АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Оформлення контрольної роботи

Читайте также:
  1. IV. Оформлення матеріалів про правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху
  2. VI. Особливості оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 124 КУпАП
  3. VІ. Виконання практичної роботи. Інструктаж з техніки безпеки.
  4. Аудит розрахунків з бюджетом. Формування аудиторських доказів та оформлення робочих документів аудитора.
  5. Варіанти завдань для домашньої контрольної роботи із дисципліни
  6. ВАРІАНТИ ЗАВДАНЬ ДЛЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ
  7. Варіанти завдань домашньої контрольної роботи
  8. Варіанти контрольної роботи
  9. Виконання роботи.
  10. Виконання роботи.
  11. ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ ДИПЛОМНИХ РОБІТ
  12. Вимоги до оформлення звітів

Контрольна робота повинна відповідати наступним вимогам:

1) робота повинна бути виконана на достатньо високому теоретичному. Слухач повинен усебічно вивчити теоретичні та практичні аспекти питань завдання. Необхідно крім чинних нормативних актів використовувати і правозастосовчу практику судів і інших державних органів;

2) у контрольній роботі повинне використовуватися чинне законодавство з питань здійснення господарської діяльності;

3) текст контрольної роботи повинен легко сприйматися та читатися. Якщо, написаний від руки, текст буде неохайним і некаліграфічним, що ускладнюватиме його сприймання, то рецензент вправі повернути роботу на доопрацювання і усунення недоліків;

4) контрольна робота повинна бути оформлена наступним чином і мати наступну структуру: титульний лист; план; введення; завдання відповідно до визначеного варіанту; основний зміст запитання; висновки; перелік використаної літератури.

На титульному листі повинно зазначатися: найменування університету, факультету, кафедри; позначення характеру роботи (контрольна); варіант контрольної роботи; прізвище, ім'я, по батькові студента; номер навчальної групи; прізвище, ім’я та по батькові, посада, вчене звання особи, що перевіряє; назва міста, в якому знаходиться навчальний заклад; рік написання роботи.

У плані слід вказувати назву питань завдання із зазначенням сторінок, на яких вони викладенні. У вступі відзначається запитання та його актуальність, тема на яку воно розраховане.

Основний текст контрольної роботи розбивається на питання плану. При необхідності питання додатково можуть розбиватися виконуючим на підпитання.

Теоретичне питання відноситься до основних тем навчального курсу “Господарське право”. Задача також розрахована на знання однієї чи кількох тем навчального курсу „Господарське право”. Додаток включає в себе ксерокопію певного документу, який складається підприємцем чи який отримує суб’єкт господарювання (підприємець) при здійсненні господарської (підприємницької) діяльності (ліцензії, торгового патенту, статуту тощо).

Розкриття змісту теоретичного питання роботи повинно бути повним та ґрунтовним. При цьому студент не повинен висвітлювати всі проблеми, що виникають у відповідній сфері, наводити повний зміст існуючих теорій, проводити глибокий аналіз суспільних відносин та законодавства, яке їх регулює. Основна увага при відповіді на теоретичне питання повинна приділятися з’ясуванню того, які нормативні акти регулюють певні суспільні відносини та проведенню аналізу основних положень цих нормативних актів.

При виконанні контрольної роботи слід використовувати чинні нормативні акти. При висвітленні основних положень відповідних нормативних актів бажано використовувати учбові та наукові джерела (посібники, підручники, наукові статті тощо) з урахуванням наведених вище вимог.

При вирішенні задачі потрібно відповісти на задані питання, надати змістовну юридичну характеристику вказаній проблемній ситуації та вирішити її з посиланням на відповідні норми чинного законодавства та з обґрунтуванням того, чому саме вони повинні застосовуватися у даному разі.

Орієнтовний загальний обсяг всієї роботи повинний бути не більше 15 сторінок машинописного тексту (20 рукописного).

У кінці роботи наводиться перелік використаної літератури. Кожне наукове чи нормативне джерело, яке було використане у роботі, повинне бути відповідним чином описане відповідно до бібліографічного опису. При першому посиланні на джерело - нормативно-правовий акт у тексті зноски вказується його повне найменування, номер, ким і коли прийнятий. При посиланні можна використовувати коротку назву, однак обов'язково варто вказати на статті, пункти нормативного акту.

В кінці роботи необхідно вказати дату завершення і оформлення роботи та свій підпис.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)