АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Обов'язки сторін

ДОГОВІР

Про працевлаштування випускників вищих навчальних закладів, які навчалися за напрямами і спеціальностями педагогічного профілю

 

_____________________ __________________

(місце укладення) (дата укладення)

 

1. Херсонський державний університет (далі - ХДУ)в особі ректора Стратонова Василя Миколайовича, що діє на підставі Статуту.

2. Випускник _______________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________,

(прізвище, ім'я, по батькові, паспортні дані)

що навчався за напрямом підготовки/спеціальністю _______________________________________,

рівнем освіти/освітньо-кваліфікаційним рівнем ___________________________________________

3. Орган управління освіти і науки ___________________________________________________

в особі керівника ____________________________________________________________________

(далі - Роботодавець), що діє на підставі ___________________________________затвердженого,

___________________________________________________________________________________,

(назва органу)

уклали договір, предметом якого є: обов'язкове відпрацювання випускником вищого навчального закладу протягом трьох років з дня укладання угоди у загальноосвітньому або професійно-технічному навчальному закладі, а також отримання одноразової адресної грошової допомоги (далі - допомога) у п'ятикратному розмірі мінімальної заробітної плати.

За цим договором:

1.1. Випускник, що отримав у Вищому навчальному закладі базову або повну вищу освіту за спеціальністю/напрямом підготовки ______________________________ освітньо-кваліфікаційного рівня/рівня освіти __________________________________, працевлаштувався на роботу згідно зі спеціальністю та кваліфікацією.

 

Обов'язки сторін

2.1. ХДУ:

2.1.1. Забезпечує реалізацію державної політики в галузі вищої освіти, виконання державного замовлення та якісну теоретичну і практичну підготовку випускника згідно з навчальними планами, програмами і вимогами до освітньо-кваліфікаційного рівня/рівня освіти.

2.1.2. Забезпечує своєчасну видачу випускнику документа про освіту державного зразка за результатами атестації здобувача вищої освіти.

2.1.3. Вивчає попит на фахівців на ринку праці і сприяє їх працевлаштуванню відповідно до Закону України "Про вищу освіту".

2.1.4. Здійснює моніторинг за виконанням угоди з боку роботодавця та випускника.

2.2. Роботодавець:

2.2.1. Надає вищому навчальному закладу пропозиції щодо наявності вакантних посад педагогічних працівників із зазначенням умов оплати праці, наявності чи відсутності житла у визначеному населеному пункті, наявності інших соціально-побутових умов.

2.2.2. Організовує прийняття прибулих та в двотижневий термін інформує ХДУ про працевлаштування молодого фахівця.

2.2.3. Забезпечує:

матеріальне стимулювання молодого фахівця відповідно до чинного законодавства; сприяє постановці молодого фахівця на квартирний облік як особи, що потребує поліпшення житлових умов, а також прикріплення до медичної установи; безпечні та нешкідливі умови праці молодого фахівця.

2.3. Молодий фахівець зобов'язаний:

2.3.1. Прибути до Роботодавця у термін до «___» ____________ 20___ року та укласти трудовий договір на умовах, установлених у підпункті 2.2.3 цього договору.

2.3.2. Відпрацювати у Роботодавця на обраній посаді згідно з терміном, визначеним у договорі.

2.3.3. Виконувати трудові обов'язки згідно з вимогами законодавства та посадовою інструкцією.

2.3.4. Повернути суму фактично одержаної допомоги у ХДУ, де була здійснена виплата, у разі відмови приступити до роботи за призначенням, звільнення з ініціативи адміністрації за порушення трудової дисципліни, звільнення за угодою сторін або з ініціативи працівника протягом трьох років від початку роботи у загальноосвітньому або професійно-технічному навчальному закладі.

2.3.5. У разі зміни місця роботи, але продовження перебування на посаді педагогічного працівника у загальноосвітньому або професійно-технічному навчальному закладі, протягом 30 днів з дня виникнення таких змін переукласти договір за новим місцем роботи.

 

Інші умови

3.1. Спори, що виникають у разі порушення договору, розглядаються у судовому порядку.

3.2. Договір складений у трьох примірниках, які зберігаються у кожної із сторін і мають однакову юридичну силу.

3.3. Договір набирає чинності з моменту його підписання і діє до «___» ___________20___ року.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)