АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Обробка і інтерпритація результатів

Читайте также:
  1. III. Економічна інтерпретація результатів статистичного дослідження банків
  2. АНАЛІЗ ТА УЗАГАЛЬНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ДОСЛІДЖЕННЯ
  3. Аналіз фінансових результатів
  4. В чому полягають особливості кореляційного опису результатів біометричних досліджень?
  5. Використання результатів оперативно-розшукової діяльності на стадії порушення кримінальної справи про незаконний обіг наркотичних засобів
  6. Використання результатів роботи внутрішніх аудиторів в процесі проведення аудиту фінансової звітності.
  7. Вказівки по виконанню випробування компресора, аналізу результатів та розрахунків
  8. Госпіталізація, санітарна обробка та транспортування хворих дітей
  9. Для реєстрації результатів контролю
  10. Значення, завдання та інформаційне забезпечення аналізу доходів, витрат та фінансових результатів
  11. Інтерпретація результатів.
  12. Інтерпретація результатів.

Ви одержали по 1 балу за відповіді «ТАК» на наступні питання 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10.14, 15, 16, 17, 21, 22, 25, 26, 27, 28, 29.30, 32, 37, 41. Ви також одержали по 1 балу за відповіді «НІ» на питання 6, 13, 18, 20, 24, 31, 36, 38, 39. Відповіді на питання 1, 11, 12, 19, 23, 33, 34, 35,40 не враховуються. Підрахуйте суму набраних балів.

Оцінка результатів:

від 1 до 10 балів: низька мотивація до успіху;

від 11 до 16 балів: середній рівень мотивації;

від 17 до 20 балів; помірковано високий рівень мотивації;

понад 21 бал: занадто високий рівень мотивації до успіху.

Результат тесту «Мотивація до успіху» варто аналізувати разом з результатами двох наступних тестів «Мотивація до уникнення невдач» і тесту «Готовність до ризику».

Дослідження показали, що люди, помірковано сильно орієнтовані на успіх, віддають перевагу середній рівень ризику. Ті ж, хто боїться невдач, віддають перевагу маломучи, навпаки, занадто великому рівню ризику. Чим вище мотивація людини до успіху - досягненню мети, тим нижче готовність до ризику. При цьому мотивація до успіху впливає і на надію на успіх; при сильній мотивації до успіху, надії на успіх звичайно скромніше, ніж при слабкій мотивації до успіху.

До того ж, людям, мотивованим на успіх і мающим великі надії на нього, властиво уникати високого ризику.

Ті, хто сильно мотивований на успіх і мають високу готовність до ризику, рідьше попадають у нещасливі випадки, чим ті, котрі мають високу готовність до ризику, але високу мотивацію до уникненню невдач (захист). І навпаки, коли в людини мається висока мотивація до уникнення невдач (захист), те це перешкоджає мотиву до успіху — досягненню мети.

 

Практична робота 3.5.

Методика діагностики мотивації особистості

До уникнення невдач (Т. Элерс)

 

Інструкція:

Вам пропонується список слів з 30 рядків по 3 слова в кожнім рядку. У кожного рядка виберіть тільки одне з 3-х слів, що найбільше точно Вас характеризує і позначтейого:

   
 
 

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)