АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Місто Художників

Читайте также:
  1. II. Мовленнєва змістова лінія
  2. III. Мовна змістова лінія
  3. IІІ. Діяльнісна змістова лінія
  4. V. Діяльнісна змістова лінія
  5. Варанасі, місто богині Ганги
  6. За економічним змістом та юридичними ознаками
  7. Змістова характеристика видів мовленнєвої компетенції дошкільників
  8. Змістовий аспект мовленнєвого розвитку дітей і учнів
  9. Змістовий модуль 1
  10. ЗМІСТОВИЙ МОДУЛЬ 1.
  11. Змістовий модуль 1.
  12. Змістовий модуль 1.

Проведення заходу.

 

Ведучий: Сьогодні ми з вами помандруємо казковою та дивовижною Країною комп’ютерної графіки. Країна ця дуже велика і в ній можна заблукати. І щоб цього не сталося, я постійно вас супроводжуватиму і допомагатиму вам.

Наш шлях Країною комп’ютерної графіки проходитиме шістьма містами. У кожному місті вас очікують випробування, за які ви отримуватимете бали – біти. Наша подорож країною проходитиме на віртуальному потязі.

Під час подорожі у нас буде 5 зупинок, на яких кожен з вас зможе показати свою кмітливість, творчість та знання графічного редактора Paint. Кожна команда отримає «Карту подорожі», на якій ви будете проставляти бали, отримані вами за завдання, виконані під час подорожі. Оцінюватиме ваші роботи компетентне журі. Для початку кожній команді видається стартовий капітал – 10 бітів. Команду, яка найкраще покаже свої знання і набере найбільшу кількість бітів, чекає приз, який буде вручено на лінійці. Всі готові? Отже, отримуйте «Карти подорожі» та займайте місця в чарівному потязі. Подорож починається.

 

Місто 5 відмінностей.

Ведучий: у цьому місті на вас чекає випробування на уважність і швидкість. Для участі у конкурсі я запрошую по одному гравцю з кожної команди. Перед вами на комп’ютерах у графічному редакторі Paint відкрито 2 однакових растрових зображення. Ви повинні знайти 5 відмінностей між малюнками та, використовуючи інструмент Прямокутник або Овал, обвести їх. Час виконання завдання 3-5 хвилин. Максимальна кількість бітів за це завдання – 5.

Ведучий: Ви чудово впоралися з цим завданням. Поїхали далі?

 

Місто Художників.

Ведучий: Ось ми і прибули до міста Художників. Мешканці цього міста полюбляють малювати, але вони дуже непосидючі, тому часто не завершують розпочаті справи. Допоможіть їм домалювати цей смачний святковий пиріг. Гравець, який зробить це найкраще, принесе своїй команді 15 бітів.

(На екрані дві половинки малюнка, учням за зразком треба домалювати, використовуючи графічний редактор. Копіювання заборонено.).

 

Місто Пазлів.

Ведучий: Ви чудово впоралися з двома завданнями. Пройдено майже половину шляху. Я сподіваюся, що і в решті міст ви проявите свою майстерність ми прибули в місто Пазлів. У цьому місті дуже часто бувають сильні вітри, які знищують витвори живопису мешканців. От і нещодавно картина, над створенням якої тяжко працювали більше десяти митців, була розірвана та розкидана по всьому місту. Мешканці дуже просять допомогти їм відновити її. А тому, хто швидше і якісніше впорається з цим нелегким завданням, міські жителі подарують 10 бітів.

Для участі в конкурсі запрошуються два учні, які повинні відновити малюнки.

 

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)