АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Призначення та основні функції АРМ

Читайте также:
  1. Адміністративна відповідальність: поняття, мета, функції, принципи та ознаки.
  2. Аналіз графіків функції споживання та заощаджень.
  3. Апарат економіко-математичної обробки та аналізу даних в середовищі MS Excel: математичні, статистичні, фінансові функції.
  4. АПК , його функції та структура
  5. БАНКИ, ЇХ ВИДИ ТА ФУНКЦІЇ. НЕБАНКІВСЬКІ ФІНАНСОВІ УСТАНОВИ.
  6. Блок 17. КЛІМАТИЧНІ ПОЯСИ ТА ОСНОВНІ ТИПИ КЛІМАТУ.
  7. В період діяльності якої школи вперше було визначено функції мене-ту?
  8. В1.1 Основні історіософські концепції походження українського народу.
  9. Взяття шлункового вмісту для дослідження секреторної функції шлунка (пацієнт може допомагати медичному працівникові, поведінка адекватна)
  10. Види, рівні та основні завдання моніторингу
  11. Визначення геш-функції. Побудова геш-функції, виходячи з блочного шифра.
  12. Визначте основні шляхи надання допомоги учням з особливостями психофізичного розвитку в адаптації серед здорових людей.

Програма АРМ „Черговий прикордонної застави” ПТК „ПК/ОК-З” забезпечує автоматизацію посадових обов’язків чергового прикордонної застави.

У АРМ „Черговий прикордонної застави” підтримуються такі функції:

1) введення та контроль системного імені та паролю;

2) перегляд щоденних планів охорони ділянки державного кордону прикордонної застави,

3) реєстрація:

Ø виконання пункту плану;

Ø використання нарядом зброї;

Ø використання нарядом автотранспортних засобів;

4) введення, редагування, вилучення та перегляд інформації щодо результатів оперативно-службової діяльності застави;

5) відображення на карті ділянки охорони державного кордону прикордонної застави:

Ø з нанесенням статичних об’єктів (розташування постів, радіостанцій, маршрути нарядів та інше);

Ø з інформацією, яка вноситься до щоденного плану охорони кордону (види нарядів, маршрути нарядів, чисельність нарядів, час служби нарядів та особисті номери наряду), за умовами:

- на поточну добу;

- на заданий час;

- згідно пункту щоденного плану;

- з відображенням результатів оперативно-службової діяльності;

6) реєстрація санкціонованого та не санкціонованого доступу до кімнати зберігання зброї прикордонної застави;

7) реєстрація використання автотранспорту;

8) експорт до комендатури даних щодо санкціонованого та не санкціонованого доступу до кімнати зберігання зброї прикордонної застави та використання автотранспорту.

 

 

6.2 Робота оператора АРМ „Черговий прикордонної застави”

Для того, щоб розпочати роботу оператора АРМ необхідно вибрати опцію меню “Документи” => “Плани та результати служби”. При цьому відкриється вікно з назвою прикордонної застави, на яку було виконане налагодження програми (рис. 6.1). При запуску АРМ з правами оператора вікно відкривається при запуску програми автоматично.

Вікно складається з двох вкладок:

1) „Денні плани”;

2) „Контрольовані дії”.

6.2.1 Перегляд щоденних планів охорони кордону та реєстрація
результатів служби

Перегляд щоденних планів охорони кордону та реєстрація результатів служби виконується на вкладці „Денні плани” (див. рис. 6.1).

Рис. 6.1

 

У верхній частині вікна знаходиться перелік витягів з наказу.

Ліворуч у цьому вікні знаходиться перелік щоденних планів на поточний тиждень. Щоденні плани складаються засобами АРМ „Начальник прикордонної застави”.

Оператор АРМ „Черговий прикордонної застави” може переглядати ці плани та вносити дані у поле таблиці „Результати служби” та встановлювати прапорці реєстрації використання прикордонним нарядом під час служби зброї, АТЗ та відмітку про виконання пункту плану виконується після закінчення терміну несення служби.

Для внесення цієї інформації потрібно натиснути на кнопку „Редактор”. Відповідні поля стануть доступними для внесення змін. Після цього треба натиснути на кнопку „Зберегти”. Збереження даних буде підтверджено відповідним повідомленням.

Для вилучення запису потрібно вибрати його зі списку та натиснути на кнопку „Вилучити”. Відкриється віконце з попередженням про те, що запис буде вилучено, і запитом на підтвердження виконання операції. В разі підтвердження – операцію буде виконано.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)