АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ОСНОВНИЙ ДОГОВІР

Читайте также:
  1. ЗМ-2. Тема 6. Господарський договір.
  2. ІІ.Основний зміст уроку.
  3. Історико-державна подія: 13 листопада 1918 р. - Тимчасовий основний закон ЗУНР.
  4. Конституція (Основний Закон) Союзу Радянських Соціалістичних Республік (1977 р.)
  5. Конституція (Основний Закон) Української Радянської Соціалістичної Республіки (1978 р.)
  6. Корекційна спрямованість як основний принцип організації навчання дітей з вадами психофізичного розвитку
  7. ОСНОВНИЙ ЕТАП ЗАНЯТТЯ
  8. ОСНОВНИЙ ЕТАП ЗАНЯТТЯ
  9. Основний закон і політична система суспільства
  10. Основний зміст матеріалів теми.
  11. Основний обмін і умови його визначення, фактори, що впливають на його величину.

3.1. Основний договір підлягає обов’язковому нотаріальному посвідченню, право власності на квартиру підлягає обов’язковій державній реєстрації згідно чинного законодавства України.

3.2. Продавець зобов’язаний підготувати та надати документи, необхідні для нотаріального посвідчення Основного договору, та нести відповідальність за справжність цих документів.

3.3. Прибути до нотаріальної контори приватного нотаріуса Києво-Святошинського районного нотарiального округу Саєнко О.О. для укладення Основного договору у день, визначений Сторонами (на підставі письмової пропозиції згідно п. 6.7. цього договору), але не пізніше останнього дня строку, передбаченого в п. 6.1. цього договору, маючи при собі всі належні документи, а також документи, що посвідчують особу (паспорти), та довідки про присвоєні податкові номери.

3.4. Право власності на придбану квартиру у ПОКУПЦЯ виникне з моменту державної реєстрації права власності.

3.5. Витрати пов'язані з нотаріальним посвідченням Основного договору, а саме: 1% державне мито, 1% обов’язкового пенсійного страхування, послуги нотаріуса (бланки, витяги, оформлення договору тощо), несе Покупець. Обов’язковою умовою укладення Основного договору є надходження Продавцю від Покупця компенсації сплати податку з доходів фізичних осіб у розмірі 5% (п’ять відсотків) від вартості Квартири, визначеної згідно п. 2.1. цього Договору.

3.6. Непередбачені цим договором інші істотні умови Основного договору купівлі-продажу будуть погоджені нами при підписанні основного договору.

3.7. За домовленістю Сторін укладення Основного договору має здійснитись не пізніше двох місяців від дня введення в експлуатацію Будинку.

ГАРАНТІЇ

4.1. На підтвердження намірів про наступне укладання Основного договору та відповідно придбання Квартири, Покупець передає Продавцю в якості гарантійних забезпечувальних коштів, згідно ч.2 ст. 546 Цивільного кодексу України, грошову суму ________________________________ (______________________________) грн. ___коп., що на день підписання цього Договору складає еквівалент ____________________ (_________________________________) доларів США за комерційним курсом, наступним чином:

· в день укладання цього договору грошову суму _________________________) гривень __ коп., що на день підписання цього Договору складає еквівалент ______________ (________________________________) доларів США 00 центів за комерційним курсом;

· остаточну грошову суму в гривнях, що на день підписання цього Договору складає еквівалент ___________________ (______________________________________________) доларів США 00 центів за комерційним курсом, Покупець зобов’язаний сплатити Продавцю до 25 січня 2014 року включно, у вигляді щомісячних платежів рівними частинами в гривнях, що буде еквівалентом ____________________ (_________________________) доларів США 58 центів на день сплати за комерційним курсом валют, не пізніше 25 числа кожного місяця. Підтвердженням про отримання цих частин забезпечувального платежу є розписка Продавця (його уповноваженого представника).

4.2. Зазначені у п. 4.1. цього Договору забезпечувальні кошти не є завдатком, і на них не розповсюджуються норми цивільного законодавства України про завдаток та ці кошти не є неустойкою, порукою, гарантією, заставою, притриманням у розумінні ч.1 ст. 546 Цивільного кодексу України.

4.3. Дані забезпечувальні кошти, при виконанні всіх умов цього Договору та при майбутньому укладенні Основного договору зараховуються до вартості Квартири, яка відповідно буде зазначатися в Основному договорі.

4.4. З моменту укладення цього Договору Продавець зобов’язується не відчужувати вказану квартиру та майнові права на неї іншим особам, не передавати в іпотеку та не надавати її в користування іншим особам.

4.5. Продавець гарантує, що квартира, яка є предметом цього договору та майнові права на неї, на день підписання цього попереднього договору та в майбутньому на день укладання Основного договору, нікому іншому не продано (не буде продано), не подаровано (не буде подаровано), в ренту або як внесок до статутного капіталу юридичної особи не передано (не буде передано), не відчужено іншим способом (не буде відчужено), не заставлено (не буде заставлено), під податковою заставою, у спорі і під забороною (арештом) не перебуває (не буде перебувати), інший попередній договір щодо цієї нерухомості не укладався, прав на відчужувану нерухомість у третіх осіб (в тому числі по праву сервітуту, за договорами найму (оренди), позички, шлюбним контрактом (договором) тощо, а також будь-яких інших обтяжень немає (не буде в майбутньому), в тому числі прав малолітніх та/або неповнолітніх дітей, обмежено дієздатних та/або недієздатних осіб на користування вищевказаною квартирою немає (не будуть мати).

4.6. Сторони стверджують, у момент укладання цього договору ми усвідомлювали (усвідомлюємо) значення своїх дій і могли (можемо) керувати ними; розуміємоприроду цього правочину, свої права та обов’язки за цим договором, а

також наслідки вчинення цього правочину для сторін; при укладанні договору відсутній будь-який обман чи інше приховування фактів, які б мали істотне значення та були свідомо приховані нами; сторони виражають свою пряму волю надати цьому Договору силу попереднього договору та вважають цей Договір попереднім договором відповідно статті 635 Цивільного кодексу України; договір укладається нами у відповідності зі справжньою волею сторін, без будь-якого застосування фізичного чи психічного тиску; при укладанні цього договору та визначенні його умов немає зловмисної домовленості; договір укладається на вигідних для сторін умовах і не є результатом впливу тяжких для сторін обставин; правочин вчиняється з наміромстворення відповідних правових наслідків (не є фіктивним); цей правочин не приховує інший правочин (не є удаваним); не обмежені в праві укладати правочини; не перебуваємо у хворобливому стані, не страждаємо в момент укладення цього договору на захворювання, що перешкоджають усвідомленню його суті, не перебуваємо під впливом лікарських, наркотичних засобів, психотропних речовин; не визнані в установленому порядку недієздатними (повністю або частково); володіємо українською мовою, що дало нам можливість правильно та однозначно зрозуміти та витлумачити цей договір; однаково розуміємо значення, умови цього правочину та його правові наслідки, а також заперечення щодо кожної з умов правочину відсутні, про що свідчать наші особисті підписи на цьому правочині, податкова застава відстуня.

4.7. Покупець заявляє, що він ознайомлений з усіма умовами цього Договору, отримав повну інформацію стосовно його умов та положень, інформацію про Квартиру, що має бути відчужена за Основним договором, інші дані відповідно до положень цього Договору. Покупець заявляє, що всі умови та положення цього Договору йому цілком зрозумілі та не потребують додаткового тлумачення, а сам Покупець, укладаючи цей Договір, не знаходиться під впливом тяжкої обставини, помилки, омани чи дій Продавця або третіх осіб.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)