АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Розробити схему алгоритму і програму, яка продублює кожний символ тексту

Читайте также:
  1. V. символы и идеалы американской нации и государственности
  2. Билет 16. Изобразить схему обычного лестнично-лифтового узла жилого дома.
  3. В)Символ как элемент культуры.
  4. Введите строку ( до 49 символов )
  5. Ввод и вывод символьных строк
  6. Властивості символів
  7. Вопрос 30: Изобразить схему взаимосвязи основных групп помещений в предприятиях общественного питания
  8. Вопрос. Символьные и строковые типы.
  9. Глава 13. ПАРАЛЛЕЛЬНЫЕ МИФЫ, СИМВОЛЫ И РИТУАЛЫ
  10. Государственная символика: герб, флаг, гимн, валюта.
  11. Двочленні квадратичні порывняння. Властивості символу Якобі.
  12. Декодирование последовательности по алгоритму Витерби

Pascal

Результат

 

С++

Результат

 

Блок-схема 4.2

 

 

Завдання 5.1

Дано матрицю m x n. Скласти схему алгоритму та програму обробки двовимірного масиву згідно таблиці 5.1. Вхідні дані ввести із клавіатури. Результат вивести до обробки і після обробки у вигляді таблиці (матриці).

Поділити елемент кожного стовпця матриці на максимальний елемент цього стовбця.

Pascal

Результат

 

Блок-схема 5.1

 

Завдання 5.2

Задана матриця 10х10 з випадковими (від 0 до 100) цілими елементами. Вивести масив до обробки і після обробки. Завдання виконати із використанням підпрограм процедур. Виконати свій варіант.

Задано прямокутну матрицю. Замінити елементи заштрихованої частини на суму головної діагоналі.

Pascal

Результат

 

 

 

Завдання 6

Скласти програму обчислення значення функції , використовуючи звернення до підпрограми. Вид функції z та функцій, які повинні обчислюватись з допомогою підпрограм, наведено в таблиці 6.

 

Pascal

Результат

С++

 

Результат

 

Блок-схема 6

 

 

Завдання 7

Розробити схему алгоритму та програму використання графіки згідно індивідуальних завдань. Побудувати графік для заданої функції(таблиця 7.) на деякому проміжку (проміжок задати самостійно).

 

Pascal

Результат

С++

 

Результат

 

 

Завдання 9

Програмування задач з використанням файлів. Передбачити створення меню користувача, яке дозволяє створювати БД, редагувати БД, видаляти записи, здійснює пошук по заданому критерію та дозволяє проглядати БД. Умови завдань представлені в таблиці 9.

Програма створює на диску базу даних, у якій зберігається інформація про пропуски занять студентами: номер залікової книжки, прізвище, ім´я, предмет, пропущено годин. Вивести пропуски занять вказаного предмету.

Pascal

 

 

Результат

 

 

С++

Результат

Блок-схема 9


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)