АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ

Читайте также:
  1. E. Відновлення свідомості
  2. I. Загальні положення
  3. I. Загальні положення
  4. I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  5. III. ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ .
  6. Ви приступили до надання допомоги дорослому постраждалому на місці події. Він без свідомості й лежить на животі. У якому випадку Ви перевертаєте постраждалого на спину?
  7. Ви приступили до надання допомоги постраждалому на місці події. Він без свідомості й лежить на животі. Ви перевернули його на спину. Постраждалий не дихає. Ваші дії далі.
  8. Відомості про будь-які обмеження щодо права володіння цінними паперами.
  9. Властивості та оцінка масової свідомості
  10. Вопрос Загальні вимоги до форми і змісту позовної заяви.
  11. Вопрос Загальні положення договору оренди.
  12. Вопрос Загальні принципи доказування у господарському процесі.

Криворізький національний університет

Кафедра екології

 

 

ЗВІТ

Про проходження першої виробничої

Практики

 

 

Підготувала: ст.гр. ЕО -12

Черемних М.О.

Прийняв: Кириченко А.М

 

Кривий Ріг - 2015 р.

ЗМІСТ

1. Загальні відомості…………………………………………………………….4

2. Структура підприємства…………………………………………………….6

3. Загальна характеристика екологічного стану об'єкту проектування …..8

4. Загальна характеристика об’єктів проектування і господарської діяльності в зоні їхнього впливу………………………………………………………….10

5. Коротка характеристика джерел і об’єктів впливу на навколишнє середовище………………………………………………………………..…11

6. Шкідлива дія забруднювачів на людину та навколишнє середовище……16

Висновки………………………………………………………………….…17

Список посилань…………………………………………………………….18

Мета: Ознайомлення з діяльністю ПАТ «ЦГЗК» і впливом його на стан навколишнього природного середовища.

Задачі: Розглянути структуру підприємства ПАТ «ЦГЗК» і ознайомитись з різного виду документами, за допомогою яких можна простежити статистику діяльності підприємства за різні роки. А також розглянути екологічні проблеми комбінату,і розробити певні рекомендація для вирішення цих проблем.

ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ

Центральний гірничо-збагачувальний комбінат (ЦГЗК) спеціалізується на видобутку, переробці і виробництві сировини для чорної металургії - окатишів і залізорудного концентрату. Єдиний в Україні, який одночасно використовує відкритий і підземний способи видобування руди, а також залучає до переробки відходи збагачення.

Рис 1. Глеєватський кар'єр Центрального ГЗК

Сировинна база підприємства - великі родовища залізистих кварцитів, представлені Глеєватського (кар'єр №1), Петровським (кар'єр №3), Артемівським (кар'єр №4) родовищами, а також полем шахти ім.Орджонікідзе. Промислові запаси кварцитів в контурах становлять 51, 146, 159 і 106 млн. т відповідно.

До складу комбінату поряд з трьома кар'єрами і шахтою входять три фабрики (дробильна, збагачувальна і огрудкування), а також допоміжні цехи, що обслуговують основне виробництво.

ЦГЗК - один з найбільш динамічно розвиваючих підприємств гірничорудної галузі країн СНД. Підприємство за три роки збільшило виробництво залізорудного концентрату на 35%, довівши його до 5,55млн. т в 2006 році.

За темпами зростання виробництва і якості продукції комбінат є одним з провідних підприємств гірничо-металургійного комплексу України. Це було відзначено лідируючими позиціями в рейтингах "100 кращих товарів України" та "Топ 100. Найдинамічніші компанії України".

На підприємстві працюють майже 8,5 тис. Чоловік.

Входить до складу гірничорудного дивізіону ТОВ "Метінвест Холдинг". У свою чергу, група компаній "Метінвест" - складова частина групи компаній "Систем Кепітал Менеджмент" українського мільярдера і політика Ріната Ахметова.

Річна виробнича потужність комбінату на сьогодні становить 14,2 млн. т сирої руди, більше 5,9 млн. т залізорудного концентрату і понад 2,2 млн. т окатишів.

 

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)