АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

РЕФЕРАТИВНОЇ РОБОТИ

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II Методика виконання курсової роботи.
  3. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  4. IX. СИГНАЛИ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ПІД ЧАС МАНЕВРОВОЇ РОБОТИ
  5. VI Поточний контроль виконання роботи
  6. VI Поточний контроль виконання роботи
  7. VI Поточний контроль виконання роботи
  8. VI Поточний контроль виконання роботи
  9. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  10. VIІ Поточний контроль виконання роботи
  11. А. Виконується при підготовці до роботи
  12. Аналіз стану виховної роботи

Реферативна робота є результатом самостійного пошуку й опрацювання найновіших джерел інформації.

Реферативна робота повинна бути логічно побудованою і мати характер цілісного та завершеного самостійного дослідження. Загальними вимогами до складання матеріалу реферативної роботи є чіткість побудови, логічна послідовність викладення матеріалу, переконливість аргументації, точність формулювань, конкретність висновків і обґрунтування пропозицій.

Матеріал повинен викладатись відповідно до існуючих правил правопису з дотриманням єдиного стилю викладення. Відповідальність за оформлення та грамотність повністю покладається на автора роботи. Обсяг роботи – до 20 аркушів.

Під час написання реферативної роботи слід керуватися таким планом виконання завдання:

- вибір теми, визначення мети і об’єкта дослідження (з урахуванням творчих інтересів);

- визначення питань дослідження і складання плану реферативної роботи;

- збирання і опрацювання матеріалу для написання реферативної роботи;

- оформлення реферативної роботи;

- підготовка до виступу з реферативною роботою перед студентами групи;

- захист реферативної роботи.

Орієнтована тематика реферативних робіт видається на початку навчального семестру. Студенту надається право вибору теми реферативної роботи з числа визначених або запропонувати свою тему з обґрунтуванням її розробки. Оцінюється творчий підхід студента та пропозиції щодо нових форм викладення теми.

Коли всі студенти групи визначилися з темами реферативних робіт – складається список студентів із зазначенням обраних тем.

Студент готує реферативну роботу з урахуванням своїх майбутніх фахових інтересів. З огляду на досвід та набуті практичні навички студента, реферативна робота може мати цілком теоретичний характер.

Реферативна робота повинна містити:

- титульну сторінку;

- план роботи;

- вступ;

- основна частина (виклад матеріалу згідно плану);

- висновки і пропозиції;

- список використаної літератури;

- додатки.

Титульна сторінка оформляється за формою, наведеною в Додатку А.

План роботи становить назву розділів, підрозділів роботи і нумерацію сторінок. Пункти плану повинні точно повторювати заголовки у тексті.

Вступ має містити обґрунтування актуальності обраної теми, мету і зміст поставлених завдань.

Основна частина реферативної роботи містить аналіз теоретичних поглядів на досліджувану тему та їх практична значущість, власні обґрунтовані пропозиції.

Висновки і пропозиції – коротка характеристика результатів роботи та запропонованих заходів.

Список використаної літератури має містити лише ті літературні джерела та інші джерела, які реально використовувались в роботі. Рекомендована навчальна література для виконання реферативної роботи наведена в Додатку Б.

Використовуючи в роботі цитати, думки або фактичний матеріал слід посилатися на літературне джерело. Для цього в квадратних дужках проставляють номер, під яким ця робота є у списку використаної літератури, а також сторінка. Наприклад, [3, с. 45].

У додатках розміщуються графіки, схеми, таблиці тощо. Додатки нумеруються, а в тексті на них робиться посилання.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)