АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ДО НОРМАЛЬНОГО БОЮ

Читайте также:
  1. Бондинг - основа нормального психического развития детей
  2. Нормального распределения; быть гетероскедастичными
  3. Понимание нормального и отклоняющегося развития в психолого-педагогических науках.
  4. Поняття «нестабільність» означає, що розвиток економіки супроводжується відхиленнями від нормального процесу розвитку
  5. Симптоматология нормального горя
  6. Симптоматология нормального горя
  7. Тема: Корекційна робота з дітьми групи ненормального активного реагування.

УЧБОВО-ТРЕНУВАЛЬНА КАРТА

ПЕРЕВІРКА БОЮ ТА ПРИВЕДЕННЯ СТРІЛЕЦЬКОЇ ЗБРОЇ

ДО НОРМАЛЬНОГО БОЮ

Вся зброя, що перебуває в підрозділах, повинна бути завжди приведена до нормального бою й мати вивірені приціли. Стрільба зі зброї, не приведеної до нормального бою, і з не вивіреними прицілами забороняється.

Перевірка бою зброї (вивірка прицілів) проводиться:

При надходженні її в підрозділ. після ремонту і заміни частин, які могли б змінити її бій.

При виявленні під час стрільби значних відхилень куль (гранат).

При постановці зброї на зберігання.

В умовах бойової обстановки – періодично при кожній можливості.

Крім того, вивірку прицілів рекомендується робити перед кожною стрільбою.

Перевірка бою проводиться з метою виявлення відповідності розсіювання точок влучення й положення середньої точки влучення встановленим нормам. Ці норми вказуються для кожного виду зброї у відповідних настановах, керівництвах, технічних описах.

Перевірка бою та приведення зброї до нормального бою організується командиром підрозділу на стрільбищі у ясну, безвітряну погоду, у закритому тирі або на захищеній від вітру ділянці стрільбища при нормальному освітленні (прицільні пристосування повинні бути вкриті від прямих сонячних променів і не повинні блищати).

Прямі начальники до командира частини включно зобов'язані стежити за точним дотриманням правил перевірки бою зброї (вивірки прицілів) та приведення його до нормального бою.

Стрільба при перевірці бою та приведенні зброї до нормального бою повинна проводитись, як правило, самими військовослужбовцями із закріпленої зброї або кращими стрілками, які відібрані командиром підрозділу, при цьому повинні бути присутні командири відділень і артилерійський майстер (технік) з необхідним інструментом.

УЧБОВО-ТРЕНУВАЛЬНА КАРТА

ПЕРЕВІРКА БОЮ ТА ПРИВЕДЕННЯ СТРІЛЕЦЬКОЇ ЗБРОЇ

ДО НОРМАЛЬНОГО БОЮ

Перевірка бою та приведення зброї до нормального бою проводиться стрільбою патронами зі звичайною кулею однієї партії, на відстані 100 м до перевірочної мішені. Стрільба ведеться по перевірочній мішені або по чорному прямокутнику розміром 35 см по висоті та 25 см по ширині (мал.1), закріплених на білому щиті висотою 1 м і шириною 0,5 м. З метою усунення звалювання зброї і для зручності прицілювання щити з мішенями встановлюються строго по відвісу, а точка прицілювання повинна перебувати приблизно на висоті (рівні) голови стріляючого.

 
 

 

 


Мал.1. Мішень для перевірки бою стрілецької зброї:


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)