АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Навколишнього середовища

Читайте также:
  1. Аналіз конкурентного середовища.
  2. Аналіз потенційних небезпек та шкідливих факторів виробничого середовища.
  3. Контроль стану навколишнього середовища
  4. Методика дослідження навколишнього середовища на присутність яєць гельмінтів
  5. Моніторинг конкурентного середовища.
  6. Організація захисту навколишнього середовища
  7. Охорона навколишнього середовища
  8. Охорона навколишнього середовища
  9. Охорона навколишнього середовища
  10. ОХОРОНА НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА
  11. Охорона навколишнього середовища

Робота в контрольному пункті автозчеплення виконується із застосуванням безпечних методів праці з вимогами "Інструкції з охорони праці при роботі в пункті автозчеплення", затвердженої начальником вагонного депо.

Контрольний пункт автозчеплення постійне місце електрозварювальних робіт. Електрозварювальні роботи виконуються в кабінеті, закритим металевими аркушами.

Електрозварювальне встаткування повинне бути заземлене. Крім заземлення основного електрозварювального встаткування у зварювальній установці повинен заземлюватися той ділянка повторної обмотки зварювального трансформатора, до якого приєднується провідник, що йде до предмета.

Робоче місце зварника обладнане витяжною вентиляцією. Зварювальні проведення повинні мати справну ізоляцію.

Електроапарат повинен відповідати вимогам ДГСТ 14651.91.

Дефектоскопіст при виконанні магнітного контролю деталей автозчеплення повинен користуватися засобами індивідуального захисту, у процесі роботи дефектоскопіста електроенергія повинна подаватися тільки під час проведення випробування деталей. При роботі на дефектоскопі, або при профілактичному обслуговуванні, необхідно виконувати правила роботи з електроустановками. Дефектоскоп повинен бути заземлений.

При обробці деталей на металообробних верстатах працівник повинен виконувати безпечні приймання праці. Усі частини верстатів повинні бути надійно закріплені металевими кожухом і сітками.

При обробці наплавлених ударних і тягових поверхонь автозчеплення застосовуються спеціальні пристосування для установки деталей на верстаті, які забезпечують стійке положення на столі.

До роботи на пневмомашини допускаються працівники, що пройшли навчання безпечним прийманням роботи, що пройшли інструктаж.

При виконанні робіт на пневмошлифовальній машині не допускається наступати на шланги, а також наїзди транспортом. Не допускається їхніх переломів, заплутування. При роботі із пневмоінструментом користуватися спеціальним одягом, а також користуватися засобами індивідуального захисту (окуляри, рукавиці і т.д.)

За допомогою кран-балки допускається переміщати ті вантажі, маса яких не перевищує її вантажопідйомність.

Кран-балка має позначення вантажопідйомності, реєстраційний номер, дати випробування. Корпус кнопкового апарата керування виготовлений з ізоляційного матеріалу.

До роботи на кран-балці допускаються працівники, які пройшли навчання й перевірку знань по охороні праці. Обв'язка й зачіпка виконується згідно зі схемою.

Заточувальної верстат повинен відповідати вимогам ДГСТ 12.2.009-80. Забороняється виконувати обробку деталей на заточувальних верстатах у рукавицях, або із забинтованими пальцями. Коли працює верстат треба стояти осторонь щодо обертання кола. Для запобігання розриву шліфувального кола при роботі, до встановлення на верстат, проводиться його випробування на механічну міцність.

При ремонті автозчеплень користуватися справним слюсарним інструментом. При роботі із зубилом користуватися захисними окулярами.

Працівники обесп6ечиваются спецодягом відповідних норм, користуються санпобутовим приміщенням, розташованим на території депо.

Для надання першої медичної допомоги є аптечка, а також працівники можуть одержати медичну допомогу в медпункті вагонного депо.

Основні вимоги по охороні праці при ремонті автозчепного встаткування.

1 Висвітлення відділення повинне відповідати нормам згідно з інструкцією по

охороні праці.

2 Перевірити роботу вентиляційної установки.

3 Перед початком роботи необхідно перевірити несправність усього

встаткування й інструмента.

4 Дотримання правил пожежної безпеки при фарбуванні автозчепного

встаткування.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)