АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Про книгу «Квідич крізь віки»

Читайте также:
  1. В чому полягає проблема етичного співвідношення ідеального і реального(крізь призму поділу на належне і суще)?Чому небезпечний абсолютизований ідеалізм і які його наслідки?
  2. Как самим переплести книгу
  3. Мораль та моральність крізь призму людської свободи і відповідальності.
  4. Проблема війни та миру крізь призму морілі
  5. Тема: «Стрибок крізь чорну діру».

Кеннілворті Вісп

Квідич крізь віки

 

 

Vit

«Квідич крізь віки»: Блумсбері Паблішинґ; Лондон; 2001;

ISBN 0-439-29502-5

 

 

Анотація

 

Окрім серії з семи книг, які Ролінґ збирається написати про всі сім років навчання Гаррі в Гоґвортсі, вона попутно видала дві брошури, що мають найпряміше відношення до магічного світу загалом, і до наших трьох маленьких чарівників зокрема. По суті, це підручники, які Гаррі читає в свій перший рік перебування в Гоґвортсі. Книги були написані ще з однією дуже важливою метою — всі засоби, що поступили від їх продажу, будуть передані до добродійного фонду Comic Relief UK. Це чудова добродійна організація, яка перш за все займається організацією різних проектів в Африці (вирішення проблеми голодуючих дітей і так далі).

Перша з них — це «Квідич крізь віки», та сама, яку запоєм перечитують наші юні герої! У книзі детально і з гумором описана історія виникнення чарівної гри, формування її правил, найвідоміші команди, і багато іншого. Сама письменниця говорить, що в дитинстві була жахливо неспортивною, проте, одного прекрасного дня вирішила, що в чарівному світі не вистачає такої гри, якою б чарівники захоплювалися так само, як, скажімо, маґли захоплюються футболом. І вона придумала квідич.

Якщо Ви коли-небудь задавалися питаннями типу: звідки з'явився золотий снич, хто придумав бладжери або чому на мантіях «Вігтаунських Воїнів» зображено обробний ніж, то Вам необхідно прочитати книгу «Квідич крізь віки». Це видання є копією книги з шкільної бібліотеки Гоґвортсу, яку майже щодня використовують юні фанати квідича, щоб отримати відповіді на свої питання.

 

КВІДИЧ КРІЗЬ ВІКИ

 

Попередження: якщо ви розрізатимете, розірвете, розкремсаєте, зігнете, складете удвічі, зіпсуєте, знівечите, вимажете, забрудните, викинете або упустите цю книгу, якщо ви нанесете їй якийсь збиток або ж проявите до неї неповагу, то наслідки будуть настільки жахливі, наскільки буде в моїй владі зробити їх такими.

Ірма Пінс, бібліотекарка Гоґвортсу.

 

Кеннільворті Вісп

«Квідич крізь віки»

Bloomsbury

у співпраці з «Книги Чарів Ника»

Лондон

Алея Діаґон, 129б

 

 

Про книгу «Квідич крізь віки»

 

Завдяки ретельним дослідженням Кеннільворті Віспа перед нами відкрилася справжня скарбниця невідомих до цих пір фактів про спорт чаклунів.

Батільда Беґшот. "Історія магії".

 

Вісп створив чудову книгу. Шанувальники квідича визнають її і корисною, і розважальною.

Редактор журналу «Всі мітли».

 

Виняткова робота про походження і про історію квідича. Настійно рекомендую.

Брут Скрімджер. "Одкровення Відбивачів".

 

Містер Вісп — безумовно, багатообіцяючий автор. Якщо він продовжить успішно працювати, то одного разу він може навіть опинитися на одній фотографії зі мною!

Ґільдерой Локарт. "Я магічний".

 

Сперечаємося, книга стане бестселером. Ну ж, сперечаємося.

Людо Коробейник, відбивач «Осмінгтонських Ос» і збірної Англії.

 

Я читала і гірше.

Ріта Скітер, «Щоденний віщун».

 

Про автора: Кеннільворті Вісп — відомий експерт (і, за його словами, фанатик) квідича. Він є автором ряду книг, пов'язаних з квідичем, серед них «Чарівництво „Віґтаунських Воїнів“ „Він літав як божевільний“ (біографія „Небезпечного“ Дая Левеліна) і „Б'ємо бладжери! Способи захисту в квідичі“. Кенільворті Вісп ділить свій час між будинком в Нотінґемширі і тим стадіоном „де „Віґтаунські Воїни“ грають цьому тижня“. Його хобі включають нарди, вегетаріанську кухню і колекціонування мітел старих моделей.

 

Передмова

 

«Квідич крізь віки» — одна з найпопулярніших книг бібліотеки Гоґвортсу. Мадам Пінс, наша бібліотекарка, повідомила мене, що цю книгу «молотять, б'ють і нею всіляко зневажають» майже щодня, а це висока оцінка для будь-якої книги. Гравці в квідич і уболівальники безумовно отримають задоволення від книги пана Віспа, так само як і читачі, які цікавляться чаклунською історією. Ми удосконалили квідич, і він удосконалив нас. Квідич об'єднує відьом і чаклунів всіх шарів суспільства, збираючи нас разом в моменти веселості, тріумфу і навіть (для уболівальників «Пекучих Гармат») відчаю. Я змушений признатися, що мені було важко умовити мадам Пінс розлучитися з одним з примірників, хоч би на день.

 

«Comic Relief» бореться за допомогою сміху з бідністю, несправедливістю і лихами. Популярні розваги перетворюються на значні суми грошей (174 мільйони фунтів стерлінгів з моменту заснування в 1985 — більше тридцяти чотирьох мільйонів ґалеонів). Купуючи цю книгу — а я раджу вам купити її, оскільки в результаті дуже тривалого читання цієї книги без оплати ви підпадете під злодійське прокляття, — ви також зможете внести свій внесок до цієї магічної діяльності. Я б обдурив читачів, якби сказав, що це пояснення задовольнило мадам Пінс і переконало її передати бібліотечну книгу маґлам. Вона запропонувала декілька альтернатив, як, наприклад, повідомити «Comic Relief», що бібліотека згоріла, або просто зробити вигляд, що я раптово помер, не залишивши вказівок. Коли я сказав, що я, як і раніше, віддаю перевагу моєму початковому плану, вона неохоче погодилася передати книгу. Не дивлячись на це, в той момент, коли їй представало розлучитися з книгою, самовладання зрадило їй і мені довелося поодинці відривати її пальці від корінця. Хоча я і зняв звичайне бібліотечне закляття, я не можу обіцяти, що всі чари розсіялися: відомо, що мадам Пінс схильна накладати незвичайні заклинання на увірені нею книги. Минулого року я сам в задумливості почав щось малювати на «Принципах поліморфних перетворень» і в той же момент відчув, що книга б'є мене по голові. Будь ласка, поводьтеся з цією книгою обережно. Не виривайте сторінки. Не кидайте її у ванну. Я не можу обіцяти, що мадам Пінс не накинеться на вас, де б ви не були, і не накладе великий штраф. Все, що мені залишається, — це подякувати вам за підтримку «Comic Relief» і попросити маґлів не намагатися грати в квідич удома — це повністю вигаданий спорт і в нього ніхто, звичайно ж, не грає. Я також хотів би скористатися цією можливістю і побажати «Дружній Калюжі» успіху в наступному сезоні.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)