АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Голосуємо за 10 добрих справ

Читайте также:
  1. I. Дополните предложения глаголами, данными справа, поставив их в Imperfekt.
  2. III. Исправьте предложения в соответствии с содержани ем текста.
  3. V. Про порядок ведення справ Державної Народньої Ради
  4. VIII. Особливості проходження служби військовослужбовцями, щодо яких провадиться дізнання, досудове слідство або справа розглядається судом чи вирок суду набрав законної сили
  5. А. Проверка исправности клапана вдоха
  6. Адвокат у справах окремого провадження.
  7. АЛГОРИТМ ДІЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ТА ЗАСТУПНИКА ДИРЕКТОРА З ВИХОВНОЇ РОБОТИ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ПІД ЧАС ЗДІЙСНЕННЯ ПЕРЕВІРКИ ФАХІВЦЯМИ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ
  8. Аналіз стану справ у галузі
  9. Аппаратные и программные неисправности, выявляемые при загрузке Windows
  10. Аппаратные неисправности, выявляемые при запуске BIOS
  11. АРХІВИ ТА АРХІВНА СПРАВА ДОБИ ВИЗВОЛЬНИХ ЗМАГАНЬ І ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ (1917-1920 РР.)
  12. АРХІВНА СПРАВА В ЗАХІДНІЙ УКРАЇНІ, НА БУКОВИНІ ТА ЗАКАРПАТТІ У 1920-1930-Х РР.
№ п/п Назва доброї справи Сутність доброї справи
1. Свій за свого Проведення ярмарків дитячих виробів, виставок малюнків s картин, благодійних концертів (на вибір організаторів), волонтерської допомоги учасникам АТО, які знаходяться у зоні бойових дій та тим, хто повернувся і знаходиться у воєнних госпіталях.
2. Ми за мир! Організувати проведення фотоквесту «Діти за мир у світі!». Найкращі фото розмістити у районних, міських, обласних журналах та в мережі інтернет, зокрема на сайті обласної ради дітей Київщини ordk.com.ua.
3. Ні насильству! Організувати опитування, круглі столи, ток-шоу, зустрічі з правоохоронними органами, проведення конкурсу малюнків «Яким я бачу слово «насильство», форум-театру, тренінгів з метою запобігання насильству серед учнівської молоді та зменшити процент скоєних злочинів підлітками. (Приклад: зняти відеоролик на тему насильство у шкільному колективі, в сім’ї та презентувати під час проведення заходів)
4. Ми маємо талант Організувати конкурс, концерт, змагання, фестиваль з метою об’єднання талантів усіх шкіл району (міста) та збору грошей на добрі справи, зокрема для дітей, які живуть у дитячих будинках. (Діти-сироти потребують допомоги не тільки напередодні Дня святого Миколая та Нового року)
5. Посміхніться! Вас знімають! Фотографуючи посмішки, змусити якнайбільшу кількість людей посміхатись, зокрема дітей-сиріт, дітей з особливими потребами. Залучивши партнерів, учасники які назбирають найбільше посмішок можуть отримати приз. (Також можна залучити до акції Фонд гарних справ «1000000 посмішок»)
6. Щедрий вечір Об’єднати однолітків на передодні Різдва, підготувати костюми, вивчити щедрівки, колядки та вітати людей, збираючи кошти для дітей-сиріт. Не забуваємо обов’язково привітати діток у дитячих будинках та дітей з особливими потребами.
7. Книга в дарунок Усі, хто мають книги, які вже прочитані, пишуть побажання всередині та віддають другу, знайомому або просто незнайомій людині, яка бажає прочитати. (Умова: попередити цю людину, що книга повинна постійно бути в русі, тобто передаватися іншим читачам)
8. Подаруй дитині посмішку! У кожного з нас є таланти, отже давайте покажемо та навчимо цьому дітей, які не мають змоги ходити на різноманітні гуртки та секції (діти-сироти, діти з особливими потребами). Проводимо майстер-класи з декупажу, хореографії, малюванню тощо, організовуємо вистави, концерти, виставки дитячої творчості (після майстер-класів).  
9. Обміняй цигарку на цукерку Організатори заходу збирають матеріали (фото- та відеоматеріали, друковану інформацію) про шкоду курінню, роздруковують буклети, за можливості знімають відеоролики. Активісти на головній площі міста, села обмінюють цигарки на цукерки, роздають буклети, демонструють відео- та фотоматеріали.
10. Будуємо майбутнє Отримання та поширення інформації про професії, що потрібні суспільству, досвіду з відвідування освітніх закладів та центрів, знайомства з сучасними технологіями освіти, допомога дітям у виборі професії шляхом зустрічей з успішними людьми.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)