АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ІІ. Місія компанії

Читайте также:
  1. Асоційовані підприємства та холдингові компанії
  2. Емісія цінних паперів
  3. ІІ. Місія компанії
  4. Історія компанії «Вітмарк-Україна»
  5. Комерційні телевізійні компанії.
  6. Міжнародний комерційний арбітраж, Міжнародна морська арбітражна комісія та Регламент.

І. Стратегічні переваги

"Чумак" – національна, одна з найбільших компаній України з виробництва харчових продуктів. Наш досвід у виробництві харчових продуктів, унікальне розташування компанії на півдні України, а також знання та розуміння потреб споживачів роблять нас експертами у сфері виготовлення харчових продуктів.

ü "Чумак" пропонує споживачам кетчуп, соуси, майонез, томатну пасту та соки, соняшникову олію та консервовані овочі.

ü Каховка знаходиться в середині "томатного пояса" Європи, який робить це місце найкращим для виробництва томатних продуктів.

ü Продукція компанії представлена в Україні під торгівельною маркою "Чумак", а також експортується в Канаду, Росію, США, Казахстан, Грузію, Ізраїль, Іспанію, країни Балтики та на інші світові ринки.

ü Корпоративний слоган "Чумака" – "З лану до столу". Виробничі потужності компанії розташовані на ланах, і це є однією з наших головних переваг, адже щойно зібране вже за годину може дістатися до заводу для переробки.

ü Сьогодні з "Чумаком" співпрацюють досвідчені аграрні фірми, такі як Уніфермаг, SwedeAgri, Nunhems та ін.

ü Близькість виробництва до полів забезпечує безперервну поставку сировини і є безперечною перевагою над конкурентами. Тому що, скорочуючи процес поставки овочів на завод, «Чумак» гарантує високу якість вироблених продуктів.

 


 

ІІ. Місія компанії

ЗАТ«Чумак» виокремлює таку низку місій своєї компанії:

Ми ставимося до свого бренду як до носія наших унікальних переваг та завжди підносимо його "​​з лану до столу".

Ми використовуємо наші унікальні знання і досвід для вирощування та відбору для наших продуктів найкращих врожаїв з родючих південно-українських полів.

Ми прагнемо постійно вдосконалюватися у виготовленні натуральних харчових продуктів на основі внутрішнього професійного розуміння потреб і переваг споживачів.

Ми віддані ідеї постійного професійного розвитку наших співробітників - ми підтримуємо лідерські якості і високо цінуємо досягнення.

Ми застосовуємо найкращі менеджерські методи та технології, щоб забезпечити ринок інноваціями та якістю.

Ми прагнемо до побудови доброзичливих і довгострокових відносин з нашими споживачами. Ваше задоволення від продуктів "Чумак" - це наша гордість і наша нагорода!

Ми будуємо та розвиваємо стабільні відносини з нашими партнерами по бізнесу. Ми поважаємо один одного і прагнемо вчитися на наших спільних досягненнях, зберігаючи постійно високу конкурентну спроможність.

Проаналізувавши ці місії, можна їх звести в єдине ціле та зазначити найголовніші аспекти роботи компанії. Отже, наша місія для компанії «Чумак» полягає в наступному:

«Чумак» відданий ідеї постійного професійного розвитку своїх співробітників - підтримує лідерські якості і високо цінує досягнення, застосовуючи найкращі менеджерські методи та технології, щоб забезпечити ринок інноваціями та якістю, прагне до побудови доброзичливих і довгострокових відносин з нашими споживачами. «Ваше задоволення від продуктів" Чумак "- це наша гордість і наша нагорода!»

Переваги місії:

· вказано цілі, яких компанія хоче досягти;

· компанія постійно вдосконалює свою діяльність;

· місія показує, що компанія використовує лише натуральні продукти, для виготовлення своєї продукції;

· компанія має гарний та легко запам`ятовуючий салоган.

Недоліки місії:

· не вказується, якою діяльністю займається компанія, адже для людей, коті не знають нічого про компанію, буде незрозуміло, що виготовляє компанія;

· немає інформації, стосовно переваг над конкурентами.

 


ІІІ. Дерево цілей


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)