АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Ремонтна база та організація ремонтної служби

Читайте также:
  1. Актуальність вивчення теми «Організація бізнесу»
  2. Взаємодія України з міжнародними валютно-фінансовими організаціями.
  3. Графік виходу на роботу.Ознайомлення з приміщенням бару.Організація робочого місця бармена.Особиста підготовка бармена.Конструкція барної стійки базового підприємства.
  4. з дисципліни «Системи технологій і організація бізнесу»
  5. з нормативної дисципліни «Організація виробництва»
  6. Завдання і організація роботи з фізичного виховання учнів спеціальних медичних груп (СМГ)
  7. Завдання та організація екстреної медичної допомоги постраждалим у надзвичайних ситуаціях
  8. ЗАВДАННЯ, МЕТОДИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ДОСЛІДЖЕННЯ
  9. Закладів на підприємствах, в установах, в організаціях
  10. Зміст розділу «Організація охорони праці на базі магістерської переддипломної практики»
  11. І. Організація класу.
  12. І. Організація учнів до уроку.

Рис.1 Ремонтна база.

У харчовій промисловості існує система планового технічного обслуго­вування та ремонту обладнання. Суть її полягає в плануванні підготовки та виконанні технічного обслуговування та ремонту окремих видів обладнання з заданою послідовністю і періодичністю.

Система планового технічного обслуговування та ремонту технологіч­ного (ПТОР)обладнання являє собою сукупність взаємопов'язаних планових органі­заційно-технічних заходів по догляду та ремонту обладнання, забезпечуючи їх безвідмовну роботу. Система передбачає планування та виконання технічно­го обслуговування і ремонту обладнання, забезпечення контролю за їх вико­нанням, використання категорії ремонтної складності, ремонтного циклу, нор­мативів періодичності технічного обслуговування та ремонту, створення нор­мативних запасів запасних частин та їх зберігання.

 

Складові елементи планового технічного обслуговування та ремонту

технічне обслуговування;

— планові ремонти;

— планові перевірки;

— парк запасних частин;

— технічна документація.

В наш час швидкий розвиток діагностики технічного стану машин, агре­гатів, вузлів і спряжень без їх попереднього розбирання значною мірою при­скорює темпи робіт по виявленню зносу та інших дефектів та дає змогу підви­щити довговічність машини.

Якісне ведення технічної документації сприяє успішному здійсненню ремонтних робіт відповідно з системою ПТОР.

Усі випадки відмов в роботі обладнання розслідуються комісією, внаслі­док чого встановлюється причина відмови, визначається перелік необхідних робіт для поновлення працездатності обладнання, витрата часу на здійснення ремонту.

 

 

13. ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ВОДОВИКОРИСТАННЯ

 

Джерела промислового водопостачання:

· річка Рудка;

Рис.1 р. Рудка.

· ставки проточні: кількість 2 шт., загальна площа 21 га, середня глибина 1,2 м;

· артезіанські свердловини: витрати на виробничі потреби 6,3 тис. м3/рік.

Джерела забезпечення питною водою:

· артезіанські свердловини: кількість 3 шт.

Кількість свіжої води, що подається в завод з джерел промислового водопостачання: 1937,9 тис. м3/рік.

Загальна кількість питної води, що використовується 41,4 тис. м3/рік, в тому числі заводським селищем 30,1 тис. м3/рік.

 

ВИСНОВОК:

Цукор на цукрових заводах виробляється за типовими схемами. Типові технологічні схеми розробляються на основі досягнень сучасної науки і техніки задля одержання продукту максимально високої якості. Виконання окремих операцій в технологічній схемі неможливе без застосування типового технологічного обладнання.

Технологічні схеми включають в себе велику кількість операцій, які необхідні для переробки буряка в цукор-пісок. Зазвичай окремим важливим операціям передують деякі підготовчі операції, а в деяких випадках мають місце допоміжні операції другорядного характеру, які своєю чергою забезпечують якісне виконання головної операції. Із цих операцій можна виділити найважливіші, при проведенні яких відбувається зміна сировини.

Машинно-апаратурною схемою називають сукупність машин і апаратів, які необхідні для проведення будь-якої конкретної головної або допоміжної операції.

Під час проходження переддипломної практики на ПАТ «Линовицький цукрокомбінат «Красний» я вивчив та засвоїв технологічні процеси переробної і харчової промисловості, будову та принцип дії технологічного обладнання, здобув практичні навики з його монтажу, експлуатації та ремонту, закріпив, поглибив та розширив теоретичні загально-інженерні знання, набув досвіду організаційної та виховної роботи в колективі.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)