АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Перегляд місця знаходження мобільної групи

Читайте также:
  1. D. Дефіцит кількості мобільних госпіталів, що могло б наблизити медичну допомогу до місця пригоди.
  2. D. Розпустити джгут до моменту появи кровотечі і накласти його нижче попереднього місця
  3. E. Винести постраждалого з місця події.
  4. E. Винести постраждалого з місця події.
  5. E. Кваліфікована хірургічна допомога третьої групи
  6. Ацілгліцеріни однієї групи розрізняються між собою складом жирнокислотного залишків - ацил, що входять в їх структуру.
  7. ВИВЧЕННЯ АКАДЕМІЧНОЇ ГРУПИ.
  8. Визначення місця даного готелю на ринку туристичних послуг. Охарактеризувати контингент мешканців та середній рівень завантаженості протягом року і порівняно з минулим
  9. Вуглеводи поділяються на три великі групи: моносахариди та їх похідні, олігосахариди і полісахариди.
  10. Гіпотеза залежності типу темпераменту від групи крові
  11. Графік виходу на роботу.Ознайомлення з приміщенням бару.Організація робочого місця бармена.Особиста підготовка бармена.Конструкція барної стійки базового підприємства.
  12. Групи крові людини

Ця функція доступна для ФК "Адміністратор" та "Оператор".

Для отримання інформації про місце знаходження мобільної групи необхідно вибрати опцію меню “Функції” => “Визначення координат”. При цьому відкриється віконце, представлене на рис. 6.3.

Рис. 6.3

 

Номер мобільної групи задається на радіостанції. Для визначення координат мобільної групи потрібно натиснути на кнопку "Координати". Після того, як значення координат з'явиться у відповідних полях, необхідно натиснути на кнопку "Карта подій" і отримана інформація буде виведена на електронну карту.

 

6.3 Функціональний комплекс „Оператор”

Перегляд запитів та відповідей щодо ідентифікації осіб за інформацією центральних баз даних можна виконати при запуску ПМ з правами оператора. При цьому відкриється вікно перегляду відправлених запитів та відповідей, що було на них отримано (рис.5.11).

Рис. 5.6

 

Це вікно поділяється на дві зони – запитів (верхня) та відповідей (нижня).

Зона запитів містить список запитів, що було сформовано на даному ПМ. Кожен запис у списку містить інформацію щодо:

1) параметрів запиту

2) координат місця, де було сформовано запит;

3) дати та часу виміру координат (формування запиту);

4) ознаки отримання відповіді на запит.

 

У нижній частині вікна знаходяться командні кнопки:

1) "Нові запити" – для запису до БД отриманих запитів у ручному режимі;

2) "Вилучити" – для вилучення непотрібних запитів;

3) "Карта подій" – прегляд на карті місця знаходження мобільної групи;

4) "Нові відповіді" – для завантаження відповідей до БД у ручному режимі.

Перегляд відповідей на запити

Для перегляду відповідей необхідно вибрати потрібний запит у списку, тоді у нижній частині вікна з'являться відповіді, що були отримані на нього.

Для того, щоб не очікувати часу автоматичного опитування та внесення запитів та відповідей до БД, можна скористатися ручним режимом роботи – натиснути на кнопки "Нові запити" та "Нові відповіді".


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)