АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПРАВА ТА ОБОВЯЗКИ СТОРІН

Читайте также:
  1. I. Значение владения движимыми вещами (бумагами на предъявителя и правами требования как вещами)
  2. I. Общее понятие о вещных правах на чужую вещь
  3. I. Права угодий в чужих имениях и общее понятие о сервитутах
  4. II. Общее понятие об ограничениях права собственности
  5. II. Права и обязанности Нанимателя
  6. II. Права и обязанности Сторон
  7. II. Права Исполнителя, Заказчика и Обучающегося
  8. II. Права Исполнителя, Заказчика и Обучающегося
  9. II. Способы приобретения права собственности на движимые вещи
  10. III. Виконання постанов у справах про адміністративні правопорушення
  11. III. Залог (заклад) движимости, ипотека движимости и залог права
  12. IV. Права присвоения

2.1. Обов’язки Замовника:

2.1.1. Забезпечити Виконавця базою практики згідно з метою практики, зазначеної в договорі, а також вимогами програми практики.

2.1.2. Повідомити Базу практики про залучення її до проведення роботи з практичної підготовки студентів Виконавця.

2.1.3. Сприяти Виконавцю в організації та проведенні практичної підготовки студентів в обсязі і порядку, встановленому у Програмі практики.

2.2. Замовник має право:

2.2.1. Здійснювати перевірку ходу проведення практичної підготовки студентів на базі практики, не втручаючись у діяльність Виконавця.

2.2.2. Вносити пропозиції, рекомендації, зауваження щодо реалізації даного договору, як з боку Виконавця, так із базою практики.

2.3. Обов’язки Виконавця:

2.3.1. Направити до Бази практики студентів у кількості не менше 20 осіб за спеціалізацією та на термін відповідно до календарного плану.

2.3.2. За місяць до початку практики надати Базі практики для погодження список студентів, яких направляють на практику.

2.3.3. Призначити керівниками практики, а вразі потреби – груповими керівниками кваліфікованих викладачів.

2.3.4. Разом з Базою практики призначити групових керівників від Бази практики зі складу висококваліфікованих педагогічних працівників;

2.3.5. Надати Базі практики інформацію про зміст і порядок проведення практики не пізніше як за 2 тижні до початку практики.

2.3.6. Забезпечити додержання студентами трудової дисципліни і правил внутрішнього трудового розпорядку Бази практики.

2.3.7. Проводити обов’язкові інструктажі з охорони праці та техніки безпеки про порядок проходження практики.

2.3.8. Надати студентам-практикантам та Базі практики перелік необхідної документації для підведення підсумку практики, ознайомити про систему звітності з практики.

2.3.9. Брати участь у розслідуванні комісією Бази практики нещасних випадків, що можуть статися зі студентами під час проходження практики на Базі практики.

2.3.10. Підводити підсумки роботи студентів по закінченню практики безпосередньо з керівниками практики від Баз практики.

2.3.11. Оплата праці безпосередніх керівників практики від Бази практики здійснюється Виконавцем згідно з діючими в період практики ставками погодинної оплати праці працівників, зайнятих в усіх галузях народного господарства за проведення учбових занять із розрахунку: 1 година на одного студента на тиждень, крім проведення ознайомчої практики.

2.4. Виконавець має право:

2.4.1. Здійснювати контроль за проведенням практичної підготовки студентів відповідно до нормативних документів.

2.4.2. Вносити пропозиції, рекомендації, зауваження щодо реалізації даного договору, як з боку Замовника, так і з боку Бази практики.

2.5. Обов’язки Бази практики:

2.5.1. Прийняти студентів на практику в кількості не менше 20 осіб одночасно на термін відповідно до календарного плану.

2.5.2. За погодженням з Виконавцем призначити наказом кваліфікованих спеціалістів для безпосереднього керівництва практикою (групових керівників практики).

2.5.3. Створити необхідні умови для виконання студентами програм практики, не допускати використання їх на посадах та роботах, що не відповідають програмі практики та майбутній спеціальності.

2.5.4. Забезпечити студентам умови безпечної роботи на кожному робочому місці.

2.5.5. Надати студентам-практикантам і керівникам практики від навчального закладу можливість користуватися лабораторіями, кабінетами, майстернями, бібліотеками, технічною та іншою документацією, необхідною для виконання програми практики.

2.5.6. Забезпечити облік виходів на роботу студентів-практикантів. Про всі порушення трудової дисципліни, внутрішнього розпорядку та про інші порушення повідомляти Виконавця.

2.5.7. Після закінчення практики дати характеристику на кожного студента-практиканта, у якій відобразити якості підготовленого ним звіту.

2.6. База практики має право:

2.6.1. Здійснювати контроль за роботою студентів-практикантів.

2.6.2. Надавати пропозиції Виконавцю щодо вдосконалення організації практики згідно з сучасними вимогами до професійної підготовки вчителя.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)