АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Чотири зауваження. Встати зі столу

Читайте также:
  1. АДРЕСА ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ ТА МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ.
  2. Вигляд робочого столу Windows
  3. Вступні зауваження.
  4. Г) чотири основні категорії операційних систем.
  5. Дослідіть контекстне меню робочого столу.
  6. Завдання 1–42 мають по чотири варіанти відповіді, серед яких лише один правильний.
  7. От военного положения к “круглому столу”.
  8. Позначте українські землі, які на поч. ХІХ ст. входили до складу Російської імперії (чотири правильні відповіді).
  9. Розділ X НАСТУПНІ ЧОТИРИ ДНІ
  10. Шкала переводу рейтингових балів за результатами проміжного контролю за чотирибальною системою

Якщо вночі нікого не вбили?

Найчастіше це означає – новачок не влучив. Мирні не вбиватимуть цього гравця вдень, щоб мафія і далі "мазала". Так мафія може "мазати" до кінця гри і програє. Якщо ви новачок є два варіанти – забули номер в кого стріляти чи не правильно стріляєте.

Якщо забули номер – необхідно натякнути мафії не спалившись, що ви забули номер. Хоча б зловити поглядом свого мафіозі і показати, що ви забули номер. Як? Так само як вголос, але мовчки. Мафії і Дону необхідно проявити ініціативу і підказати тому, хто не влучив, в кого стріляти далі.

Якщо не правильно стріляєте – при стрільбі вночі піднімаєте руку до гори, стріляєте лише в один номер, руку не опускаєте поки ведучий не скаже «Мафія може опустити зброю». Інколи мафія змінює номери в кого стріляти:

1. Дон знайшов Шерифа і вдень Дон відкрився сказавши «Я – Шериф, перевірив гравця Х, це Дон» або «Я – Дон, перевірив гравця номер Y, це Шериф», або Шериф сам "вскрився". Якщо шериф відомий – вночі треба валити його, а наступної ночі продовжувати по списку. Приклад: Дон призначив 1-3-5-6, вбили 1 і 3, "вскрився" Шериф 4, стріляти далі в 4-5-6.

2. Якщо вночі не влучили, то в наступну ніч стріляти в наступного, хто був призначений. В першу ніч, кого призначили на першу ніч, в другу кого на другу і так далі.

Якщо призначені Доном на ніч гравці закінчились, а стріляти вночі в когось треба, – треба домовитись поглядом з мафією в кого стріляти. Якщо ж є перевірений Шерифом мирний – стріляти в мирного, оскільки його ніколи не виставлять на голосування вдень. Якщо перевірених мирних декілька і ви не домовились в кого з них стріляти – стріляти в того, в кого найменший номер.

Цікавою є стратегія, коли Дон, знайшовши Шерифа, якось підкаже Мафії, що номер Х – Шериф, і в наступну ніч стріляємо в нього. Для цього Мафія має періодично дивитись на Дона. Зрозуміло, що краще не чекати ночі, а виставити цього Шерифа на голосування і "злити" вдень. Так Шериф не перевірить навіть гравця, який його виставив.

Як грати Доном?

Дон показує три номери жертв на три ночі. Дон показує жертв не собі, а іншим мафіозі. Бажано, щоб вони побачили і нічого не переплутали.

Інші цікаві стратегії: Дон призначає жертв на три ночі і дає знак (почесав за вухом, схрестив пальці тощо). Це означає, коли Дон розпочне чесати за вухом і вказувати (очима, розмовою, ще чимось) на певного гравця – значить цей гравець – Шериф. Вбивати його треба і вдень, і вночі. Вдень – за бажанням, вночі – точно. Далі стріляти по графіку.

Якщо вас "винесли" Доном вдень, а ви знайшли Шерифа, корисно покидаючи гру сказати, що Шериф номер Х і мафії треба вбивати його вночі.

Чотири зауваження. Встати зі столу

Отримавши чотири зауваження ви покидаєте гру. Припустимо ви – Мафія, на голосування виставлені ви і ще декілька мирних. Отримавши 4 зауваження ви покинете гру, голосування продовжиться і один мирний вилетить. Це корисно, коли все коло готується вас викинути. Замість лише вашого вильоту, потягнете за собою ще й мирного.

Якщо ж ви встанете з-за столу – голосування НЕ буде і ви покинете гру.

Якщо Мафія дуже довго не влучає, і ви розумієте, що це через вас – можна встати зі столу, щоб мафія влучала. Мафія втрачає 1-го свого, але за 2 ночі виб’є 2-ох мирних. Але краще і тут заробити чотири зауваження і ще й мирненького захопити.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)