АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Методичні вказівки по виконанню контрольної роботи

Читайте также:
  1. I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  2. III. ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ .
  3. III. Хід роботи
  4. III. Хід роботи
  5. IV. Методичні матеріали до семінарських, лабораторних і практичних занять.
  6. V. ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ
  7. VI. Методичні вказівки щодо виконання індивідуальних завдань.
  8. VІ. Виконання практичної роботи. Інструктаж з техніки безпеки.
  9. Аналіз ритмічності роботи підприємства
  10. в практиці роботи сучасного загальноосвітнього навчального закладу
  11. Варіанти завдань для домашньої контрольної роботи із дисципліни
  12. ВАРІАНТИ ЗАВДАНЬ ДЛЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ

Загальні методичні вказівки до виконання контрольних робіт

Виконання контрольної роботи є найважливішою складовою частиною самостійної роботи студента над проблемами навчального курсу, а також формою перевірки теоретичних знань, отриманих студентами заочної форми навчання. Контрольна робота включає завдання теоретичного і творчогого характеру, що спрямовані на розвиток у студентів умінь самостійно працювати зі спеціальною літературою, а також на формування навичок самоаналізу та практичного застосуванняотриманих знань.

Контрольна робота складається з 2-х завдань. Перше завдання стосується теоретичних основ курсу. Друге завдання передбачає написання творчого ессе.

Робота виконується в окремому зошиті. На обкладинці повинне бути зазначено прізвище, ім'я, по батькові, номер групи де навчається студент. Орієнтовний обсяг контрольної роботи в межах 10 – 15 сторінок. Теоретичне питання першого завдання повинно бути викладено на 8 – 12 сторінках. Крім того, необхідно пронумерувати сторінки і залишити місце для зауважень рецензента. Наприкінці контрольної роботи вказується дата завершення роботи і проставляється підпис.

Виконана і відповідним чином оформлена робота повинна бути представлена для рецензії до деканату заочного навчання відповідно до встановленого навчальним планом терміну (за місяць до початку наступний сесії). У випадку подання контрольної роботи безпосередньо напередодні або під час сесії, кафедра не гарантує своєчасного (до дати складання іспиту їхнього резензування.

Робота не може бути зарахована в наступних випадках:

1. Відсутня ознака самостійного її виконання. (Наприклад, у випадку повного списування з підручника або з мережи Internet).

2. Наявність декількох ідентичних за змістом робіт. При цьому не зараховуються всі ідентичні роботи.

3. Роботи, виконані не за своїм варіантом.

4. Якщо аргументації або висновки роботи суперечливі.

У випадку недоліків, перерахованих у пп. 1 – 3 робота повинна бути виконана заново. У випадку недоліків, перерахованих у п. 4 робота повертається для допрацювання. Після усунення недоліків робота разом з попередньою рецензією подається для повторного резензування.

Форма закріплення варіанта

Питання контрольної роботи розподіляються на двадцять варіантів. Номер варіанта контрольної роботи, що повинний виконати студент, відповідає останньої (їм) цифрі (рам) номера залікової книжки студента. Цифри після тирі – (9/03) не враховуються при визначенні номера варіанта.

 

Номер залікової книжки Варіант контрольної роботи Номер залікової книжки Варіант контрольної роботи
1-9/03   14-9/03  
2-9/03   15-9/03  
33-9/03   16-9/03  
44-9/03   1017-9/03  
65-9/03   1218-9/03  
106-9/03   1019-9/03  
97-9/03   520-9/03  

 

Методичні вказівки по виконанню контрольної роботи

Для виконання першого завдання контрольної роботи потрібно спочатку опрацювати спеціальну літературу, у якій висвітлюються питання по даній проблемі: підручники, навчальні посібники, монографії, публікації в періодичних виданнях.. Після пророблення теоретичної бази можна приступати до викладу суті завдання. Наприкінці потрібно вказати реально використовувану для виконання роботи літературу.

Друге завдання виконується за наступною схемою.

1. Визначити приблизний структурно-логічний план ессе..

2. Розгорнути описати кожний з пунктів плану та навести відповідні аргументи. Оскільке завдання носить творчий характер, допускаються аргументи не тільки з наукової літератури, алй й з публіцистичних матеріалів, художньої літератури, власного життя та досвіду.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)