АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

день на Адріатичному морі

Читайте также:

    Будапешт – Відень – Курорт Форміа (4 дня) – Рим – Ватикан – Неаполь – Помпеї – Сорренто – Венеція - курорт Лідо (1 день) - Егер

     

    В програмі Найкрасивіші міста Італії +

    Дні відпочинку на ТІРРЕНСЬКОМУ МОРІ

    день на Адріатичному морі

     

    Вартість туру: 366 € + 350 грн.

     

    При замовленні двох путівок – на другу ЗНИЖКА – 50%!!!

     

    АКЦІЙНА ЦІНА ДРУГОЇ ПУТІВКИ - 183 є + 350 грн.

     

     

    Дати виїздів: 08.06, 22.06, 06.07*, 27.07*, 08.08*, 16.08*, 24.08*, 05.09, 12.09

    1 день 08:00 можливий виїзд групи зі Львова (доплата 11 €) 13:00 - збір групи на ж\д вокзалі м. Чоп. 13:15 – виїзд на територію Угорщини. Прибуття до Будапешту. Фото-пауза на одній з найкрасивіших площ Європи – площі Героїв. Перед Вами відкриється вигляд на колонади, розмах країв, якої становить 85 метрів — зверху вони прикрашені статуями Праці та Добробуту, а також Знань і Слави, бога Війни та богині Миру. На фоні цих прекрасних декорацій пропонуємо підняти бокал справжнього угорського вина. За хороший початок подорожі!!! Переїзд до транзитного готелю. Поселення. Ночівля.
    2 день Сніданок. Переїзд до Відня. Автобусна екскурсія «Перше знайомство з Віднем».Ви познайомитеся з найбільшими пам'ятками історії та архітектури різних епох і стилів. Гості побачать ансамбль Площі Марії Терезії, розкішні будівлі Віденської Опери, Парламенту та Ратуші, будівлі-близнюки Художнього та Історичного музеїв, пам'ятники Моцарту, колишні імператорські виїзні двори, імператорський двір Хофбург. Для бажаючих пропонуємо факультативну екскурсію: - «Відень – столиця Габсбургів» (20 €)– пішохідна екскурсія по старій частині Відня. Хофбург – зимова резиденція Габсбургів, фешенебельна вулиця Грабен, символ Відня – собор святого Стефана. Вільний час. Можливість скуштувати знамениту віденську випічку із запашною кавою та відвідати літню резиденцію Габсбургів – палацово-парковий комплекс Шонбрунн. Справжніми «родзинками» цього барочного комплексу став прекрасний парк, Пальмовий будиночок, арка Глоріетта та зоосад. Він по праву носить горде звання Австрійського Версалю. За своєю красою можна зрівняти його лише Петергофом в Росії та палацом Ескоріал в Іспанії. Збір групи. Нічний переїзд на територію Італії.
    3 день Прибуття на Тірренське море. Курот Форміа. ВІДПОЧИНОК НА МОРІ! Римська Рив’єра – тепле море, ласкаві хвилі, живописні бухточки та автентичні поселення – не залишать байдужим жодного туриста. Форміа - всесвітньо відомий курорт, розташований в одній з найживописніших бухт Середземного моря на території Рив'єри ді Улісе. Тут можна безмежно насолоджуватися приголомшливими природними пейзажами, архітектурою стародавнього міста та небесно-чистим Тірренським морем. Уздовж берега в ряд вишикувалися кафе та ресторани, що пропонують страви з найсвіжіших морепродуктів. Форміа з найдавніших часів вважалася місцем відпочинку королів, тут знаходилася резиденція неаполітанських монархів. А ще тут шукали натхнення всесвітньовідомі Гомер та Гете. 14:30 - Поселення в готель. Ночівля.
    4 день Сніданок. ВІДПОЧИНОК НА МОРІ! Пропонуємо виїзну екскурсію «Між небом і землею: Рим та Ватикан» (65 €). Місто-музей, місто фонтанів, вічне місто, місто куди ведуть всі дороги – як тільки не називали Рим. А він живе століття, купаючись в теплих сонячних променях, дозволяючи гостям милуватися своїми древніми руїнами. Подорожуємо крізь століття разом. Також відвідаємо одну з найменших, проте надзвичайно популярну країну Ватикан. О Ватикан – скільки скарбів ти тримаєш в собі: Весь Ватикан представляє собою справжню пам'ятку, але серце його, безсумнівно, лежить в Соборі Святого Петра. Інтер'єр собору вражає не лише розмірами, а й багатством оздоблення. У численних капелах розташовані справжні твори мистецтва роботи таких майстрів, як Мікеланджело, Берніні, Антоніо Поллайоло і багатьох інших. У капелах знаходяться усипальниці багатьох римських пап. Вільний час в місті. Для бажаючих пропонуємо дві тематичні екскурсії: «Скарбниця людства» (30 €).Відвідання ватиканських музеїв — комплекс музеїв у Римі, де зберігаються художні колекції, зібрані протягом століть Римськими Папами. Експозицію щороку оглядають біля 4 млн. відвідувачів. «Античний Рим» (35 €).Відвідуємо Капітолійський пагорб, Римський форум і звичайно Колізей – саме тут проходило все життя Риму, саме тут народжувалися, керували світом і помирали Великі Римляни античності. Повернення до готелю. Ночівля.
    5 день Сніданок. ВІДПОЧИНОК НА МОРІ! Для бажаючих виїзна екскурсія «Справжня Італія - Неаполь, Помпеї та Сорренто» (75 €). Неаполь - це квінтесенція Італії, повна яскравих, іноді карикатурних, образів. Безліч місцевих мешканок дуже схожі на створений Софі Лорен образ італійки. Чи це тільки так здається? Втім за відчуттям справжнього італійського духу сюди приїжджають навіть італійці з північних регіонів країни. Оглядова екскурсія містом. Далі найвідоміше італійське місто-музей під відкритим небом – Помпей. З цілого світу сюди їдуть люди щоб подивитися на величне місто, що колись було поховане під попелом вулкану Везувій. Те, що ми бачимо і чуємо просто вражає, а коли ідеш вулицями і проспектами що були побудовані тисячоліття назад, відчуваєш себе причетним до історії. На завершення екскурсії – «Пізній вечір в Сорренто». Прогулюючись вулицями історичного центру Сорренто, навіть в наш час можна бачити античні греко-римські споруди, і спогади про минулі події немовби оживають на вулицях П'єта, Цезарея,Тассо. У кожному куточку міста прихована якась легенда, яку можна розповісти, цікава знахідка, яка викличе у Вас захоплення. Чарівність Сорренто - в утихомиреній атмосфері, яку створює природна краса цього місця. Повернення в готель. Ночівля.
    6 день Сніданок. Виселення з готелю. Вільний день на морі. ВІДПОЧИНОК НА МОРІ! Нічний транзит до провінції Венето.
    7 день Прибуття до Венеції. Пливемо на кораблику до серця Венеції – площі Сан-Марко. Перше знайомство з Венецією – Королевою Адріатики, чарівним містом каналів і палаців... Перед Вам відкриється Серце Венеції – площа Сан-Марко, де розташовуються найпрекрасніші будівлі міста – собор Сан-Марко і Палац Дожів, історичні кафе та Кампаніла. Недалеко від набережної підносяться дві колони – символічні ворота міста, яке раде вітати дорогих гостей. Відвідання майстерні муранського скла (3 €).1000- літня традиція та унікальна технологія, що передається з покоління в покоління. Ви зможете побачити, як виготовляють справжнє муранське скло – найкращий сувенір з Венеції, а також почути про його історію та таємниці. Для тих хто хоче глибше поринути в це місто факультативна екскурсія - «Всі маски Венеції …» (25 €). Вільний час.Для бажаючих рекомендуємо відвідати золоті пляжі о. Лідо ВІДПОЧИНОК НА МОРІ! Збір групи біля автобуса. Переїзд до транзитного готелю на території Угорщини. Поселення. Ночівля.
    8 день Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до м.Егер. Фото-паузабіля монументальної неокласичної споруди головного собору міста – Егерської Базиліки. Саме тут розташований найбільший в країні орган. На зведення та оздоблення собору пішло 120 років. Поруч з Егерською святинею, на території Архієпископської резиденції, знаходиться Архієпископський палац побудований ще у XVст., навколо якого розкинувся розкішний парк. Рекомендуємо відвідання селища виноробів «Долини красивих жінок» з дегустацією та традиційним угорським обідом (20 €) – 5 сортів егерських вин та національну страву гуляш (в необмеженій кількості) - приготований в казані на відкритому вогні. Ви почуєте неймовірні легенди цього регіону, дізнаєтеся чому долина має таку незвичну назву та які сорти вин тут виготовляють. На Вас очікують конкурси, подарунки та море хорошого настрою. А тепер можна і додому!!! 23.30 - оріентовне прибуття до м. Чоп. (04.00 - оріентовне прибуття до м. Львів)

     

    У вартість програми включено:

    - проїзд автобусом євро-класу;

    - проживання в готелі стандарт класу;

    - харчування ВВ – сніданки;

    - екскурсії по програмі;

    - супровід керівника групи.

    - послуги по відкриттю візи

     

    У вартість програми не включено:

    - консульський збір: 35 € + 35 грн.;

    - страховка (орієнтовно 5 €);

    - проїзд катером до Венеції (10 євро/в одну сторону – оплата при замовленні туру!).

    - курортний збір в Італії – 3.5 € \доба

     

    * в зазначені дати, сезонна доплата у високий туристичний період - 25 €

     


    Поиск по сайту:



    Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)