АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Відповідальність сторін. 5.1. При порушенні Туристом вимог митної служби, а також при порушенні правил перетинання Державного кордону і країни перебування Туриста

Читайте также:
  1. IV. Відповідальність
  2. VI. Особливості оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 124 КУпАП
  3. Адміністративна відповідальність юридичних осіб.
  4. Адміністративна відповідальність: поняття, мета, функції, принципи та ознаки.
  5. Висновки (обсяг 3 сторінки).
  6. Відповідальність за невиконання зобов'язань
  7. Відповідальність за порушення антимонопольно-конкурентного законодавства та її види.
  8. Відповідальність за порушення господарських зобов'язань
  9. Відповідальність за порушення законодавства про будівельну діяльність
  10. Відповідальність за порушення законодавства про захист економічної конкуренції
  11. Відповідальність за порушення законодавства про захист економічної конкуренції
  12. Відповідальність за порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

5.1. При порушенні Туристом вимог митної служби, а також при порушенні правил перетинання Державного кордону і країни перебування Туриста, що викликають неприбуття Туриста на місце, вартість замовлених послуг не повертається.

5.2. У випадку недотримання Туристом терміну оплати, Турагент залишає за собою право в однобічному порядку розірвати даний договір, анулювати замовлені послуги і стягнути з Туриста збитки.

5.3. У випадку відмови Туриста від заброньованих послуг або відмови посольства та імміграційної служби у видачі в’їзних віз, Туристу повертається сплачена ним вартість замовлених послуг, за винятком суми понесених Турагентом витрат на момент відмови в розмірі:

Більш ніж за 14 днів до початку Тура – передплати, вказаної у п. 4.3. цього договору;

Менш ніж за 14 днів до початку Тура – 50% від вартості Туру;

Менш ніж за 7 днів до початку Тура – 80% від вартості Туру;

менш ніж за 3 дні, неприбуття (NO SHOW) Туриста або у випадку ануляції Туру, строки якого припадають на Високий сезон – 100% від вартості Туру.

5.4. Незалежно від терміну відмови Туриста від заброньованих ним туристичних послуг або відмови посольства у видачі в’їзних віз, Турист несе збитки за повернення авіа (з/д) квитків і страхової суми відповідно до протоколу про тарифи і правила оформлення авіа (з/д) перевезень і страхового поліса.

5.5. У випадку придбання Туристом Туру який має інші штрафні санкції ніж вказані у п. 5.3. даного договору, до листа бронювання вноситься інформація, що містить штрафні санкції такого Туру. В такому випадку умови п.5.3. даного договору втрачають свою юридичну дію і вступають в дію умови, вказані в підписаному з Туристом листі бронювання.

5.6. У випадку неможливості виконання Турагентом умов, що викладені в листі бронювання, Туристу виплачується повна вартість сплачених ним послуг.

5.7. Турагент не несе відповідальності в разі скасування чи зміни часу відправлення транспортного засобу та пов’язані з цим зміни програми поїздки, яка входить до туристичного продукту. Відповідальність за неякісне обслуговування, затримку або скасування авіаційного, наземного або водного повідомлення - несуть транспортні компанії і компенсують збиток відповідно до діючого законодавства України і міжнародного права.

5.8. Турагент не несе відповідальності за правильність оформлення закордонного паспорта Туриста, усі фінансові витрати в цьому випадку несе Турист.

5.9. У виняткових випадках відсутності номерів у заброньованому готелі, при настанні високого сезону, а також під час проходження виставок, конференцій і національних свят у країні перебування, Турагент залишає за собою право на надання номерів в іншому готелі, такого ж рівня або вище.

5.10. Категорія готелю визначається нормативними актами країни розташування готелю, і відповідно до них вказується в листі бронювання, підписаного Туристом і Турагентом.

5.11. У випадку виникнення претензій у країні перебування, Турист, що підписав цей договір, повинен звертатися до представника приймаючої сторони. Якщо претензії, що виникли не вдається вирішити на місці, Турист повинен пред’явити Турагенту письмову рекламацію, складену в 2-х примірниках з документально підтвердженими фактами порушення умов договору протягом 21 дня після повернення з замовленого Туру. Якщо рекламація визнається обґрунтованою, то провадиться компенсація ненаданих послуг. Рекламації не приймаються Турагентом після закінчення зазначеного вище терміну їх пред'явлення.

5.12. Розміщення Туриста у номері готелю країни перебування і здача номера здійснюється відповідно до розрахункового часу, передбаченого адміністрацією готелю за місцевим часом. Турагент не несе відповідальності за порушення Туристом розрахункового часу в готелі.

5.13. Турагент не несе відповідальності за збереження багажу, цінностей і документів Туриста протягом усього часу надання туристичних і транспортних послуг, а також за будь-які правомірні чи неправомірні дії державних органів країни тимчасового перебування чи країни транзиту, в тому числі митних органів та прикордонних служб.

5.14. Турагент не несе відповідальності у випадку надання Туристом неправильної інформації або неналежних документів, які Турист зобов'язаний надати згідно п.3.2.1., 3.2.2. цього договору.

 

Форс - мажор

6.1.Сторона, яка порушила умови цього договору, звільняється від відповідальності, якщо таке порушення викликане дією обставин непереборної сили.

6.2. До обставин непереборної сили відносяться пожежа, повінь, інші стихійні лиха, страйки, воєнні дії будь-якого характеру, протиправні дії третіх осіб, рішення органів державної влади або управління, рішення органів місцевого самоуправління, якщо вони виникли після вступу цього договору в силу, і їх дії Сторона не могла ні передбачити, ні запобігти розумними заходами.

6.3. Сторона, на виконання обов’язків якої вплинули обставини непереборної сили, зобов’язана негайно, але не пізніше 10 днів, повідомити про це іншу Сторону згідно цього договору і в ті ж терміни надавати належні докази дії обставин непереборної сили. Належними доказами будуть документи, видані компетентними державними органами.

6.4. Якщо у вказаний в п.6.3. цього договору термін Сторона не подала вказаних доказів, вона позбавляється права посилання на дії обставин непереборної сили.

6.5. Сторона, на виконання зобов’язань якої вплинули обставини непереборної сили, повинна прийняти всі міри для належного виконання зобов’язань і вказати іншій стороні терміни їх виконання.

6.6. Якщо дія обставин непереборної сили продовжиться більше трьох місяців, дія цього договору припиняється. При цьому Сторони погоджують порядок і терміни передачі необхідних документів і проведення взаєморозрахунків.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)