АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ДЛЯ ПРИКЛАДУ: зробивши покупку у травні, покупець стає учасником травневого етапу; зробивши покупки у червні, той самий покупець стає учасником червневого етапу Акції

Читайте также:
  1. V етап розвитку міграції робочої сили розпочався з 1980 років і триває понині. Збільшення масштабів еміграції з країн з перехідною економікою характерно для такого етапу.
  2. Видача засновникам товариства документів, що підтверджують право власності на акції.
  3. Завдання ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади
  4. Завдання ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади
  5. Изучение поведения потребителей при и после покупки.
  6. І етапу Всеукраїнських олімпіад з біології для учнів 8 класу
  7. Объем расходов на покупки товаров, произведенный в данном году
  8. Організація завершального етапу аудиторської перевірки.
  9. Про підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у
  10. Строк виконання договору ще не було прострочено (5 листопада – останній день, а покупець – відмовився) – відмова неправомірна
  11. Форвардные контракты на покупку валюты

Організатори акції

1.1. Організатором рекламно-маркетингової акції "Компенсація* ремонту від "Нової Лінії" (надалі - Акція) є АТ «Нова Лінія» (далі – Виконавець), що знаходиться за адресою:

08162, Київська обл., смт. Чабани, Одеське шосе, 8

Територія проведення і тривалість Акції

м. Київ, вул. О.Бальзака, 65/1;

Київська обл., с.м.т. Чабани, Одеське шосе, 8.

м. Бориспіль, вул. Горбатюка, 2.

м. Львів, вул. Щирецька,7.

м. Дніпропетровськ, вул. Стартова, 9a.

м. Сімферополь, Об'їзна дорога Євпаторія-Ялта, 20.

м. Одеса, вул. Ленінградське шосе, 8/2.

м. Луцьк, вул. Шевченко 13Б.

м. Ужгород, вул. Баб`яка, 48.

м. Харків, пр-т Гагаріна, 318В.

м. Кременчук, вул. Київська 66Г.

м. Херсон, вул. Нафтовиків, 37.

м. Севастополь, вул. Генерала Мельника 150.

м. Буча, Нове шосе 48.

м. Одеса, 21-й кілометр Старокиївського шосе, буд №7.

Запорізька область, с. Нове Запоріжжя, Нікопольське шосе, 1 е

 

Акція триватиме з 08:30 год. 01 травня 2013 року до 17:00 год. 31 серпня 2013 року, згідно з режимом роботи національної мережі декоративно-будівельних гіпермаркетів «НОВА ЛІНІЯ» (надалі – Період проведення Акції). Фінал Акції відбудеться 08 вересня 2013р. о 17:00 год. у фойе ТЦ, адреси яких наведено в п.2.

Більш детальну інформацію про Акцію можна знайти в Інтернеті на офіційному сайті АТ «Нова Лінія» www.novalinia.com.ua, за телефоном гарячої лінії АТ «Нова лінія» 0-800-50-47-47 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів), а також у відділі «Безготівкових розрахунків» відповідного декоративно-будівельного гіпермаркету «НОВА ЛІНІЯ», адреса, якого наведено в п. 2.

 

Продукція, що бере участь в Акції

3.1. В Акції бере участь наступна продукція (надалі – продукція): вся продукція, яка представлена в гіпермаркеті «НОВА ЛІНІЯ», адреса, якого наведено в п. 2.

 

Право на участь в Акції

4.1. Брати участь в Акції можуть усі громадяни України, які постійно проживають в Україні та яким на початок проведення Акції виповнилось 18 років (мають повну дію та правоздатність) та є утримувачами бонусних карт Програми лояльності «Нової лінії».

УВАГА! Не визнаються Учасниками Акції та не можуть брати участь в ній власники та працівники Організатора, власники та співробітники рекламних агентств та інших організацій, причетних до проведення Акції, а також безпосередні члени їх родин. Під безпосередніми членами родин розуміються дружина або чоловік, діти, батьки, брати чи сестри, дідусі та бабусі, онуки, інші утриманці або опікуни та особи, які мають пряме відношення до власників та працівників Організатора Акції.

УВАГА! В акції також не мають права брати участь співробітники охоронного агентства «КУБ».

 

Порядок участі в Акції

*Під компенсацією мається на увазі передача переможцеві Акції подарункової бонусної картки з нарахуванням подарункових бонусів у розмірі, відповідному певному етапу Акції і обігу бонусної картки за певний етап Акції, детальніше про етапи Акції і розміри компенсацій наведено у таблиці 1.

Таблиця 1 – залежність розміру компенсації від етапу Акції.

Розмір компенсації* певного етапу Акції Етап Акції (Розрахунковий період для розрахунку обігу по бонусній картці для компенсації*) Дата проведення фіналу етапу Акції Кількість компенсацій* для одного ТЦ Всього Компенсацій*
Компенсація 30% витрат на придбання продукції (обігу бонусної картки) у вигляді подарункової бонусної картки. 01.05.13р. – 31.05.13р. 09.06.13р. о 17:00 год.    
Компенсація 40% витрат на придбання продукції (обігу бонусної картки) у вигляді подарункової бонусної картки. 01.06.13р. – 30.06.13р. 07.07.13р. о 17:00 год.    
Компенсація 50% витрат на придбання продукції (обігу бонусної картки) у вигляді подарункової бонусної картки. 01.07.13р. – 31.07.13р. 11.08.13р. о 17:00 год.    
Компенсація 100% витрат на придбання продукції (обігу бонусної картки) у вигляді подарункової бонусної картки. 01.05.13р. – 31.08.13р. 08.09.13р. о 17:00 год.    
ВСЬОГО        

 

Для участі в Акції необхідно:

5.1. Бути/стати утримувачем бонусної картки програми лояльності АТ «Нова Лінія». Придбати будь-яку продукцію з використанням бонусної картки, виключно в гіпермаркетах «НОВА ЛІНІЯ», адреси яких наведено в п.2 в період проведення Акції (з 08:30 год. 01 травня 2013 року до 21:00 год. 31 серпня 2013 року), що підтверджується наявністю розрахункового документу (фіскального чеку).

 

УВАГА!

- В разі безготівкового розрахунку покупець не може брати участь в акції.

- Покупки, що були зроблені без наявності і без використання бонусної картки, не приймають участі в Акції і не використовуються у разі виграшу в розрахунку компенсації.

- Сума за покупку продукції, яка була внесена бонусами, вираховується з загального обігу бонусної карти за певний період при розрахунку компенсації.

- Покупка, що була зроблена з використанням дисконтної картки, не приймає участь в акції.

 

5.2. Протягом дії Акції накопичувати суми покупок на рахунку бонусної картки. Більше покупок – більше розмір компенсації*.

5.3. При здійсненні покупки у період Акції покупець-утримувач бонусної карти автоматично стає учасником Акції і потрапляє до реєстру учасників, на базі якого будуть формуватись анкети учасників наприкінці кожного етапу Акції (див. табл. 1). Реєстр учасників Акції оновлюється по кожному з етапів Акції, і покупець-утримувач бонусної картки може стати учасником наступного етапу Акції при умові здійснення покупки/покупок з використанням бонусної картки у період цього етапу. Анкети учасників друкуються централізовано по кожному торгівельному центру і розсилаються у захисному пакеті на усі торгівельні центри для проведення фіналу акції.

 

ДЛЯ ПРИКЛАДУ: зробивши покупку у травні, покупець стає учасником травневого етапу; зробивши покупки у червні, той самий покупець стає учасником червневого етапу Акції.

5.4. Переможець певного етапу Акції отримає Компенсацію* згідно з табл.1, але більше не приймає участі в Акції у фіналі (08.09.13р.), якщо не зробить покупку у наступному етапі, про що попереджається під час проведення фіналу етапу. Переможець може відмовитись від отримання компенсації на користь участі у фіналі Акції (що відбудеться 08.09.2013р. о 17:00 год.).

 

5.5. Переможцеві певного етапу Акції компенсується* відповідний відсоток (див. табл.1) обігу бонусної картки лише за певний вказаний період, що наведений у таблиці 1.

 

ДЛЯ ПРИКЛАДУ: Переможець червневого етапу Акції згідно з таблицею 1. отримує Компенсацію* у розмірі 40% обігу власної бонусної картки лише за визначений період, а саме з 08:30 год. 01.06.13р. до 21:00 год. 30.06.13р.

 

5.6. Усі покупці-утримувачі бонусних карток, що зробили покупки з використанням бонусної картки в період з 08:30 год. 01 травня 2013 року до 21:00 год. 31 серпня 2013 року, беруть участь у фіналі Акції – мають можливість отримати Компенсацію* у 100% розмірі від обігу за період Акції (окрім переможців певного етапу, п.5.5), що відбудеться за адресою зазначеною у пункті 2. о 17:00 год. 08.09.2013р. за умови дотримання Учасниками Акції чинних Офіційних умов.

 

Увага! Якщо переможцем фіналу Акції 08.09.13р. стає учасник, який ставав переможцем будь-якого етапу/етапів, що передували фіналу Акції, такий покупець отримує 100% Компенсації за весь період Акції, але за вирахуванням суми вже отриманої у попередніх етапах Компенсації*.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)