АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Джон Гроген: «Марлі і ми», 2007 р

Читаючи цю книгу, Ви будете сміятися, плакати і докірливо похитувати головою. У книзі Дж. Грогена описується одна з тих життєвих подорожей, які люди і собаки найчастіше здійснюють разом. Ця книга яскраво відображає любов: людини до людини, людини до собаки, собаки до людей. В сучасному світі ми дуже часто забуваємо про справжні людські почуття. Не тільки про кохання з яскравими пристрастями, ні. Про банальну щоденну любов, яка виявляється в буденності й проблемах, в терпінні й розумінні, ніжності й теплі. Інколи простий пересічний собака мусить нагадати нам, що наше призначення на цій землі як людини, як частинки Всесвіту, як частинки природи – це любов. Лабрадор Марлі з'явився в сім’ї Грогенів в найскладніший момент їхнього життя: коли вони болісно переживали процес з'єднання двох зовсім різних минулих в одне спільне майбутнє. Вони допомагали собаці стати членом сім'ї, а вона допомогла їм стати справжньою парою, сім'єю, батьками, - одним словом, допомогла подорослішати. Незважаючи на всі розчарування, Марлі підніс своїм господарям безцінний подарунок: він навчив їх безмежно і безкорисливо любити і показав їм, що дійсно важливо в цьому житті. Адже, собаці всеодно, бідний ти чи багатий, освічений чи неписьменний, розумний чи нерозумний. Віддай їй своє серце, і вона відповість тобі тим же. Все дуже просто; тільки ми, люди, мудрі й високорозвинені істоти, самі створюємо собі проблеми, намагаючись ускладнити наше життя. Насправді, життя виявляється надзвичайно простим, варто лише відкрити іншим свою душу, - і зрозуміти це Вам допоможе собака з жахливими манерами і щирими намірами. Ця смішна і одночасно зворушлива книга бестселер не залишить байдужим жодного читача.

Для тих, хто цікавиться географією, подорожжю, тваринами і сучасною прозою.

Ключові слова: людина, собака, любов, почуття, життя, бестселер.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)