АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Порядок і методика виконання. Форма подібна до бланка чи карточки

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II Методика виконання курсової роботи.
  3. II. ПОРЯДОК И МЕТОДИКА ПРОВЕДЕНИЯ ЭКЗАМЕНА
  4. IV. Порядок представления работ на Конкурс
  5. V. ПОРЯДОК ПРОВЕДЕНИЯ СОРЕВНОВАНИЯ
  6. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  7. VII. Порядок проведения предполетного досмотра
  8. XII. Порядок учета и отчетность работы групп досмотра
  9. АДАПТИВНЫЕ ПРОЦЕССЫ В СОЦИАЛЬНОЙ РАБОТЕ И МЕТОДИКА ИХ РЕГУЛИРОВАНИЯ
  10. Ароматерапия — эстетическая методика. Чувство меры – признак высокого вкуса.
  11. Банківські об'єднання: порядок створення та їх типи
  12. Банку, якщо він занадто ухиляється від виконання рекомендацій.

Теоретична частина

Форма подібна до бланка чи карточки. Прикладом форми є будь-який бланк, сторінка з паспорта тощо. Одна форма містить дані лише з одного запису.

 

Порядок і методика виконання

  1. Відкрити БД, в якій є таблиці Оцінки та Студенти.
  2. Додати до БД таблиці Предмети ( поля: назва, номер семестру, кількість лабораторних робіт, викладач ), Групи ( поля: шифр групи, спеціальність, курс, кількість студентів).
  3. Створити форми для таблиц Оцінки, Студенти, Предмети, Групи використовуючи Мастер форм. Створити усі можливі види форм: в один столбец, ленточный, табличный, выровненый, сводная таблица, сводная диаграмма. Форми сводная таблица та сводная диаграмма будувати для таблиць Студенти та Оцінки відповідно.

Для цього необхідно активувати закладинку Формы та викликати команду Создать.

У вікні, що зв’явиться обрати таблицю Оцінки у якості джерела даних та режим Мастер форм.

У подальших формах встановити набір полів, що будуть відображатись через форму (усі поля крім середнього балу), далі обрати послідовно варіанти інтерфейсу форми (як вже зазначалось вище, для кожного виду інтерфейсу по одній формі), а також варіанти оформлення (диффузный, камень и т.п.). Після встановлення усіх необхідних параметрів обрати опцію Открыть форму для просмотра и ввода данных. Записати у звіт алгоритм виконання команди.

Для форми сводная диаграмма перемістити значення оцінок з різних предметів на поле діаграми у місце означене надписом Перетащите сюда поля данных, а поле Номер перемістити у область діаграми позначений надписом Перетащите сюда поля категорій.

  1. За допомогою створених форм додати до таблиць ще 5 записів, відредагувати декілька записів та видалити 1-2 записи. Записати у звіт алгоритм виконання команди.
  2. За допомогою режиму Конструктор створити форму для редагування таблиці Личное имущество.
  3. Створити звіт за допомогою Мастера отчетов. Продемонструвати різні виді звітів для різних таблиць.

Для цього потрібно активувати у вікні роботи з базою даних режим Отчеты та викликати команду Создать. У вікні, що в’явиться обрати джерело даних (для кожного виду звіту своя таблиця) та режим Мастер отчетов. Потім сформувати список полів. Які будуть відображатись у звіті (набір сформувати за власним вибором). Після створення звіту провести його редагування за допомогою режиму Конструктор і змінити заголовок (заголовок повинен містити вид звіту та назву таблиці).

Записати у звіт алгоритм виконання команди.

 

 

Зміст звіту:


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)