АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПРОГРАМА ДЕРЖАВНОГО КОМПЛЕКСНОГО ІСПИТУ «ГОСПОДАРСЬКЕ ПРАВО ТА ПРАВО СОТ»

Читайте также:
  1. B. У нижній третині правого стегна накласти джгут-закрутку
  2. I. Нормативно-правовые акты
  3. I. Нормативно-правовые и другие официальные документы
  4. I. Право на промышленные изобретения и открытия
  5. I. Юридические отношения по вещам как вещное право и его виды
  6. II. Гражданская ответственность за недозволенные действия (правонарушения)
  7. II. Основные моменты содержания обязательства как правоотношения
  8. II. Право застройки
  9. II. Право на фабричные рисунки и модели (прикладное искусство), на товарные знаки и фирму
  10. II. Розгляд справ про адміністративні правопорушення
  11. III. Виконання постанов у справах про адміністративні правопорушення
  12. III. Право участия общего

Міністерство освіти І НАУКИ україни

Національний ЮРИДИЧНИЙ університет

Імені ярослава мудрого

 

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК

для підготовки до державного комплексного іспиту

«Господарське право та право СОТ»

 

 

Харків

Міністерство освіти І НАУКИ україни

Національний ЮРИДИЧНИЙ університет

Імені ярослава мудрого

 

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК

для підготовки до державного комплексного іспиту

«Господарське право та права СОТ»

галузь знань 0304 «Право»

освітньо-кваліфікаційний рівень «Магістр»

напрям підготовки 8.030401 «Правознавство»

для студентів V курсу господарсько-правового факультету

 

 

Харків

Навчально-методичний посібник для підготовки до державного комплексного іспиту «Господарського права та право СОТ» / Уклад.: Д. В. Задихайло. - Х.: Нац. юрид. ун-т ім. Ярослава Мудрого, 2014. – С.20

 

Укладачі: Д. В. Задихайло

Р.П. Бойчук

М.М. Кузьміна

 

 

Рекомендовано до видання редакційно-видавничою радою

університету (протокол № __ від _____ р.)

© Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, 2014

ВСТУП

Складність правового регулювання сфери господарювання зумовлена динамізмом і необхідністю приведення господарського законодавства у відповідність до практичних потреб суспільного господарського порядку в економічній системі України. Це, у свою чергу, підвищує вимоги до майбутніх фахівців із правознавства щодо знань господарського права та практичних навичок застосування норм господарського законодавства у правозастосовній практиці.

За час навчання в університеті студентам господарсько-правового факультету також було надано можливість отримати необхідний обсяг знань, навичок та умінь з навчальної дисципліни «Господарське право», що спрямована на ознайомлення студентів з основними правовими інститутами господарського права, спираючись на вже одержані знання на попередніх курсах, а також «Право СОТ та зовнішньоекономічні контракти». Вивчення правових засад господарської діяльності та засад права Світової організації торгівлі сприяє формуванню у майбутніх спеціалістів навичок використання отриманих знань у практичній діяльності та дасть змогу вирішити завдання стосовно юридичної підготовки фахівців для сфери господарювання.

Для перевірки рівня засвоєння профільної дисципліни «Господарське право» та спеціального курсу студенти господарсько-правового факультету складають державний комплексний іспит «Господарське право та право СОТ», екзаменаційні білети якого містять по три питання з господарського права і одне з «Права СОТ та зовнішньоекономічні контракти».

Перелік питань державного іспиту охоплює найбільш важливі аспекти, які студенти мали засвоїти під час вивчення навчальних дисциплін «Господарське право», а також «Право СОТ та зовнішньоекономічні контракти».

Отже, іспит є узагальнюючим і підсумковим контролем, що покликаний виявити якість знань студентів, отриманих ними у процесі навчання, з’ясувати рівень їх професійної підготовки як майбутніх спеціалістів.

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

вченою радою Національного юридичного університету

імені Ярослава Мудрого

(протокол № від _________ 2014 р.)

ПРОГРАМА ДЕРЖАВНОГО КОМПЛЕКСНОГО ІСПИТУ «ГОСПОДАРСЬКЕ ПРАВО ТА ПРАВО СОТ»


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)