АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ ДИПЛОМНИХ РОБІТ

Читайте также:
  1. III. ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ .
  2. IV. Оформлення матеріалів про правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху
  3. VI. Особливості оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 124 КУпАП
  4. Автоматизація робіт за допомогою Mathcad.
  5. Аудит нарахування внесків до фондів на заробітну плату
  6. Аудит розрахунків з бюджетом. Формування аудиторських доказів та оформлення робочих документів аудитора.
  7. Безробіття як економічне явище і його наслідки. Закон Оукена.
  8. Безробіття, його причини, види,форми, та соціально-економічні наслідки.
  9. Безробіття, його сутність і види. Закон Оукена.
  10. Безробіття: суть, структура, вимірювання та соціально – економічні наслідки.
  11. ВАРІАНТИ КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ
  12. Варіанти контрольних робіт для студентів заочної форми навчання

Основна частина

 

Загальними вимогами до викладення матеріалу дипломної роботи є чіткість побудови, логічна послідовність, переконлива аргументація, точність у визначеннях, конкретність у викладенні результатів роботи, обґрунтування висновків та рекомендацій. На неї поширюються вимоги Державного стандарту України “Документація. Звіти у сфері науки і техніки. Структура і правила оформлення ДСТУ 3008- 95”.

Дипломну роботу необхідно друкувати за допомогою комп’ютера українською мовою та переплести у жорстку палітурку (колір значення не має).

Матеріал дипломної роботи слід подати у такій послідовності:

– титульний аркуш (додаток А);

– завдання (додаток Б);

– реферат (додаток В);

– перелік умовних позначень, символів, одиниць, скорочень і термінів (додаток Е);

– зміст (додаток Г);

– вступ;

– основна частина;

– висновки;

– список використаних джерел (додаток Д);

– додатки (при необхідності).

Робота виконується на одному боці аркуша білого паперу формату А 4 (210 Х 297 мм). Текст розташовується через півтора міжрядкових інтервали до тридцяти рядків на сторінці у текстовому редакторі Word шрифтом Times New Roman, 14 кеглем. Допускається розміщувати таблиці та інші ілюстративні матеріали на аркушах формату АЗ (не більше 40 рядків на сторінку).

Текст дипломної роботи розміщується на аркуші з дотриманням таких розмірів берегів: з лівого боку – 30 мм, з правого – 10 мм, зверху – не менше ніж 20 мм, знизу – не менше ніж 20 мм. Абзаци в тексті потрібно починати з відступу, що дорівнює 5-и знакам. Відступи мають бути однаковими впродовж всього тексту.

Роздруковані на комп’ютері тексти комп’ютерних програм мають відповідати формату А4, включатися до загальної нумерації сторінок диплому і розміщуватися, як правило, у додатках.

Виділення фрагментів тексту роботи, розділів та підрозділів жирним шрифтом або курсивом не дозволяється.

Текст основної частини роботи поділяється на розділи, підрозділи, пункти та підпункти згідно з планом, затвердженим у завданні на виконання кваліфікаційної роботи.

Заголовки структурних частин дипломної роботи «РЕФЕРАТ», «ЗМІСТ», «ВСТУП», «РОЗДІЛ», «СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ», «ДОДАТКИ», друкуються великими літерами симетрично до тексту. Заголовки підрозділів друкуються маленькими літерами (крім першої великої) з абзацу. Крапка в кінці заголовка та підзаголовка не ставиться.

Відстань між заголовком структурних частин (за винятком заголовка підрозділів) та текстом має дорівнювати 2 інтервалам в основному тексті.

Відстань між заголовком підрозділів має дорівнювати одному інтервалу в основному тексті.

Кожний розділ дипломної роботи слід починати з нової сторінки.

 

Нумерація

 

Нумерацію сторінок, розділів, підрозділів, пунктів, підпунктів, рисунків, таблиць, формул подають арабськими цифрами без знака № (шрифтом Times New Roman, 14 кеглем).

Першою сторінкою дипломної роботи є титульна сторінка, потім завдання, реферат, зміст, які включається до загальної нумерації сторінок іна яких номер сторінки не ставиться. Нумерація наступної сторінки проставляється у правому верхньому куті.

РЕФЕРАТ, ЗМІСТ, ВСТУП, ВИСНОВКИ, СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ, ДОДАТКИ не нумерують як розділи. Номер розділу ставиться арабськими цифрами після слів «РОЗДІЛ» (РОЗДІЛ 1). Назва розділу розміщується нижче симетрично до тексту великими літерами без крапки після назви розділу.

Наприклад:

РОЗДІЛ 2


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)