АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Права та обов'язки сторін. 1.1. Відповідно до умов "Договору", "Орендодавець" зобов'язується надати "Орендарю" за плату в тимчасове користування нежитлове

Предмет договору

1.1. Відповідно до умов "Договору", "Орендодавець" зобов'язується надати "Орендарю" за плату в тимчасове користування нежитлове приміщення під склад (далі по тексту - "Нерухоме майно").

1.2. "Орендодавець" гарантує, що на момент укладення "Договору", "Нерухоме майно" належить "Орендодавцю" на праві власності, в спорі і під арештом не перебуває, не є предметом застави, не обтяжене правами третіх осіб.

Термін дії договору

2.1. "Договір" набирає чинності з моменту підписання даного Договору, а в частині розрахунків до повного виконання «Сторонами» своїх зобов'язань за "Договором".

2.2. Термін оренди "Нерухомого майна" визначається за згодою сторін.

Права та обов'язки сторін

3.1. "Орендодавець" зобов'язується:

3.1.1. Надати "Нерухоме майно" "Орендарю" в порядку та на умовах "Договору".

3.1.2. Письмово повідомити "Орендаря" про всі приховані недоліки "Нерухомого майна" до передачі "Нерухомого майна" "Орендарю".

3.1.3. Письмово повідомити "Орендаря" про права третіх осіб на що здається в оренду "Нерухоме майно".

3.1.4. Гарантувати, що "Нерухоме майно" не буде витребуване у "Орендаря" з причини наявності будь-яких прав на "Нерухоме майно" у третіх осіб на дату укладення "Договору" і / або протягом усього терміну дії "Договору".

3.1.5. Забезпечити своїми силами і за свій рахунок господарське обслуговування "Нерухомого майна".

3.2. "Орендар" зобов'язується:

3.2.1. Повернути "Нерухоме майно" "Орендодавцю" у належному стані відповідно до умов "Договору".

3.2.2. Забезпечити збереження "Нерухомого майна" з моменту передачі "Нерухомого майна" "Орендарю" і до повернення "Нерухомого майна" "Орендодавцю".

3.2.3. Використовувати "Нерухоме майно" згідно з умовами "Договору" і у відповідності з призначенням "Нерухомого майна".

3.2.4. Вносити орендну плату у розмірах, порядку та строки, встановлені "Договором".

3.2.5. Негайно сповіщати «Орендодавця» про всякому пошкодженні "Нерухомого майна", аварії чи іншу подію, які завдали або загрожує завдати "нерухоме майно" збиток, і своєчасно вживати всіх можливих заходів щодо попередження, запобігання та ліквідації наслідків таких ситуацій.

3.2.6. Забезпечити представникам "Орендодавця" безперешкодний доступ до "нерухоме майно" для його огляду та перевірки дотримання умов "Договору".

3.2.7. У разі дострокового розірвання "Договору" з підстав, зазначених у "Договорі", негайно повернути "Нерухоме майно" "Орендодавцю" у належному стані.

3.3. "Орендодавець" має право:

3.3.1. У будь-який час здійснювати перевірку збереженості, стану "Нерухомого майна", а також використання його "Орендарем" у відповідності з призначенням "Нерухомого майна".

3.3.2. Давати "Орендарю" письмові вказівки, обов'язкові для виконання "Орендарем", з питань прийняття "Орендарем" заходів щодо запобігання та ліквідації ситуацій, що виникають в результаті неналежного використання "Орендарем", "Нерухомого майна", що ставить під загрозу збереження "Нерухомого майна".

3.3.3. "Орендодавець", повідомлений про вимоги "Орендаря", зазначених у п. 3.4.1 "Договору" або про його намір усунути недоліки "Нерухомого майна" за рахунок "Орендодавця", вправі без зволікання провести заміну наданого "Орендарю", "Нерухомого майна", або безоплатно усунути недоліки "Нерухомого майна". Якщо задоволення вимог "Орендаря" або утримання ним витрат на усунення недоліків з орендної плати не покриває заподіяних "Орендарю" збитків, він має право вимагати відшкодування непокритою частини збитків.

3.4. "Орендар" має право:

3.4.1. При виявленні недоліків, повністю або частково перешкоджають користуванню "Нерухомого майна" за своїм вибором:

- Зажадати від "Орендодавця" або безоплатного усунення недоліків "Нерухомого майна", або відповідного зменшення орендної плати, або відшкодування своїх витрат на усунення недоліків "Нерухомого майна";

- Безпосередньо утримати суму понесених ним витрат на усунення даних недоліків з орендної плати, попередньо повідомивши про це "Орендодавця";

- Зажадати дострокового розірвання "Договору";

3.4.2. Здавати "Нерухоме майно" в суборенду і передавати свої права та обов'язки за "Договором" іншій особі (перенаем), надавати "Нерухоме майно" у безоплатне користування, а також віддавати орендні права в заставу і вносити їх в якості внеску до статутного капіталу господарських товариств і товариств чи пайового внеску у виробничий кооператив або відчужувати "Нерухоме майно" іншим чином. У зазначених випадках, за винятком перенайма, відповідальним за "Договором" перед "Орендодавцем" залишається "Орендар".

3.4.3. Здійснювати невід'ємні поліпшення, перепланування і переобладнання "Нерухомого майна" тільки з письмової згоди "Орендодавця".

3.5. У випадку, коли "Орендар" виробив за рахунок власних коштів і за згодою "Орендодавця" покращення "Нерухомого майна", невіддільні без шкоди для "Нерухомого майна", "Орендар" має право після припинення "Договору" на відшкодування вартості цих поліпшень.

3.6. Віддільні поліпшення "Нерухомого майна", вироблені "Орендарем" залишити у власності "Орендодавця".

3.7. "Сторони" прийшли до угоди, що обов'язок по виробництву за свій рахунок капітального ремонту "Нерухомого майна" лежить на "Орендодавець".

3.8. "Сторони" прийшли до угоди, що обов'язок підтримувати "Нерухоме майно" в справному стані, проводити за свій рахунок поточний ремонт і нести витрати на утримання "Нерухомого майна" лежить на "Орендар".


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)