АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ІНДИВІДУАЛЬНЕ НАВЧАЛЬНО-ДОСЛІДНІ ЗАВДАННЯ

Читайте также:
  1. IV. Домашнє завдання
  2. V. ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ
  3. V. Оголошення домашнього завдання.
  4. V. Оголошення домашнього завдання.
  5. VI. Домашнє завдання
  6. VIІ. ЗАВДАННЯ ДО ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛИНИ «ГОСПОДАРСЬКИЙ ПРОЦЕС»
  7. А.Тестові завдання (зберігаються на кафедрі)
  8. АНАЛІТИЧНО-СИТУАЦІЙНІ ЗАВДАННЯ
  9. Будьте дуже уважні, на вас чекають пригоди та складні завдання. Мавпочка Чі- Чі- Чі».
  10. Варіанти тем рефератів для виконання завдання 1
  11. Види, рівні та основні завдання моніторингу
  12. Виконайте завдання

Індивідуальне завдання – це форма організації навчального процесу, яка має на меті поглиблення, узагальнення та закріплення знань, які студенти отримують у процесі навчання, а також застосування цих знань в практичній діяльності. Індивідуальне завдання виконуються студентом самостійно під керівництвом науково-педагогічних працівників. Як правило, індивідуальні завдання виконуються окремо кожним студентом за власним вибором. У тих випадках, коли завдання мають комплексний характер, до їх виконання можуть залучатися кілька студентів, у тому числі студенти, які навчаються на різних факультетах і спеціальностях.

Відповідно до інноваційних технологій навчання різновидністю індивідуальних завдань є індивідуальні науково-дослідні завдання.

Індивідуальне науково-дослідне завдання є видом позааудиторної індивідуальної роботи студента навчального, навчально-дослідницького чи проектно-конструкторського характеру, яке виконується з метою поглиблення вивчення програмного матеріалу навчального курсу на основі знань, умінь і навичок здобутих у процесі аудиторних занять. Воно може охоплювати декілька тем або зміст навчального курсу в цілому.

Структура індивідуального науково-дослідного завдання

- тема та мета роботи;

- вступ;

- виклад змісту (подаються, у разі необхідності, схеми, малюнки, моделі, описи, систематизована реферативна інформація та її аналіз);

- висновки;

- список використаної літератури.

Порядок подання та захист індивідуального науково-дослідного завдання

1. Звіт про виконання індивідуального науково-дослідного завдання подається у вигляді скріплених сторінок формату А4 з титульною сторінкою стандартного зразка і внутрішнім наповненням із зазначенням усіх позицій змісту завдання (з об’ємом 10 стор. Шрифтом 14 кегель через один інтервал). Звіти про виконання індивідуального науково-дослідного завдання зберігаються на відповідних кафедрах до останнього дня календарного навчального року (31 серпня).

2. індивідуальне науково-дослідне завдання подається викладачеві, що викладає лекційний курс з даної дисципліни та приймає екзамен або залік, не пізніше ніж за 2 тижні до останнього модульного контролю в сесії.

3. Оцінка за індивідуальне науково-дослідне завдання виставляється на аудиторному занятті (практичному, семінарському) з курсу на основі попереднього ознайомлення викладача з його змістом. Можливий захист завдання шляхом усного звіту студента про виконану роботу.

4. Оцінка за індивідуальне науково-дослідне завдання є обов’язковим компонентом і враховується під час поточного контролю з навчального курсу.

Бали за виконання індивідуальних завдань виставляються в журнали обліку відвідування занять студентами та їх успішності окремою графою.

 

Теми для індивідуальних навчально-дослідних завдань (за вибором).

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)