АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Основні вимоги щодо будівництва, реконструкції і ремонту автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів

Читайте также:
  1. Блок 17. КЛІМАТИЧНІ ПОЯСИ ТА ОСНОВНІ ТИПИ КЛІМАТУ.
  2. В1.1 Основні історіософські концепції походження українського народу.
  3. Вибір раціонального способу ремонту деталі.
  4. Види, рівні та основні завдання моніторингу
  5. Визначити, які вимоги ставляться до суддів
  6. Визначте основні шляхи надання допомоги учням з особливостями психофізичного розвитку в адаптації серед здорових людей.
  7. Виконавчі комітети місцевих рад: формування, склад основні форми і методи діяльності
  8. Вимоги безпеки при виконанні робіт на повітряних лініях (робота на опорах)
  9. ВИМОГИ БЕЗПЕКИ ТА ОХОРОНИ ДОВКІЛЛЯ, УТИЛІЗУВАННЯ
  10. ВИМОГИ ДО БЕЗПЕКИ АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ
  11. Вимоги до виконання індивідуального навчально-дослідного завдання.
  12. Вимоги до використання методу проектів

Визначення коефіцієнта зчеплення покриття автомобільної дороги

Вимірювання коефіцієнта зчеплення дорожнього покриття проводяться приладомИКСп. При визначенні коефіцієнта зчеплення було зроблено 5 вимірів.

1= 0,42;

2= 0,41;

3= 0,43;

4= 0,34;

5= 0,45.

Для виявлення коефіцієнта зчеплення максимальне (0,45) і мінімальну (0,34) значення виключаємо з розрахунків. Знайдемо середній коефіцієнт зчеплення за трьома які залишилися даним:

порівн.= (0,42+0,41+0,43)/3= 0,42

Коефіцієнт зчеплення покриття по ГОСТР 50597-93 має забезпечити безпечних умов руху від дозволеної Правилами дорожнього руху швидкістю і "бути щонайменше 0,3 за його вимірі шиною без малюнка протектора і 0,4 - шиною, має малюнок протектора. Отриманий коефіцієнт зчепленняпорівн.=0,42 відповідає вимогам ГОСТ.

 

№18

Основні вимоги щодо будівництва, реконструкції і ремонту автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів

Основні вимоги щодо будівництва, реконструкції і ремонту автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів - Конспект, раздел Транспорт, КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ Автомобілі та автомобільне господарство Усі Роботи По Будівництву, Реконструкції І Ремонту Автомобільних Доріг, Вулиц...

 

Усі роботи по будівництву, реконструкції і ремонту автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів повинні здійснюватись згідно з проектами та вимогами правил, нормативів і стандартів України з безпеки дорожнього руху.

У разі виникнення умов, за яких неможливо реалізувати окремі проектні рішення, виконавець робіт зобов'язаний повідомити про це проектувальника і замовника з метою розробки додаткових заходів щодо безпеки дорожнього руху.

Приймання завершених будівництвом, реконструкцією і ремонтом робіт на автомобільних дорогах, вулицях та залізничних переїздах проводиться за участю органів державного нагляду за дотриманням законодавства, правил, норм та стандартів з безпеки дорожнього руху після виконання заходів щодо забезпечення безпеки дорожнього руху.

Основні вимоги до діяльності власників доріг, вулиць та залізничних переїздів

Власники доріг, вулиць та залізничних переїздів або уповноважені ними органи несуть відповідальність за створення безпечних умов руху на дорогах, вулицях та залізничних переїздах, що знаходяться у їх віданні.

При виконанні робіт по ремонту і утриманню автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів дорожньо-експлуатаційні організації у першочерговому порядку повинні здійснювати заходи щодо безпеки дорожнього руху на основі обліку і аналізу дорожньо-транспортних пригод, результатів обстежень і огляду автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів, і передусім на аварійних і небезпечних ділянках та у місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод.

Власники доріг, вулиць та залізничних переїздів або органи, уповноважені ними здійснювати експлуатаційне утримання автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів, мають право вимагати від користувачів дотримання чинних законодавчих і нормативних актів стосовно дорожнього руху, правил ремонту і утримання доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування дорогами і дорожніми спорудами та їх охорони.

 

№41

Мета роботи: оволодіння практичними навичками заповнення та проведення картки обліку ДТП.

Завдання: вивчити методику ведення статистичних даних про ДТП і заповнити картку обліку ДТП з урахуванням отриманого завдання.

Облік дорожньо-транспортних пригод ведеться в відділах (відділеннях чи групах) ДАІгоррайорганов внутрішніх справ України та стройових підрозділах дорожньо-патрульної служби ДАІ.

>Учет ДТП здійснюється з метою оцінки стану аварійності, аналізу про причини і умов виникнення ДТП і вжиття заходів з усунення.

Основне завдання обліку ДТП є забезпечення постійного насилля і послідовного накопичення даних про ДТП, умовах, обставин, причинах їх виникнення та наслідки.

У державну статистичну звітність включаються інформацію про ДТП, у яких загинув чи отримала поранення (тілесних ушкоджень) хоча б тільки людина. На кожне ДТП з постраждалими людьми заповнюється картка обліку дорожньо-транспортної пригоди.Заполненная картка у порядку передається на регіональний і федеральний рівні.

Відповідальність за повноту і правильність обліку даних про ДТП несе головний державний автомобільний інспектор міста, чи району (району у місті), командир стройового підрозділи дорожньо-патрульної служби ДАІ.

Відповідальність ведення і правильність включення даних про ДТП на державну статистичну звітність несе головний державний автомобільний інспектор суб'єкта Російської Федерації.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)