АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

КОЛЕДЖ СВЯТОГО АНДРІЯ

Читайте также:
  1. Внезапное нашествие варваров, избиение нескольких святых иноков, пленение Феодула, сетование святого Нила в уединении и утешение его
  2. ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА
  3. Євчука Андрія Миколайовича
  4. Зі спогадів Андрія Григорія Труха
  5. Івано-Франківський фінансово-комерційний кооперативний коледж ім. С. Граната
  6. імені Андрія Малишка
  7. Історія Бердичівського педагогічного коледжу.
  8. Ожоги любви: День Святого Валентина для Арриан
  9. Промислово-економічного коледжу Національного авіаційного університету
  10. Сказание четвертое. Внезапное нашествие варваров, избиение нескольких святых иноков, пленения Феодула, сетование святого Нила в уединении и утешение его
  11. Структура Бердичівського педагогічного коледжу

Ситуація 6

Коледж Святого Андрія є невеликим приватним коледжем, розташований у штаті Міссурі (СІЛА) та спеціалізується на гуманітарних науках. Він був заснований у 1925 роді і завоював добру та міцну репутацію високоякісної підготовки спеціалістів з гуманітарних наук. Приблизно 80% випускників продовжують навчання для отримання вищого ступеня. Протягом останніх років набір на перший курс залишається майже стабільним, у межах 2 тисяч студентів.

Однак за останні 2 роки кількість бажаючих вступити до коледжу дещо знизилась і виникла загроза, що академічні стандарти можуть погіршитись, якщо в подальшому ця тенденція збережеться. Внаслідок проведеного аналізу було відзначено, що "втрачені абітурієнти" вступили до сусідніх державних університетів, в основному на професійні напрями, такі як бізнес та інжиніринг. Крім цього, плата за навчання у державних закладах є майже вдвічі нижчою.

А тому, на засіданні ради коледжу було вирішено модифікувати деяку мету та завдання, щоб врахувати зміни, спричинені низкою факторів:

1. Демографічні зміни, внаслідок яких зменшилася кількість абітурієнтів певного віку, яких традиційно цікавив коледж Святого Андрія.

2. Скорочення федеральної та державної підтримкки, що зробило коледж менш доступним ширшому колу вступників.

3. Значно більша зацікавленість молоді до програм, орієнтованих на кар'єру, аніж до гуманітарних програм.

На основі цього коледж повинен вирішити такі завдання:

1. Протягом 10 років навчальну програму удосконалити, врахувавши орієнтацію на кар'єру. Професійно орієнтовані курси повинні становити третину навчального плану.

2. Ресурси колежду повинні розміщуватися таким чином, щоб утримувати підготовку 30% професійних і 70% гуманітарних спеціалістів.

Це обгунтування завдань було побудовано на основі того, що кількість абітурієнтів протягом 10 років буде на рівні 2 500 осіб і залишиться приблизно однаковою.

Запитання для аналізу

1. Які бар'єри при плануванні можуть завадити досягти прогресу протягом цих 10 років?

2. Які потрібно зробити зміни у розміщенні ресурсів, щоб досягти цих завдань?

3. Які плани дій ви можете порекомендувати у випадку непередбачених обставин? Які фактори повинні бути враховані і використані для відображення відповідного часу і заходів впровадження вищевказаного плану?

 

Відповіді на питання

1. Зміна економічного курсу країни;

- перенасичення штату кадрами, який готує коледж;

- відкриття нових коледжів, або більш приваблива цінова політика інших навчальних закладів.

2. На мою думку, у своїх завданняї коледж залишив велику частку гуманітарних спеціалістів (70%). В штаті ж склалася ситуація, коли молодь втратила інтерес до гуманітарних програм. Я думаю, що розмістити ресурси потрібно таким чином, щоб утримувати підготовку 60% професійних і 40% гуманітарних спеціалістів.

3. Адміністація коледжу постійно повинна проводити аналіз ринку праці. Вивчивши попит і порівнявши його з пропозицією, необхідно розширювати напрямки підготовки спеціалістів.

У разі необхідності можливо відкрити курси здобуття другої освіти, оскільки ми бачимо, шо в штаті наступили демографічні зміни.

Необхідно підтримувати свою конкурентоспроможність на високому рівні, поповнюючи техніку і матеріальну базу.

Намагатися, щоб викладацький склад був на високому рівні підготовки, що має привабити студентів.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)