АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Встановлення адрес FTP серверів

Читайте также:
  1. VIII. Адреса и реквизиты Сторон
  2. Адрес электронной почты: __________________________
  3. Адрес электронной почты: ________________________________
  4. Адрес. ул. М. Жукова 4.
  5. АДРЕСА И БАНКОВСКИЕ РЕКВИЗИТЫ СТОРОН
  6. АДРЕСА И БАНКОВСКИЕ РЕКВИЗИТЫ СТОРОН
  7. Адреса и подписи сторон
  8. АДРЕСА И РЕКВИЗИТЫ СТОРОН
  9. АДРЕСА И РЕКВИЗИТЫ СТОРОН
  10. Адреса и реквизиты сторон.
  11. АДРЕСА ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ ТА МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ.
  12. Адреса оргкомітету

Для налагодження зв’язку між ПТК підсистеми “Планування та контроль за оперативно-службовою діяльністю органів та підрозділів охорони кордону” необхідно задати адресу FTP серверів, через які буде виконуватися імпорт та експорт інформації.

Для налагодження адрес FTP серверів необхідно вибрати опцію меню “Документи” => “Конфігурація FTP серверу”. При цьому відкриється віконце “Конфігурація доступу до FTP серверу” (рис. 5.4).

Рис. 5.4

Це вікно поділяється на дві зони:

Ø "Імпорт" – параметри FTP серверу даного підрозділу;

Ø "Експорт" – параметри FTP серверу підрозділу, якому даний підпорядковано.

В них потрібно задати параметри, які надаються відповідно адміністраторам FTP серверу, через який буде проводитися імпорт інформації та адміністраторам FTP серверу, через який буде проводитися експорт інформації.

Для підтвердження введених даних потрібно натиснути на кнопку „Зберегти”.

Для відміни внесених коректив треба натиснути на кнопку „Вихід”.

Для перевірки зв’язку з FTP серверами необхідно натиснути на кнопку „Тест” відповідної зони. Перед виконанням цієї операції потрібно встановити зв'язок через модем засобами операційної системи MS Windows. Для цього необхідно викликати вікно "Панель управления", у якому обрати опцію "Сетевые подключения" або "Телефон и модем". У вікні, що відкриється необхідно створити нове підключення.

 

Увага! Для функціонування експорту даних необхідно, щоб адміністратор FTP серверу, який підтримує функцію експорту, надав право на запис користувачам комп’ютера, де розгорнуто АРМ.

5.2.4 Оновлення "дерева" оргструктури ДПСУ

Для оновлення "дерева" організаційної структури ДПСУ, у випадку його зміни, виконується за допомогою вибору опції меню “Документи” =>"Імпорт орг. структури".

При цьому відкриється вікно для відображення процесу оновлення та вікно для вибору файлу оновлення (рис. 5.5).

 

 

Рис. 5.5


У вікні вибору файлу необхідно обрати файл оновлення "дерева" та натиснути на кнопку "Открыть". Розпочнеться процес оновлення, який буде відображатися на екрані. За його результатами буде надане відповідне повідомлення.


 

5.3 ФК "Оператор"

Для того, щоб розпочати роботу оператора АРМ необхідно вибрати опцію меню “Документи” => “Плани та результати служби”. При цьому відкриється вікно з назвою прикордонної застави, на яку було виконане налагодження програми (рис. 5.8). При запуску АРМ з правами оператора вікно відкривається при запуску програми автоматично.

Рис. 5.8

 

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)