АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Іванченко Ігор Федорович

Читайте также:
  1. Петр III Федорович
  2. Ушаков Федор Федорович
  3. Чернавский Александр Федорович

Дедлайн продовжено до 28.03

 

ELSA Dnipropetrovsk запрошує вас взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Право як ефективний інструмент державотворення», яка відбудеться 7 квітня у місті Дніпропетровську у Національному гірничому університеті.

Робочі мови конференції: українська, російська, англійська.

Тези доповідей учасників конференції будуть опубліковані в збірниках, які будуть роздані під час проведення заходу (у разі очної участі) або надіслані на зазначену нижче поштову адресу (у разі заочної участі).

Напрямки роботи конференції:

1) теорія та історія держави і права, історія політичних і правових учень, філософія та соціологія права, порівняльне правознавство;

2) конституційне право та конституційний процес, муніципальне право;

3) цивільне право та цивільний процес, сімейне право;

4) господарське право та господарський процес;

5) трудове право, право соціального забезпечення;

6) земельне право, аграрне право, екологічне право, природоресурсне право;

7) адміністративне право та адміністративний процес, фінансове право, інформаційне право;

8) кримінальне право та кримінологія, кримінально-виконавче право;

9) кримінальний процес та криміналістика, судова експертиза, оперативно-розшукова діяльність;

10) міжнародне публічне право, міжнародне приватне право.

 

Для участі у конференції необхідно до 28 березня 2015 року надіслати одним листом на електрону адресу elsa.dp.conf@outlook.com наступні документи:

1) тези доповіді у форматі *.doc, *.docx (назва файлу – прізвище автора і слово «Тези», а між цими словами – тире, наприклад, Іванов-Тези.doc);
Вимоги оформлення: (шрифт – Times New Roman, кегель – 14, міжрядковий інтервал – 1,5, обсяг – до 3 сторінок включно);

2) відскановану квитанцію про сплату організаційного внеску для участі у роботі конференції у форматі *.jpg (наприклад, Іванов-Квитанція.jpg).

 

Сплатити організаційний внесок у розмірі 90 грн (!для членів ELSA!) або 120 грн для учасників, які НЕ є членами громадської організації можна у відділенні ПриватБанку шляхом поповнення картки за наступними реквізитами:
номер картки: 5168 7572 6917 5149, одержувач: Жолудь Аліна Юріївна.

У разі подання 2-х або більше тез від, вартість кожної складатиме 90 грн.

 

УВАГА!!! Після отримання нами вищевказаних документів, Вам прийде лист з підтвердженням щодо отримання матеріалів та з посиланням на заповнення он-лайн анкети. Просимо одразу ж її заповнити!

 

 

Зразок оформлення:

КРИЗА ВЕРСАЛЬСЬКО-ВАШИНГТОНСЬКОЇ СИСТЕМИ

Іванченко Ігор Федорович

студент ІІІ курсу юридичного факультету

Національного гірничого університету

 

Як звичайно, основою системи міжнародних відносин, найважливішим внутрішнім фактором її розвитку був баланс сил, що розуміється як конкретно-історичне співвідношення питомої ваги і впливу вхідних у систему держав…

 

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ:

 

У разі виникнення питань звертайтесь до контактної особи Жолудь Аліни

+380978430884

А також долучайтесь до нас у соціальних мережах та слідкуйте за новинами:


https://vk.com/elsa_dnepr

 

https://www.facebook.com/elsadnipropetrovsk

 

ELSA (The European Law Students' Association) об'єднує студентів права та молодих юристів з 41 країни Європи, що зацікавлені в особистому та науковому вдосконаленні. ELSA була заснована у 1981 році студентами-правниками з Польщі, Західної Німеччини, Австрії та Угорщини. У 1995 році ELSA розпочала свою діяльність на території України. Наразі ELSA представлена у більшості обласних центрів країни.

Для того, щоб стати членом ELSA, необхідно бути студентом-правником або молодим юристом (до 5 років після закінчення ВНЗ) і володіти англійською мовою (хоча б на рівні "добре").

http://elsa.org/


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)