АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Заходи, які здійснюють сторони. мiж факультетом фізико-математичним факультетом Національного технічного університету України “ Київський політехнічний інститут ” ( далі ФМФ ) в особі декана

Читайте также:
  1. D. 12 год., постраждалі очікують прихід рятувальників і не здійснюють жодних дій, щоб не пошкодити один одному.
  2. В. Органи державної виконавчої влади, що здійснюють управління у сфері економіки, складають четвертий вид суб’єктів господарювання.
  3. Вопрос Сторони та інші особи у відносинах банкрутства.
  4. Заходи, які здійснюють сторони
  5. Органи публічної влади, які здійснюють фінансову діяльності держави й місцевого самоврядування
  6. Особливості правового регулювання іноземних інвестицій, що здійснюються за окремими договорами (контрактами)
  7. Підставою надання адміністративної послуги є звернення приватної сторони (громадянина) до публічної (державного або муніципального органу).
  8. Поняття, сторони та зміст трудового договору
  9. Розділ, де представлені соціально-психологічні знання про спілкування та його сторони, психологічні способи впливу в процесі спілкування
  10. С. Здійснюють процес перетворення антигена
  11. Склад злочину є матеріальним. Обов'язковою ознакою об'єм тивної сторони є отримання доходу у великих розмірах.

Д О Г О В І Р №

ПРО СПІВПРАЦЮ

“__”____________201__р.

 

мiж факультетом фізико-математичним факультетом Національного технічного університету України “ Київський політехнічний інститут ” (далі ФМФ) в особі декана Ваніна Володимира Володимировича, що діє на підставі доручення ректора № 31

(прізвище, ім'я та по батькові)

 

від “ 30грудня 2011р.

і_____________________________________________________________________________

(повна назва пiдприємства)

в особі________________________________________________________________________ (прізвище, ім’я, по батькові керівника)

що діє на підставі_______________________________________________________________

 

про пiдготовку та працевлаштування студентів, які навчаються за спеціальністю (напрямом) ____________________ денної форми навчання.

 

Предмет договору

Предметом даного договору є партнерство та співробітництво між Сторонами в напрямах, що визначаються умовами цього Договору та додатковими угодами.

Заходи, які здійснюють сторони

Пiдприємство:

2.1 Забезпечує проведення і керівництво практиками за узгодженими спеціальностями, кількістю студентів і термінами проходження на своєму пiдприємствi згiдно з навчальними планами пiдготовки бакалаврів, спецiалiстiв, магістрів, додержуючись Положення про практику студентiв вищих навчальних закладiв України, включаючи вимоги з охорони праці та техніки безпеки.

2.2 За узгодженими темами надає студентам можливість виконання курсових робіт і дипломних проектів на власній виробничій базі.

2.3 Надає випускникам, як молодим спеціалістам, що направлені на підприємство за узгодженими списками, роботу згiдно з отриманою спецiальнiстю i кваліфікацією відповідно чинного законодавства України та своєчасно повідомляє університет про їх прибуття до мiсця роботи.

2.4 Надає допомогу факультету (кафедрi) у розвитку матерiально-технiчної бази навчального процессу (за погодженням сторін коштами, сучасним обладнанням, ремонтними роботами, тощо).

2.5 У випадку, коли між підприємством і факультетом (інститутом) є договір про цільову підготовку, підприємство забезпечує: бази практик, технічне оснащення навчального процесу факультету (інституту) та бере участь у визначенні змісту і обсягів підготовки майбутніх спеціалістів, формуванні нового переліку посад і кваліфікацій, переоснащенні бази практичної підготовки в навчальних закладах, забезпеченні якісного проходження студентами виробничої практики, організації стажування викладачів на виробництві, вирішенні питань працевлаштування випускників.

Факультет (інститут) НТУУ”КПІ”:

2.6 Забезпечує якiсне виконання навчального плану за спеціальністю та згiдно з iндивiдуальним планом цiльової пiдготовки студента.

2.7 Забезпечує керiвництво та проведення практики студентiв на даному пiдприємствi по тематицi пiдприємства-замовника.

2.8 Направляє за його (їх) згодою випускника (випускників) на дане пiдприємство i видає направлення на роботу.

 

2.9 Використовує наданi пiдприємством факультету (інституту) устаткування та прилади на розвиток матерiально-технiчної бази навчального процесу при пiдготовцi необхiдних пiдприємству фахівців. Забезпечує студентiв навчально-методичною лiтературою.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)