АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

і отримамння завдатку

Читайте также:
  1. Загальні підходи до організації обліку доходів діяльності : визнання, оцінка та класифікація доходів діяльності
  2. ЗМ-2. Тема 5. Зобов’язальні відносини в сфері господарювання.
  3. Зміна або розірвання господарських договорів в одноособовому порядку не допускається, якщо інше не передбачене законом або договором.
  4. Зміст характеристика та структура П(С)БО15 Дохід
  5. Ієрархія нормативно-правових актів.
  6. Методичні рекомендації
  7. Методичні рекомендації
  8. Місцезнаходження та реквізити Сторін
  9. ОБЛІК ДОХОДІВ ТА РЕЗУЛЬТАТІВ ДІЯЛЬНОСТІ
  10. ОБЛІК ДОХОДІВ ТА РЕЗУЛЬТАТІВ ДІЯЛЬНОСТІ.
  11. Облік доходу від надзвичайних подій

м. Острог 15 лютого 2015 року

(П.І.П)_________ паспорт серії ____ № _______ виданий________, проживаючий(а) за адресою _________, надалі «Продавець», с однієї сторони, і (П.І.П)____________ паспорт серії ____ № _______ виданий________, проживаючий(а) за адресою _________, надалі «Покупець», з іншої сторони, заключили

цей Договір про наступне:

1. Покупець і Продавець зобов'язуються в строк і на умовах цього Договору, викладених нижче, заключити в майбутньому договір купівлі-продажу (Основний договір) на належне Продавцю нерухоме майно ____________, за адресою __________

2. Продавець стверджує, що зазначене в п. 1 нерухоме майно належить йому на законних підставах, не продане і не відчужене любим іншим способом, не знаходиться в заставі, під арештом, не здано в оренду і не має стягнень і претензій зі сторони третіх осіб.

3. Продавець зобов'язується протягом терміну дії даного Договору:

а) не міняти умови продажу нерухомого майна, зазначеного в п.1 даного Договору та інші умови, передбачені даним Договором без узгодження з Покупцем;

4. Ціна відчужуваного нерухомого майна, погоджена Продавцем і Покупцем, становить _____ грн (____доларів США), які Покупець зобов'язується передати Продавцеві в момент оформлення договору купівлі-продажу, за винятком суми авансового платежу, внесеного у вигляді завдатку за умовою п.5 даного Договору. Оплата здійснюється в національній валюті за курсом НБУ на момент оплати (або за фіксованим курсом 1$ = _____грн.)

5. Для гарантії виконання Основного договору й підтвердження даної угоди Покупець передає Продавцеві в момент підписання даного Договору грошову суму (Завдаток). Сума Завдатку становить ______ грн, що за курсом НБУ (1$ = __грн.) на момент підписання Договору становить __________.

6. При (до) укладенні Основного договору купівлі-продажу нерухомого майна, зазначеного в п.1 Сторони зобов'язуються сплатити:

Продавець:_______________

Покупець: __________________

7. У випадку невиконання зобов'язання, зазначеного в п.1 даного Договору, у строк до "___" _______ 200__ г. з вини Продавця, останній зобов'язується повернути Завдаток Покупцеві в подвійному розмірі у відповідності зі статтею 571 ЦК України.

8. У випадку невиконання зобов'язання, зазначеного в п. 1 даного Договору, у строк до "___" _______ 200__ г. з вини Покупця, Завдаток у відповідності зі статтею 571 ЦК України не повертається.

9. Продавець зобов'язується знятися з реєстрації з вищевказаного приміщення разом з іншими зареєстрованими по цій адресі особами й звільнити приміщення до "____" _________ 200__р.

10. Сторони домовилися здійснити оформлення Договору купівлі-продажу "____" ___200_ р.(або раніше за узгодженням сторін) у нотаріальній конторі за адресою __________

11. Договір укладається у двох екземплярах, по одному для кожної Сторони.

12. Даний Договір вступає в юридичну силу із моменту його підписання Сторонами і вважається виконаним під час підписання Основного договору купівлі-продажу нерухомого майна, зазначеного в п. 1 даного Договору.

13. Умови даного Договору можуть бути змінені по взаємній згоді Сторін з обов'язковим складанням письмового документа.

14. Після підписання цього Договору всі попередні переговори за ним, переписки, що передували угоді й протоколи про наміри з питань, які так чи інакше стосуються цього Договору, втрачають юридичну чинність.

Продавець_________ Покупець__________


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)