АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Метод «Використання слоганів»

Читайте также:
  1. ABC-аналіз як метод оптимізації абсолютної величини затрат підприємства
  2. I. ПРЕДМЕТ И МЕТОД
  3. I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  4. II. Документация как элемент метода бухгалтерского учета
  5. II. МЕТОДИЧЕСКИЕ РЕКОМЕНДАЦИИ ДЛЯ СТУДЕНТОВ
  6. II. Методична робота.
  7. II. МЕТОДЫ, ПОДХОДЫ И ПРОЦЕДУРЫ ДИАГНОСТИКИ И ЛЕЧЕНИЯ
  8. II. МЕТОДЫ, ПОДХОДЫ И ПРОЦЕДУРЫ ДИАГНОСТИКИ И ЛЕЧЕНИЯ
  9. III. Mix-методики.
  10. III. ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ .
  11. III. ИНФОРМАЦИОННО-МЕТОДИЧЕСКАЯ ЧАСТЬ
  12. III. Методы оценки функции почек

Метод «Стверджуючих висловлювань»

Метод полягає у використанні тверджень, які представляються як факт, при цьому мається на увазі, що ці заяви самоочевидні і не вимагають доказів. Практично вся реклама побудована на використанні цього методу.

Метод «Вибіркового добору інформації»

Суть методу полягає в спеціальному доборі й використанні тільки тих фактів, які є вигідними для інформаційно-психологічного впливу реклами. Цікаво зауважити, що з практикою використання аналогічного методу ми зустрічаємося в політичній боротьбі, управлінням соціально-політичними процесами, виборчих кампаніях. Однак, у випадку соціальної реклами в більшості випадків споживач не має сумнівів про використання як методу «Вибірковий підбір інформації», так і методу «стверджувальних висловлювань». В результаті цього, ізольоване використання цих методів в рекламі без реалізації інших не призводить до значного впливу на споживача, проте їх відсутність може призвести до зменшення впливу реклами.

Метод «Використання слоганів»

Одним із широко використовуваних методів в соціальній рекламі є використання різноманітних гасел, і слоганів. Це дозволяє «сконцентрувати» основні особливості, тему та мету соціальної реклами в одну фразу, яка і впроваджується у свідомість особистості. Використання слоганів не є лише виключною особливістю соціальної реклами, а й комерційної реклами, а також аналогічний метод використовується і в політичній рекламі.

 

VІІІ. Механізм дії, закладеної в рекламну продукцію інформації.

В наш час все важче завоювати увагу споживача демонструванням реклами. Сприймання інколи визначається як «процес пізнання навколишнього середовища», а інколи як «процес, в якому індивідуум отримує стимул від різних подій та дає їм пояснення».

Деякі фактори, які впливають на процес сприймання:

· Параметри стимулу

· Інтенсивність

· Розмір

· Звернення

· Новизна

· Положення

· Контекст

Параметри аудиторії:

· Потреба в інформації

· Відносини

· Цінності

· Інтереси

· Довіра

· Соціальний контекст

· Спосіб пізнання

Увагу можна розглядати як інформаційний фільтр, як механізм, який контролює кількість і характер інформації, що отримує індивідуум. Реклама, яка направлена на пробудження емоційної реакції, повинна бути правдоподібною та пробуджувати співпереживання

 

ІХ. Очікуванні результати від використання даного зразка рекламної продукції:

Використання даної реклами прогнозовано повинно принести користь суспільству, а саме:

1. Допоможе молодій людині дізнатися про шкоду і негативні наслідки вживання наркотичних речовин;

2. Дасть змогу глибше задуматися про глобальний стан проблеми в нашому суспільстві;

3. Переконання громадян в непотрібності і шкідливості наркотичних речовин, як таких;

4. Зменшиться кількість «нових наркоманів», тобто людей, які вживали наркотичні речовини в малих дозах і короткий проміжок часу, а також тих хто планував, чи хотів би спробувати наркотики;

5. Збільшить негативне ставлення суспільства до наркотичних речовин, їх розповсюджувачів та споживачів.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)