АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Відокремити ствол

Читайте также:
  1. VI. Методичні вказівки щодо виконання індивідуальних завдань.
  2. Аналітичний метод економічного аналізу
  3. Анатомия и физиология глотки.
  4. Анатомия ЛОР-органов
  5. Апарат держави: поняття та структура
  6. Архитектурные стили 20 в.
  7. Б) Принципи радянської державної служби базуються на розроблених В. І. Леніним основних принципах державного апарату.
  8. В теме 51 сообщение
  9. Ваша дитина, упирається?
  10. Види та рівні спілкування
  11. Вийняти пенал з приладдям.
  12. Виявлення і оцінка слідів крові
  1). Установити кулемет на сошку. Утримуючи правою рукою кулемет за рукоятку у вертикальному положенні, великим пальцем лівої руки звільнити ноги сошки від пружинної застібки, відвести сошку від ствола так, щоб її ноги зайняли фіксоване положення; установити кулемет на сошку дульною частиною вліво чи вперед. Кулемет ПКТ покласти на стіл (підстилку) дульною частиною вперед.  
2). Відокремити коробку зі стрічкою від кулемета(якщо вона приєднана) і перевірити,чи немає патрона в патроннику. Лівою рукою підняти приклад кулемета, великим пальцем правої руки відвести засувку коробки вправо і відокремити коробку зі стрічкою від кулемета). Утримуючи кулемет правою рукою за шийку приклада, великим пальцем утопити засувку і відкрити кришку ствольної коробки); підняти основу приймача і повернути запобіжник у положення «Вогонь». За рукоятку перезарядження відвести затворну раму в заднє положення і перевірити, чи немає патрона в патроннику. Після цього затворну раму, утримуючи за рукоятку, плавно спустити з бойового взводу.  
3). Вийняти пенал з приладдям. У кулемета ПКМ підняти нагору наконечник приклада (якщо він опущений), вказівним пальцем правої руки утопити кришку гнізда приклада так, щоб пенал під дією пружини вийшов із гнізда; розкрити пенал і вийняти з нього протирку, йоржик, викрутку і вибивач.
4). Відокремити ланки шомпола від ноги сошки. Відвести пересувний хомутик нагору і відокремити ланки шомпола від ноги сошки.

 

 

5). Відокремити зворотно-бойову пружину з направляючим стержнем. Утримуючи кулемет лівою рукою за пістолетну рукоятку, правою рукою подати вперед направляючий стержень до виходу його виступу з отвору колодки приклада; підняти задній кінець направляючого стержня і витягти його зі зворотно-бойовою пружиною зі ствольної коробки; зняти зворотно-бойову пружину з направляючого стержня.
6). Відокремити затворну раму з затвором. Утримуючи кулемет лівою рукою за пістолетну рукоятку, правою рукою за витягач відвести затворну раму назад; піднімаючи затворну раму, вийняти її разоміз затвором зі ствольної коробки.  
7). Відокремити затвор від затворної рами. Узяти затворну раму в ліву руку затвором догори; правою рукою відвести затвор назад і повернути його вправо так, щоб його ведучий виступ вийшов з фігурного вирізу затворної рами; після цього продвинути затвор вперед і, повертаючи вправо, відокремити від затворної рами.  
8). Відокремити ударник від затвора. Узяти затвор у ліву руку каналом для ударника донизу, зрушити ударник назад до упору і, пальцями правої руки переміщаючи його за виступ уперед, витягти ударник з каналу затвора.
9). Відокремити ствол. Зрушити замикач ствола вліво до упору; лівою рукою, повертаючи рукоятку кулемета вперед, відокремити ствол.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)