АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Короткий опис технологічної схеми

Читайте также:
  1. Зміна схеми розрахунків з постачальниками (3 вдосконалення)
  2. Короткий екскурс в історію соціальної психології
  3. Короткий и длинный переход в экономике.
  4. Короткий опис подорожі
  5. Короткий опис технології вирощування вівса
  6. Короткий опис трьох продуктової технологічної схеми
  7. КОРОТКИЙ СЛОВНИК З ТЕОРІЇ ЛІТЕРАТУРИ
  8. КОРОТКИЙ ТЕРМІНОЛОГІЧНИЙ СЛОВНИК
  9. Носит сравнительно короткий характер (2-10 минут)
  10. Основні принципи і схеми вивчення динамічного деформування і руйнування гірських порід
  11. Про корупційні схеми Катерини Чижмарь з Мін’юсту

Сироп з випарної установки насосами подається сумісно з клеровкою жовтого цукру ІІ (останнього) продукту на сульфітацію в сульфітатор А2 ПСМ-3 (2шт). Після сульфітації сироп разом із клеровкою ІІ через швидкісний підігрівник надходить на фільтрацію. Фільтрація сиропу із клеровкою виконується на фільтрах 4 шт ФД-150.

Уварювання утфелю I продукту виконується у вакуум-апаратах марки ВАЦМ-40 (3шт.) та

Ж4-ПВА (1шт). На уварювання утфелю I продукту надходить сироп із клеровкою, білий відтік I продукту, зелений відтік I продукту, сік, вода.

Зварений утфель вивантажується в приймальну мішалку. Передбачено розкачування утфелю зеленим відтоком I продукту в приймальній мішалці.

З приймальної мішалки утфель I продукту подається в утфелерозподільник та далі на центрифуги ВМА 1250 (4шт), а також в утфелерозподільник на центрифуги Зангерхаузен (2шт).

Обробка утфелю I продукту виконується в центрифугах марки ФПН 1251Т-01 (разова загрузка 1250 кг утфелю) (5шт). Пробілювання цукру в центрифугах здійснюється конденсатом II корпусу випарки зі збірника для пробілювання. З-під центрифуг вологий цукор за допомогою віброконвеєра надходить в елеватор марки 2ЛГ-250. Після елеватора вологий цукор подається в сушильне відділення.

Уварювання утфелю ІІ (останнього) продукту виконується у вакуум-апаратах марки Ж4-ПВА (2шт.) та ВАА (2шт.). На уварювання утфелю ІІ (останнього) продукту підведені комунікації клеровки жовтого цукру ІІ продукту, зеленого відтоку I продукту, білого відтоку I продукту, води.

Зварений утфель ІІ продукту з вакуум-апаратів вивантажується в приймальну мішалку для утфелю ІІ продукту (горизонтальні мішалки-кристалізатори №1-№2 з`єднані між собою в нижній частині).

Кристалізація охолодженням – безперервна. З приймальної мішалки утфель ІІ продукту надходить в мішалки-кристалізатори № 3, 4, 5, 6, 7, 8. В мішалці №8 виконується підігрів утфелю перед центрифугами аміачною водою. З мішалки №8 утфель надходить в утфелерозподільник та на центрифуги.

Обробка утфелю ІІ (останнього) продукту виконується в центрифугах періодичної дії ФПН-1921К-01 (1шт). Жовтий цукор з-під центрифуг ІІ продукту надходить у клерувальну мішалку.

Отримана клеровка жовтого цукру ІІ (останнього) продукту насосами подається на сумісну із сиропом сульфітацію та фільтрацію, потім у збірник сиропу перед вакуум-апаратами.

Клерування жовтого цукру утфелю ІІ (останнього) продукту виконується в клерувальній мішалці (2шт.) горизонтальна та циліндрична. На розчинення жовтого цукру ІІ (останнього) продукту до клерувальної мішалки підведені комунікації: фільтрований сік ІІ сатурації, сік перед випаркою, вода, клеровка з упаковки цукру.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)