АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Висновки по заданним гіпотезам

Читайте также:
  1. Висновки (обсяг 3 сторінки).
  2. Висновки до другого розділу
  3. Висновки до розділу 1
  4. Висновки до розділу ІІІ
  5. Висновки моделі IS-LM-BP для випадків абсолютної не мобільності та абсолютної мобільності капіталів
  6. Висновки моделі IS-LM-BP для випадків малої та високої мобільності капіталів
  7. Висновки моделі Мандела-Флемінга для макроекономічної політики
  8. Висновки моделі Солоу, Золоте правило нагромадження, роль технічного погресу в економічному зростанні.
  9. Висновки та пропозиції
  10. Висновки та рекомендації
  11. Висновки, пропозиції, рекомендації

В даному дослідженні було опитано 49% чоловіків і 51% жінок (Рисунок 2). Всі респонденти проживають в Баглійському районі. Не всі але в цілому гіпотези дослідження підтвердилися і можна зробити наступні висновки:

Гіпотези дослідження:

1) Основні проблеми в місті це працевлаштування та зайнятість, також дороги і робота міського автотранспорту: ця гіпотеза повністю підтвержується, основні проблеми в місті це працевлаштування та зайнятість, також дороги і робота міського автотранспорту – це підтвержують наступні данні: за таблицею 7 бачимо, що основною проблемою респонденти відмічають працевлаштування та зайнятість 24%, також дуже гострою проблемою для мешканців є робота ЖЕКів це відмітили 24%, проблему з міським транспортом також вважають чимало важливою 15%, трохи менш гострою вважають проблему медичного обслуговування 11%, благоустрою міста 10%, злочинності і охорони громадського порядку 6%, розвиток розважальної і спортивної інфраструктури 5%, доступність освіти 4% (Таблиця 7).

2) Більшість населення негативно оцінюють діяльність мера міста і вважають що проблеми в місті ніхто не вирішує. У ході дослідження аналізуючи отриманні дані можемо казати, що ця гіпотеза також приймається. Більшість населення негативно оцінюють діяльність мера міста і вважають що проблеми в місті ніхто не вирішує, так вважає 55% опитаних респондентів, 23% вважають проблеми міста вирішує мер, зовсім мало депутати міскьої ради, 3% депутати райради (Таблиця 8).

3) В основному мешканці отримують політичну інформацію по телебаченню і в газетах. Технологічний розвиток вплинув на те, що основним джерелом інформації стало телебачення, хоча дані показають серед людей похилого віку залишилося не мало читачів газет, про це свідчать наступні данні: 26% опитаних респондентів відмічають як джерело політичної інформації газети, 50% стежать за політичним життям по телебаченню, слухачів радіо залишилося зовсім мало – 4%, 7% отримують інформацію через агітаційні матеріали, 6% бігборди і сітілайти (Таблиця 4).

 

4) Ставлення мешканців до проведенням ЄВРО 2012 в Україні позитивне.

Ставлення мешканців до проведенням ЄВРО 2012 в Україні позитивне. За даними 44% опитаних дають пизитивну оцінку і вважають, що Евро 2012 це підвищення перстижу країни на світовій арені. 16% дають більш негативну оцінку, вважають що воно принесе економічні збитки, 14% підвищення цін, хоча країна зробила прорив в інфраструктурі але це тільки в тих містах де проводилися матчі, така мала кількість 6% відмічаючих поліпшення інфраструктури пов’язана з тим, що у мешканців міста просто небуло можливості цього побачити. По 7% відмічають залучення туристів та інвестицій, створення нових робочих місць, таку малу кількість також можно пояснити тим, що наше місто не приймає участь (Таблиця 6).

5) Велика кількість громадян не піде на вибори до Верховної Ради Україні у 2012 році ця гіпотеза не підтвердилася. За таблицею 1 можемо бачити, що 58% опитанних респондентів готові приймати участь у виборах до Верховної Ради України 2012, 30% відмічають, що не прийдуть на вибори, 12% ще не визначилися (Таблиця1). Також потрібно відмітити, що аналіз двовимірної таблиці 11 показує нам наступні результати: вікова група 18-25 майже ділиться порівну, тобто майже однакова кількість відмічає, що пійде на вибори і така ж сама не пійде. Таке явище можна бачити і в групі 26-35, але вже при відношенні 27 пійдуть, 16 не пійдуть. Також група 36-45 показує ще більшу різницю – 31 пійде, 18 не пійдуть на вибори. Найбільш політично активна група це респонденти яким більше 60 років. Отже на основі данного двовимірного розподілу можно казати, що чим старше вікова група тим вона більш політично активна (Таблиця 11).


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)