АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Розділ 5 Організація особистої праці підлеглих

Читайте также:
  1. A. Працівники бригад постійної готовності другої черги
  2. A. Працівники бригад постійної готовності першої черги
  3. A. У лікувально-профілактичних установах медичними працівниками – лікарями вузької спеціалізації.
  4. IV Розділ. Тести на Нью-Йоркську Конвенцію про визнання та виконання іноземних арбітражних рішень
  5. VIII. Аналіз внутрішніх функціональних підрозділів
  6. а) Міжнародний поділ праці.
  7. Актуальність вивчення теми «Організація бізнесу»
  8. Аналіз праці та її оплати.
  9. Апарати для розділення неоднорідних мас
  10. Атестація робочих місць за умовами праці
  11. Безпечні прийоми праці
  12. Взаємодія України з міжнародними валютно-фінансовими організаціями.

 

У ФЦ «Спарта» тренажерні зали умовно розділені на кардіо-зону і зали, в яких розташовані силові тренажери і вільні ваги.

Устаткування в залах – бігові доріжки, різні типи велотренажерів, всілякі види еліптичних тренажерів (імітують рух по еліптичній траєкторії, повністю виключають ударні навантаження на суглоби) за участю або без участі верхньої частини тіла, а також тренажери, що імітують веслування - представлено такими відомими брендами як ICARIAN, PRECOR, HAMMER, LIFE FITNESS, IVANKO, FLEX. Повноцінна аеробне навантаження на кардіо-тренажерах сприяє зміцненню серцево-судинної системи, загальної м'язової витривалості.

Практично всі кардіо-тренажери обладнані сенсорами контролю частоти серцевих скорочень, що дуже важливо для самоконтролю навантаження, а також програмами для самостійного тренінгу різної спрямованості, з урахуванням індивідуальних особливостей (вік, вага, рекомендації по ЧСС навантаженні).
Над всіма тренажерами розташовані ряди телевізорів - Ви можете вибрати програму або FM-станцію на свій смак за допомогою навушників для прослуховування.

У зоні силових тренажерів розташовані:

- лінія тренажерів «Hammer», які відрізняються від звичайних тренажерів і блокових пристроїв тим, що поєднують у собі переваги звичайних силових тренажерів і вільного ваги;

- силові тренажери для тренування абсолютно всіх групи м'язів (з можливістю самостійно асистувати самому собі під час виконання вправ);

- вільні обтяження (штанги і гантелі).

Як правило, для безпечної тренування в залі вільних ваг потрібна допомога страхує, яку може забезпечити черговий інструктор або персональний інструктор під час індивідуального заняття.

Крім того, фітнес-центр пропонує індивідуальні заняття «Реабілітація хребта за методикою Євмінова», програма яких складається безпосередньо персональним тренером.

Детальний знайомство з обладнанням тренажерного залу та отримання первинної програми тренувань, а також супутніх рекомендацій можна отримати на початкових інструктажі.

У ФЦ «Спарта» представлені такі водні програми та групові заняття в басейнах:

а) Аквааеробіка – аеробні, силові заняття, aqua-йога і aqua-пілатес, заняття для підлітків і дітей;

б)Плавання – навчання, персональні тренування, групові заняття, груднічкової плавання;

в) Програми для вагітних – спеціальний комплекс програм і групових занять у воді для майбутніх мам;

г)Водне поло – навчання, командні тренування, змагання.

У ФЦ «Спарта» створені найбільш комфортні умови для того, щоб користь від занять плаванням, будь-то посилені тренування або спокійний «заплив» в своє задоволення, була максимально приємною та відчутною для здоров'я!

У фітнес-центрі діють 5 басейнів, вода в яких очищається методом озонування і 1 зал «сухого плавання», оснащений спеціальними тренажерами для навчання та відпрацювання техніці плавання.

25-метровий басейн розділений 4-ма доріжками. Перший доріжка призначена для «купаються», 2-а і 3-я для просунутих плавців, а 4-я може використовуватися для групових і персональних тренувань з аквааеробіки. Глибина басейну від 1м 10 см до 3 метрів. Температура води 27,5-28 градусів - найбільш сприятлива як для занять аквааеробікою і спортивним плаванням, так і для спокійного плавання в своє задоволення. У басейні розміщені дві вишки для стрибків у воду висотою 2 і 1 метр і трамплін.

8-метровий ігровий басейн з гіркою. Басейн призначений для проведення групових дитячих занять, занять з водного поло і просто для купання з гідромасажними процедурами.

До послуг плавців пропонується плавальний інвентар: досточки і калабашкі для плавання. У групових і персональних заняттях використовується також спеціальне обладнання для плавання (ласти, пояси, нудлси, гантелі і т.д.).

Малий басейн, в якому проводяться групові та персональні заняття аквааеробікою, а також програми з аквааеробіки для майбутніх мам. Температура води – «тренувальна» – 27 градусів. Глибина басейну – 2 м.

Дитячий басейн. Глибина дитячого басейну від 0,8 м до 1,1 м, температура - 30 градусів, найбільш прийнятна для дитячих тренувань. Призначений для проведення тренувань з дітьми (починаючи з грудного і до тінейджерского віку (11-16 років)), а також дитячих групових занять. У басейні під час його роботи постійно перебуває черговий інструктор, тобто діти не залишаються без нагляду ні на хвилину.

Глибоководний басейн для занять дайвінгом (глибина 12 метрів). Уздовж Великого басейну знаходиться ряд шезлонгів та аква-бар, що пропонують асортимент прохолодних напоїв і вітамінних коктейлів.

Передбачений медичний кабінет, в якому клієнтів тестують і консультують дипломовані лікарі. Лікарі медичного кабінету ФЦ «Спарта» здійснюють комплексний контроль стану здоров'я, визначають рівень підготовленості і резервні можливості організму.

При проходженні стартового тестування можна визначити стратегію тренувального процесу і досягти максимального успіху в заняттях. Первинне медичне тестування включає в себе:

· оцінку загального фізичного стану з урахуванням перенесених і існуючих захворювань;

· антропометричні вимірювання;

· аналіз стану хребта;

· визначення вихідної кардіо-респіраторної витривалості;

· розрахунок цільової зони пульсу;

· визначення індексу маси тіла;

· визначення максимального споживання кисню;

· визначення складу тіла (% вмісту м'язової маси, води, жиру, кісткової маси).

Мета тестування – визначення рівня фізичної працездатності, складання ефективної та безпечної індивідуальної програми занять, а також об'єктивна оцінка результатів тренувань. За результатами тестування можна отримати рекомендації лікаря за частотою, інтенсивністю, тривалості і типу вправ в залежності від функціонального стану організму і від поставлених цілей.

В особливій програмі тренувань потребують люди з захворюваннями серцево-судинної системи, органів дихання, ендокринними порушеннями, захворюваннями опорно-рухового апарату. Індивідуальний вид програм вимагається для дітей, підлітків, вагітних жінок, а так само для людей старшого та похилого віку. Лікарі фітнес-центру «Спарта» проконсультують щодо дотримання питного режиму під час тренувань, за особливостями харчування до і після тренувань, з урахуванням поставленої мети порекомендують певні профільні тренінги. Клієнти отримають відповіді на питання індивідуального характеру: чи можна користуватися сауною, солярієм, російською лазнею, протипоказаний чи масаж.

Після 8-12 тижнів занять лікар призначає повторну дату тестування, з метою об'єктивної оцінки результатів тренувань, виявлення можливих ознак фізичного перенапруження і корекції програми (при необхідності). Тестування можуть пройти не тільки дорослі, але й діти від 5 років. Дитяче тестування включає в себе оцінку стану здоров'я та фізичного розвитку, дозволяє визначити адаптацію дитини до навантажень і підібрати правильні комплекси для дітей з різними відхиленнями у стані здоров'я.

У медичному кабінеті проводиться обстеження, проведення функціональних проб і видається допуск для занять дайвінгом.

 


 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)