АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Порядок передачі нерухомого майна

Читайте также:
  1. I. Порядок наследования восходящих
  2. I. Призвание к наследованию (основания и порядок)
  3. II. Порядок наследования нисходящих, в частности
  4. II. Порядок подачи и рассмотрения заявлений на оказание материальной помощи
  5. II. ПОРЯДОК ПРИЕМА И УВОЛЬНЕНИЯ РАБОТНИКОВ
  6. II. Порядок проведения конкурса
  7. III. Наследование казны. Особый порядок наследования
  8. III. Порядок наследования в боковых линиях в частности
  9. III. Порядок формирования информационной базы «Золотой фонд студентов».
  10. IV. Организация и порядок проведения фестиваля
  11. VII. Порядок здійснення тимчасового вилучення посвідчення водія
  12. А) традиційний порядок укладання господарських договорів.

4.1. Передача "Нерухомого майна" "Орендарю" в оренду і повернення "Нерухомого майна" "Орендодавцю" "Орендарем" оформляються двосторонніми актами прийому-передачі, підписується "Сторонами" або уповноваженими представниками "Сторін". Зазначені в цьому пункті "Договору" акти є невід'ємною частиною "Договору".

4.2. Ухилення однієї із "Сторін" від підписання акта прийому-передачі "Нерухомого майна" на умовах "Договору" розглядається як відмова відповідно "Орендодавця" від виконання обов'язку з передачі "Нерухомого майна", а "Орендаря" - по прийняттю "Нерухомого майна".

Порядок розрахунків

5.1. "Орендар" зобов'язаний вносити орендну плату за користування "Нерухомим майном" у розмірі, порядку та у строки, встановлені "Договором".

5.2. Спосіб оплати по "Договору": перерахування "Орендарем" грошових коштів на розрахунковий рахунок "Орендодавця". При цьому обов'язки "Орендаря" в частині оплати за "Договором" вважаються виконаними з дня списання коштів банком "Орендаря" з рахунку "Орендаря".

Відповідальність сторін

6.1. "Сторони" несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання своїх зобов'язань за "Договором" відповідно до законодавства України.

6.2. Неустойка по "Договору" виплачується тільки на підставі обгрунтованого письмового вимоги "Сторін".

6.3. Виплата неустойки не звільняє "Сторони" від виконання обов'язків, передбачених "Договором".

Підстави та порядок розірвання договору

7.1. "Договір" може бути розірваний за згодою "Сторін", а також в односторонньому порядку за письмовою вимогою однієї з "Сторін" з підстав, передбачених законодавством.

7.2. Розірвання "Договору" в односторонньому порядку проводиться тільки за письмовою вимогою "Сторін" протягом 30 календарних днів з дня отримання "Стороною" такої вимоги.

Вирішення спорів з договору

8.1. Претензійний порядок досудового врегулювання спорів з "Договору" є для "Сторін" обов'язковим.

8.2. Претензійні листи направляються "Сторонами" нарочним або рекомендованим поштовим відправленням з повідомленням про вручення останнього адресату за місцезнаходженням "Сторін", зазначених у п. 12 "Договору".

8.3. Напрям "Сторонами" претензійних листів іншим способом, ніж зазначено в п. 9.2 "Договору" не допускається.

8.4. Термін розгляду претензійного листа складає 30 робочих днів з дня отримання останнього адресатом.

8.5. Спори з "Договору" вирішуються у судовому порядку відповідно до законодавства.

Форс-мажор

9.1. "Сторони" звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання зобов'язань за "Договором" у разі, якщо невиконання зобов'язань стало наслідком дій непереборної сили, а саме: пожежі, повені, землетруси, страйки, війни, дій органів державної влади або інших незалежних від " сторін "обставин.

9.2. "Сторона", яка не може виконати зобов'язання за "Договором", повинна своєчасно, але не пізніше 30 календарних днів після настання обставин непереборної сили, письмово сповістити іншу "Сторону", з наданням обгрунтовуючих документів, виданих компетентними органами.

9.3. "Сторони" визнають, що неплатоспроможність "Сторін" не є форс-мажорною обставиною.

Інші умови

10.1. "Сторони" не мають ніяких супутніх усних домовленостей. Зміст тексту "Договору" повністю відповідає дійсному волевиявленню "Сторін".

10.2. Вся переписка з предмету "Договору", попередня його висновком, втрачає юридичну силу з дня укладення "Договору".

10.3. "Сторони" визнають, що якщо якесь із положень "Договору" стає недійсним протягом строку його дії внаслідок зміни законодавства, решта положень "Договору" обов'язкові для "Сторін" протягом строку дії "Договору".


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.006 сек.)