АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Реквізити маркування шляхом нанесення штампів

Читайте также:
  1. Державний стандарт на оформлення документів управління та реквізити документів
  2. ЕКОЛОГІЧНЕ МАРКУВАННЯ І СЕРТИФІКАІІІЯ
  3. Місцезнаходження і реквізити сторін
  4. Місцезнаходження та реквізити Сторін
  5. Облік, використання і зберігання печаток, штампів і бланків суду
  6. Припинення акціонерного товариства шляхом злиття.
  7. Припинення акціонерного товариства шляхом поділу
  8. Проблема “штампів” в усному діловому мовленні. Мовні кліше
  9. Регулювання подачі шляхом штучного збільшення витоків.
  10. Реквізити сторін
  11. Реквізити та юридичні адреси сторін.

5.10. Маркування наноситься на дерев’яний пакувальний матеріал з двох протилежних боків для доступності та легкого його розпізнавання.

5.11. Маркування дерев’яного пакувального матеріалу (додаток 4) може бути трьох видів залежно від розмірів дерев’яного пакувального матеріалу:

вид А: довжиною 10 см та шириною 1 см та розділятися рискою, утворюючи два прямокутники розмірами 4x1 см та 6x1 см;

вид Б: довжиною 3,5 см та шириною 2,5 см та розділятися рискою, утворюючи два прямокутники розмірами 1,5x2,5 та 2,0-2,5 см;

вид В: довжиною 10 см та шириною 6 см та розділятися рискою, утворюючи два прямокутники розмірами 5х6 см та 5х6 см.

5.12. Маркування повинно легко читатися та бути нанесене фарбою чи шляхом випалювання, що не змивається і не переноситься на інші предмети.

5.13. Для маркування дерев’яного пакувального матеріалу використовується фарба зеленого або синього кольору. Використання фарб інших кольорів не дозволяється.

5.14. Маркування включає:

у лівій частині - символ та скорочену назву Міжнародної конвенції про захист рослин (IPPC);

у правій частині:

дволітерний код країни виробника дерев’яного пакувального матеріалу;

п’ятизначний код, присвоєний особі, яка включена до Реєстру;

символи HT або MB.

У межах нанесення маркування не повинно бути жодної іншої інформації.

Поряд з маркуванням можуть проставлятися логотип торговельної марки виробника, номер партії та дата проведення маркування (у форматі: ДД.ММ.РРРР).

До органолептичних показників відносять

 

До загальних органолептичних показників відносять: зовнішній вигляд, смак і запах (букет, аромат), консистенція.

Окрім загальних органолептичних показників, деяким товарам властиві і специфічні: внутрішня будова і прозорість (горілки, вина, пива), співвідношення твердої та рідкої фракції (компоти, консерви).

 

До біохімічних процесів належить

Комбіновані способи консервування

Копчення - це комбінований спосіб консервування, при якому про­дукт насичується антисептичними речовинами диму. Коптять поперед­ньо посолені продукти гарячим (при 70-140°С) або холодним (при 40°С) способами. При копченні зменшуєть­ся (випаровується) вміст вологи.

Класифікація хлібобулочних виробів за призначенням

 

Призначення — загального та спеціального дієтичного призначення. Крім того, виробляють національні сорти хліба: лаваш, маца, коровай та ін.

 

Класифікація трубчастих макаронних виробів

Трубчасті макаронні вироби залежно від форми і довжини поділяють на чотири підтипи: макарони, ріжки, пера і лом макаронний.

Макарони мають вигляд трубки з прямим або хвилеподібним зрізом. Вони бувають короткими (15-20см) і довгими (довжина не менше за 20см)

Ріжки мають зігнуту або пряму трубку з прямим зрізом, довжина їх по зовнішній кривій 1,5 – 4 см, для Любительських – 3-10см.

Пера мають вигляд трубки з косим зрізом, довжина їх від гострого до тупого кута – 3-10см..

До макаронного лому входять деформовані макарони, уламки та обрізки макаронів.

Субтропічні плоди

До субтропічним плодам відносять цитрусові, гранати, інжир, хурму. Вони виростають на Чорноморському узбережжі Кавказу, Криму, в Середній Азії.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)