.року самостійно і подають до 1.02 цього ж року до податк.органів розрахунки за встан.формою.

Річна сума податку розбивається поквартально і сплачується рівними частинами до 30 числа місяця наст.за звітним кварталом.

Збір за місця для паркування трансп.засобів

Платники збору – юрид.особи, їх філії, фіз..особи-підприємці, які відповідно до рішення сільської, селищної, міської ради організовують та провадять діяльність із забезпечення паркування трансп.засобів на майданчиках для платного паркування на спеціально відведених автостоянок. При цьому платник збору, який має підрозділ без статусу юрид.особи, що здійснює діяльність на зем.ділянці не за місцем реєстрації платника зобов’язаний за реєстр.такий підрозділ в органі ДПС за місцем знаходження зем.ділянки.

Об’єкт оподаткування – це земельна ділянка, що згідно з рішенням органів самоврядування спец.відведена для забезпечення паркування трансп.засобів на автомобільних дорогах аг.користування, тротуарах чи інших місцях, а також комунальні гаражі, стоянки, паркінги (будівлі, споруди, їх частини), які побудовані за рахунок коштів місц.бюджету.

База оподаткування – це площа зем.ділянки відведена для паркуваня, а також площа комунальних гаражів стоянок паркінгів, які побудовані за рах.місцевого бюджету.

Ставки збору встановлюється органами місц.самоврядування за кожний день здійснення діяльності із забезпеченням паркування транспортних засобів у грн. за 1 м2 площі зем.ділянки відведеної для організації такої діяльності у розмірі від 0,03 до 0,15 % мін.ЗП на 1.01 звітного року.

Сплата збору здійснюється до місц.бюджету авансовими внесками до 30 числа включно кожного місяця (у лютому до 28 або 29) за місцем розташування розміщення ділянки для паркування трансп.засобів. підсумкова сума збору обчислена відпов.до податк.декларації за податковий квартал з урахуванням сплачених авансових платежів сплач.у строки передбачені для подачі квартальної звітності.

Звітний період – квартал. Звітність з збору подається щоквартально.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)