АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Висновки (обсяг 3 сторінки)

Читайте также:
  1. Висновки до другого розділу
  2. Висновки до розділу 1
  3. Висновки до розділу ІІІ
  4. Висновки моделі IS-LM-BP для випадків абсолютної не мобільності та абсолютної мобільності капіталів
  5. Висновки моделі IS-LM-BP для випадків малої та високої мобільності капіталів
  6. Висновки моделі Мандела-Флемінга для макроекономічної політики
  7. Висновки моделі Солоу, Золоте правило нагромадження, роль технічного погресу в економічному зростанні.
  8. Висновки по заданним гіпотезам
  9. Висновки та пропозиції
  10. Висновки та рекомендації
  11. Висновки, пропозиції, рекомендації

Дипломна робота спеціаліста закінчується заключною частиною – висновками по роботі.

Зміст висновку не повинен підмінюватись механічним підсумовуванням висновків, які автор зробив наприкінці кожного з розділів, а повинен містити те нове, істотне, що складає підсумкові результати дослідження та їх узагальнення.

Кім того, кількість пунктів висновків повинна відповідати кількості поставлених задач у вступі.

Висновки оформляються у виді нумерованих абзаців. Їх послідовність визначається логікою побудови дослідження. При цьому вказується теоретична значимість і практична цінність роботи, що витікає з кінцевих результатів роботи.

Заключна частина припускає також наявність узагальненої підсумкової оцінки роботи. При цьому важливо зазначити, у чому полягає її головний зміст, які основні і важливі побічні наукові результати отримані, які нові наукові задачі виникли у зв'язку з проведенням магістерського дослідження. У деяких випадках виникає необхідність зазначити шляхи продовження розробки досліджуваної теми, форми і методи її подальшого вивчення, а також конкретні задачі, що майбутнім дослідникам необхідно вирішувати в першу чергу. Висновок може містити в собі і практичні пропозиції, що підвищує цінність теоретичного матеріалу.

Заключна частина, складена за таким планом, доповнює характеристику теоретичного рівня дипломної роботи, а також показує рівень фахової зрілості і наукової кваліфікації її автора.

Висновки являють собою результат теоретичного осмислювання і критичної оцінки досліджуваної проблеми. У них утримуються як негативні, так і позитивні моменти практики. Вони є обґрунтуванням необхідності і доцільності проведення заходів, що рекомендуються.

3.9. Список використаних джерел

Список використаних джерел закінчує виклад тексту роботи. У нього включаються тільки ті видання, що дійсно були використані в процесі підготовки роботи: законодавчі документи, постанови Уряду з питань економічної реформи, монографії, статті в періодичній пресі і т.д. Список використаної літератури повинний включати не менш 20-30 найменувань.

Список використаних джерел слід розміщувати в порядку згадування їх у тексті за наскрізною нумерацією.

Додатки.

Додатки в роботі є бажаними. Вони можуть бути у випадку наявності допоміжного матеріалу до основного змісту роботи, що підтверджує окремі положення, висновки, пропозиції. До них відносяться:

- проміжні математичні доведення, формули та розрахунки;

- таблиці допоміжних цифрових даних;

- розрахунки економічного ефекту;

- інструкції та методики, опис алгоритмів і програм розв'язання задач на ЕОМ;

- допоміжні ілюстрації.

У дипломній роботі додатки мають важливе значення, тому їм необхідно приділити значну увагу. Їх кількість та якість свідчать про те, наскільки студент глибоко вивчив теоретичні і практичні матеріали з обраної теми дослідження, сумлінно віднісся до збору інформації, підтвердив обґрунтованість висновків і рекомендацій, запропонованих у роботі.

Додатки наводяться в кінці дипломної роботи спеціаліста у вигляді форм бухгалтерської чи фінансової звітності, реєстрів синтетичного обліку, довідок, розшифровок, форм податкової звітності, розрахунків, витягів із різних інформаційних джерел, які використані в роботі, графіків, схем, рисунків, машинограм тощо.

У додатках вміщують матеріал, який:

• є необхідним для повноти магістерської роботи, але включення його до основної частини може змінити впорядковане й логічне уявлення про роботу;

• не може бути послідовно розміщений в основній частині через великий обсяг або способи відтворення;

• може бути вилучений для широкого кола читачів, але є необхідним для фахівців даної галузі.

Додатки оформлюються як продовження роботи, розташовуються у порядку їх появи в тексті дипломної роботи спеціаліста.

Документи, що наводяться у якості додатків, повинні мати всі заповнені реквізити. Замість підпису посадових осіб на документах вказується їх прізвище, ім'я та по батькові.

Роздруковані матеріали аналітичної обробки на ЕОМ необхідно навести як додатки і скласти їх згідно формату аркуша дипломної роботи. Рисунки, графіки, діаграми, наведені у якості додатків повинні бути виконані в одному кольорі, чорному або синьому. При посиланні в тексті роботи на додатки, що наведені в кінці роботи, необхідно вказувати їх номер (шифр).

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)