АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ТРАНСПОРТУВАННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ

Читайте также:
  1. Бригада ЕМД готує травмованого потерпілого до транспортування в карету
  2. Виписування, зберігання та облік ліків
  3. Госпіталізація, санітарна обробка та транспортування хворих дітей
  4. Договір зберігання
  5. Інформатика — це сукупність наук, пов’язаних з отриманням, оброблянням, подаванням та зберіганням інформації.
  6. Класифікація за тривалістю закріплення та зберігання матеріалу
  7. Методика відбору консервування та транспортування матеріалу при гельмінтозах
  8. ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ТРАНСПОРТУВАННЯ, СУШІННЯ І ПАКУВАННЯ ЦУКРУ
  9. Облік, використання і зберігання печаток, штампів і бланків суду
  10. Оформлення справ та передання до архіву суду на зберігання
  11. Пакування, транспортування, зберігання і складування ГКП
  12. Перспективи впровадження газогідратної технології для транспортування і зберігання природного газу

9.1 Гіпсові в'яжучі транспортують без пакування у спеціальних вагонах-цементовозах або авто цементовозах із гравітаційним вивантаженням або в упакованому стані в будь-яких критих транспортних засобах відповідно до правил навантаження, кріплення і перевезення вантажів, затверджених у встановленому порядку та діючих на відповідному виді транспорту.

9.2 При навантажуванні, вивантажуванні, транспортуванні і зберіганні гіпсових в'яжучих вживають заходи щодо запобігання їх зволоженню, забрудненню сторонніми домішками і предметами та пошкодження тари.

9.3 Гіпсові в'яжучі після транспортування зберігають окремо за марками і групами. Гіпсові в'яжучі, що постачають у спеціалізованих транспортних засобах, складують у силосах чи інших закритих ємкостях, при цьому споживач повинен унеможливити змішування гіпсових в'яжучих із гіпсовим в'яжучим іншої марки та групи.

Гіпсові в'яжучі, упаковані в тару, зберігають у критих приміщеннях за умови дотримання відповідних норм з техніки безпеки.

9.4 При зберіганні гіпсових в'яжучих у транспортних пакетах їх укладають у штабелі заввишки не більше 2 м.

9.5 Допускається зберігання гіпсового в'яжучого в упакованому стані під навісами, що захищають гіпсові в'яжучі від атмосферних опадів, із забезпеченням відводу талої та дощової води. При зберіганні під навісами на рівній основі гіпсові в'яжучі повинні бути складені на підкладки або піддони.

9.6 Умови зберігання гіпсових в'яжучих згідно з ГОСТ 15150 – Ж3.

МЕТОДИ КОНТРОЛЮВАННЯ

Відбір проб

10.1.1 Від партії в'яжучого, що підлягає випробуванню, пробовідбірником чи іншим способом відбирають пробу масою від 10 кг до 15 кг.

10.1.2 На підприємстві-виробнику окремі проби слід відбирати переважно з потоку гіпсового в'яжучого перед його складуванням у силос, фасуванням, пакуванням або відвантаженням навалом. При постачанні гіпсового в'яжучого без пакування проби відбирають під час завантаження транспортних засобів приблизно однаковими частинами.

Для контролю споживачем, при сертифікаційних чи контрольних випробуваннях гіпсового в'яжучого, упакованого у тару, відбирають проби масою від 1,0 кг до 1,5 кг із середини кожного з десяти випадково відібраних паковань.

10.1.3 3 відібраних проб утворюють об'єднану пробу, яку ретельно перемішують та квартуванням відбирають пробу масою від 5 кг до 7 кг, яку ділять на дві однакові частини. Одну частину використовують для випробувань, а іншу, як арбітражну, зберігають за температури (20 ±3) °С у закритому посуді протягом гарантійного терміну зберігання.

У разі виникнення розбіжностей щодо встановлення якості гіпсового в'яжучого, остаточними є результати випробувань арбітражної проби.

10.1.4 Маркування посудини з арбітражною пробою та протокол відбору проби повинні містити:

- назву підприємства-виробника гіпсового в'яжучого;

- познаку проби гіпсового в'яжучого;

- номер партії і дату виготовлення гіпсового в'яжучого;

- місце і дату відбору проби;

- посади та прізвища осіб, що відбирали пробу.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)