АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Правові нормативно-технічні та організаційні основи забезпечення безпеки життєдіяльності

Читайте также:
  1. C. Забезпечення прохідності дихальних шляхів при підозрі на травну голови і хребта
  2. IV. Оформлення матеріалів про правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху
  3. VIII. Деякі аспекти діловодства у справах про порушення правил, норм і стандартів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху
  4. VІ. Виконання практичної роботи. Інструктаж з техніки безпеки.
  5. А.3.3.5. Анестезіологічне забезпечення кесарева розтину.
  6. Адміністративно-правові норми: поняття, ознаки, види та особливості структури.
  7. Актуальні проблеми економічної безпеки України
  8. Аналіз запасу фінансової стійкості (зони безпеки) підприємства
  9. Аналіз соціального забезпечення в сфері зайнятості населення
  10. Аналіз соціального забезпечення в сфері зайнятості населення
  11. Асигнування з бюджету як організаційно-правова форма соціального забезпечення
  12. Взаємодії між органами державної контрольно-ревізійної служби та органами прокуратури, внутрішніх справ і Служби безпеки України

Показники використання автотранспортних засобів.

Для планування обліку і аналізу роботи вантажних автотранспортних засобів встановлена система показників, що дозволяє оцінювати ступінь використання транспортних засобів і результати його роботи.

Значення техніко-експлуатаційних показників отриманих при аналізі роботи автотранспортних засобів за даними автотранспортного підприємства.

 

Показник умовні позначення Числове значення
Коефіцієнт випуску парку aв 0,704
Час у наряді, год Тн 9,5
Час простою автомобіля під навантаженням-розвантаженням за одну їзку, год tн-р   1,9
Коефіцієнт статичного використання вантажності gс 0,8
Технічна швидкість, км/год Vт  
Коефіцієнт використання пробігу b 0,678
Вантажність, т qн 14,5

Правові нормативно-технічні та організаційні основи забезпечення безпеки життєдіяльності

Правову основу безпеки життєдіяльності становить Конституція України як за своїми юридичними особливостями, так і своїми принципами, тобто юридично вираженими об'єктивними закономірностями організації і функції соціально-економічної, політичної, духовної сфер суспільства.

Сукупність правових актів певної галузі становить законодавство. Таким чином, нормативні акти, що регулюють автотранспортні відносини складають автотранспортне законодавство.

Основу нормативних актів автотранспортного права становлять закони. Вони є актами вищого органу влади – Верховної Ради України.

1. Конституція України закріплює головні принципові положення економічної системи, форми власності, планування, соціальні та трудові правовідносини.

2. Закон України „Про транспорт” встановлює головні правові норми, що діють у всій транспортній галузі.

3. Закон України „Про підприємництво” встановлює законодавчу базу для здійснення підприємницької діяльності в країні, в тому числі і в автотранспортній галузі.

4. Закон України „Про підприємства України” встановлює правові норми діяльності підприємств в Україні, в тому числі і в автотранспортній галузі.

5. Закон України „Про дорожній рух в Україні” регулює суспільні відносини в галузі дорожнього руху та безпеки, окреслює права та обов’язки суб’єктів даних правовідносин. Встановлює норми забезпечення екологічної безпеки при використанні автотранспорту.

6. Закон України „Про автомобільний транспорт” та інші закони, нормативні акти Президента України, Кабінету Міністрів України, центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування.

Важливу Регулятивну функцію виконує Статут автомобільного транспорту – найважливіший нормативний документ, що регулює діяльність підприємств і організацій автомобільного транспорту, а також організацій, підприємств і громадян, які користуються послугами даного виду транспорту. Він врегульовує найбільш важливі й основні питання автомобільних перевезень і обов’язковий до виконання всіма транспортними організаціями та підприємствами незалежно від відомчої підпорядкованості і форми власності.

15.04-16.04.14   2. Робота дублером інженерно-технічного персоналу:   - Робота дублера старшого диспетчера. Працюючи дублером старшого диспетчера АТП виконував завдання щодо складання вантажних карток на перевезення, розробку маршрутів перевезень, складання змінно-добового плану для окремих автомобілів. Брав участь …………………………………………………………………………………………………………   ДИВИСЬ Виписка з програми переддипломної практики для груп 4ОП   Види маршрутів.. Маршрутизація автомобільніх вантажних перевезень.   Вибір типу автотраснпортних засобів  
17.04.-18.04.14   Робота дублером змінного диспетчера.
19.04.-21.0414   Робота дублером техніка- технолога  
22.04.-23.04.14 Робота дублером таксувальника транспортних документів (оператора електронно-обчислювальних машин);  
24.04.14   Робота дублером техника-інспектора з контролю за використанням палива  
24.04.14 Робота дублером оператора диспетчерського руху та навантажувально-розвантажувальних робіт на автотранспорті. Основи оргаізації і планування навантажувально-розвантажувальних робіт  
26.04-28.04.14   Технологія перевезень різних видів вантажів, що здійснює АТП; транспортно- експедиційне обслуговування підприємств і організацій
29.04- 30.04.14 3. Організація роботи служби безпеки, охорони праці та навколишнього середовища в АТП.
  01.05-2.05.14   Систематизація матеріалів зібраних для виконання дипломного проекту. Оформлення індивідуального завдання

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)