АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Чисельність працівників та регіональної мережі

Читайте также:
  1. Апаратні і програмні засоби Internet. Протоколи TCP/IP. Доступ користувачів до мережі Internet, система адресації у мережі Internet.
  2. Вільний рух працівників
  3. Гарантії для працівників при укладенні трудового договору
  4. Геодезичні мережі та їх призначення
  5. Знайдіть в мережі Інтернет програми-каталогізатори для персонального ПК та ознайомтесь з їхніми функціями та можливостями. Зробіть огляд.
  6. Кейс на тему: «Шляхи нематеріальної мотивації працівників з метою розвитку бізнесу в умовах обмежених часових, фінансових та трудових ресурсів»
  7. Контроль поведінки працівників.
  8. Концепція характеристик мережі (NP)
  9. Курси підвищення кваліфікації : Факультет перепідготовки і підвищення кваліфікації керівних педагогічних працівників Донецького національного університету, 2013 р., листопад
  10. Локальні та глобальні мережі
  11. Міські електричні мережі
  12. Облік особового складу працівників . Первинний облік затрат праці та іі оплати.

Організаційно-ознайомчий етап.

Акціонерний комерційний інноваційний банк «УкрСиббанк» є правонаступником комерційного інноваційного банку «Харківінкомбанк», заснованого 04 травня 1990 року Зборами Засновників, зареєстрованого Держбанком СРСР 18 червня 1990 року і перереєстрованого у Національному Банку України 28 жовтня 1991 року за реєстраційним номером 57.

Згідно з рішенням Установчої конференції 21.10.1991 (протокол №4) комерційний інноваційний банк «Харківінкомбанк» перереєстровано у закрите акціонерне товариство. Згідно з рішенням Загальних зборів акціонерів від 18.06.1992 було змінено найменування банку на АКІБ «УкрСиббанк».

Рішенням Загальних зборів акціонерів 25.08.1993 змінено організаційну форму банку на відкрите акціонерне товариство. Нова редакція Статуту погоджена Національним банку України 27 лютого 2008 року.

Свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи А01 № 074087, дата проведення державної реєстрації 28.10.1991 р. Номер запису про заміну свідоцтва 1 480 105 0018 005624.

Організаційно-правова форма Банку

Банк є юридичною особою у формі відкритого акціонерного товариства відповідно до чинного законодавства України й має цей статус з дати його реєстрації в Державному реєстрі банків.

Назва органу управління, у віданні якого перебуває банк (назва материнської компанії)

У грудні 2005 року BNP Paribas SA підписав договір про купівлю 51% акцій «УкрСиббанку». В січні 2006 року Антимонопольний комітет України надав BNP Paribas SA дозвіл на купівлю 51% акціонерного капіталу Компанії. У лютому та березні 2006 р. акціонери Компанії (3 юридичні і 2 фізичні особи) продали частину своїх акцій BNP Paribas SA. В квітні 2006 р. Національний банк України надав BNP Paribas SA попередній дозвіл на купівлю 51% акціонерного капіталу Компанії. В квітні 2006 р. 51% акцій «УкрСиббанку» були передані BNP Paribas SA. що став материнською компанією «УкрСиббанку».

Чисельність працівників та регіональної мережі

Середня кiлькiсть працівників Банку на 01.01.2009р.складає 11586 чоловік.

В даний час регіональна мережа УкрСиббанку складається з близько 930 відділень та понад 1500 банкоматів у всіх регіонах України.

Середня кiлькiсть працівників Банку на 01.01.2009р. порiвняно з датою на кінець дня 31 грудня 2007 року зросла на 9,025% - з 10627 чоловік до 11586 чоловік.

Чисельність працівників, які працюють на умовах неповного робочого часу по банку становила 126 осіб.

Фонд оплати праці штатних працівників склав 740841,6 тис. грн.

Зміни розміру фонду оплати праці в 2008 р. порiвняно з 2007 р. відбулись за рахунок:

1) збільшення чисельності працівників Банку;

2) збільшення ЗП персоналу ТТ та деяким вертикалям (Оперейшн, департаменту ризик-менеджменту, департаменту безпеки) в травні;

3) збільшення ЗП згідно бізнес-плану в липні;

4) збільшення ЗП начальникам ТТ в жовтні в наслідок впровадження нової системи оплати праці.

Одним з пріоритетів кадрової політики «УкрСиббанку» є розвиток персоналу. Банк дiяльно опікується навчанням та підвищенням кваліфікації працівників всіх напрямів свого бізнесу, створюючи як найсприятливіші умови для професійного, кар'єрного та особистісного розвитку персоналу у відповідності до основних цінностей BNP Paribas Group:

- Оперативності

- Вiдданостi

- Творчого підходу

- Амбiтностi

Планування кар'єри працівників проводиться системно й фактично починається з моменту першої спiвбесiди - фахiвцi HR застосовують передові технології оцінювання та тестування кандидатів, що значно знижує ризик помилки при пiдборi працівників. Подібне оцінювання надає також інформацію про можливі потреби у навчанні.

Слід зазначити, що i в подальшому підґрунтям для бiльшостi рішень, пов'язаних з навчанням та кар'єрним розвитком, також є результати оцінки - щорічної оцінки персоналу. Саме за її підсумками визначається розмір річного бонусу, заохочуються кращі працівники, визначаються кандидати до кадрового резерву на керiвнi посади. Результати оцінки безпосередньо впливають також на вибір тренiнгових програм та формування навчальних планів працівників.

Що стосується навчання, то в першу чергу йдеться про широкий спектр програм підвищення кваліфікації (професійних навичок та компетенцiй). На даний момент в Банку розроблено понад 21 навчальних програм для рiзних категорій спеціалістів - так що кожен працівник Банку проходить певну програму навчання, в залежності від своєї посади.

Учбові програми складаються таким чином, щоб не тільки забезпечити працівника знаннями та уміннями, які необхiднi йому вже зараз,- але й надати поштовх до розвитку та вдосконалення якостей та компетенцiй, що знадобляться йому на наступний кар’єрній сходинці. Таким чином Банк планомірно та заздалегідь готує достойний кадровий резерв посади - а працівники отримують досить чітку та прозору кар'єрну перспективу.

Компенсаційна політика банку здійснюється згідно чинного Законодавства України. Працює бонусна система преміювання для персоналу пiдроздiлi продажів та підтримки. До складу системи преміювання входить система ключових показників для персоналу.

Системи преміювання охоплюють практично весь персонал банку.

Також, для окремих ключових категорій персоналу та ключових працівників використовується система страхування, додаткового навчання, занять спортом тощо.

Рівень оплати праці для персоналу банку постійно актуалізується згідно зi змінами ринку. Для цього використовується інформація, надана провідними світовими консалтинговими компаніями, які працюють у цьому напрямку - Hay Group, Ernst & Young, PWC, інформація, отримана вiд локальних компаній, якi працюють в Україні.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)