АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

МЕТА І ЗАВДАННЯ ПРАКТИКИ

Читайте также:
  1. I. Описание практики.
  2. I. ПЕРЕВІРКА ДОМАШНЬОГО ЗАВДАННЯ
  3. II Завдання додому
  4. II. ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ'ЯЗКИ
  5. II. МЕТА, ЗАВДАННЯ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИКОННАННЯ.
  6. II. Основні напрями роботи, завдання та функції управління
  7. II. Практичне завдання.
  8. II. Практичне завдання.
  9. II. Тестові завдання
  10. IV рівень (одне завдання 4 бали)
  11. IІ Завдання додому
  12. IІ Завдання додому

МІНІСТРЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКАРАЇНИ

Івано-Франківський національний технічний університет

Нафти і газу

 

ЗАТВЕРДЖУЮ

 

Перший проректор _______Ф.В. Козак

«____» ______________ 2010р.

Переддипломна практика

Програма

Та методичні рекомендації

За освітньо-кваліфікаційного рівня 7.050106 – спеціаліст

 

  Очна форма навчання Дистанційна форма навчання
Факультет Економіки і підприємництва ФЗДН
Кафедра Обліку і аудиту Обліку і аудиту
Курс V V
Семестр    
Тривалість, тиж.    
Всього кредитів 3 кредита ЕСТS/ 108 год.
Форма контролю захист звіту з практики

М. Івано-Франківськ

Р.

Робоча програма та методичні рекомендації переддипломної практики.

Складені згідно з робочим навчальним планом підготовки фахівців з повною вищою освітою освітньо-кваліфікаційного рівня 7.050106 – спеціаліст.

 

 

Програму розробили:

 

к.е.н., проф. кафедри ОА Орлова В.К.

 

асистент кафедри ОА Медвідь І.Б.

 

 

Програму і методичні рекомендації обговорені та рекомендовані до затвердження на засіданні кафедри обліку і аудиту. Протокол № ____ «___» _____________ 2010р.

 

 

Завідувач кафедрою ОА В.К. Орлова

 

 

Декан ФЕП В.Д. Никифорук

 

Начальник навчально –

методичного управління Б.В. Свирида

 

 

Зав. лабораторією організації

практик і зв’язку з виробництвом О.В. Юрчишин


Зміст

Вступ...........................................................................  
1 Мета і завдання практики......................................  
2 Керівництво та організація практики...................  
3 Програма практики................................................  
4 Індивідуальне завдання.........................................  
5 Методичні рекомендації........................................  
6 Форми та методи контролю..................................  
7 Звітність за практику та захист її матеріалів.......  
8 Вимоги до звіту......................................................  
9 Підведення підсумків практики............................  
Список рекомендованої літератури....................  
Додаток А..................................................................  

 

ВСТУП

Згідно з навчальним планом спеціальності 7.050106 “Облік і аудит” студенти п’ятого курсу проходять переддипломну практику протягом трьох тижнів. Базою практики можуть бути бухгалтерії підприємств незалежно від галузі, форм власності та організаційно-правових форм, а також аудиторські фірми. Бажано, щоб студент самостійно забезпечував себе місцем практики.

Керівник практики від кафедри перед від’їздом студентів на практику проводить організаційні збори. На цих зборах проводиться інструктаж з техніки безпеки і охорони праці під час проїзду до місць практики і назад та при проходженні практики (протокол інструктажу залишається на кафедрі).

Основним документом для студента під часпроходження практики є щоденник, який видається особисто керівником практики від кафедри. У щоденнику записується календарний графік проходження практики, завдання на науково-дослідну роботу та на збір матеріалів для дипломної роботи. Крім того, у щоденник записуються рекомендації керівника практики щодо кращого регламентування і планування проходження практики.

Під час проходження практики студент щодня коротко занотовує у щоденник роботу, яку він виконав за день і фактичне виконання календарного графіку.

При проходженні переддипломної практики студенти зобов'язані працювати згідно робочої програми, виконувати правила внутрішнього розпорядку трудового колективу і правила техніки безпеки, брати участь в суспільно-корисній роботі підприємства.

Після закінчення практики керівник практики від підприємства складає відгук на роботу студента на практиці і завіряє його печаткою. Після повернення з практики щоденник разом із звітом здається
керівникові практики від кафедри. Після ознайомлення із всіма представленими матеріалами керівник практики від кафедри складає і записує в щоденник висновок про роботу студента. Завідувач кафедри призначає комісію для прийому звітів з практики і у призначений термін студент захищає свій звіт перед цією комісією.

МЕТА І ЗАВДАННЯ ПРАКТИКИ

Метою переддипломної практики є практичне закріплення знань, здобутих в процесі вивчення теоретичних курсів з бухгалтерського обліку, аудиту, податкової системи.

Основним завданням практики є:

- ознайомлення з веденням податкового обліку і вивчення всіх податків, зборів і обов’язкових платежів, належних до сплати згідно чинного законодавства;

- збір матеріалів для написання дипломної роботи.

В результаті проходження практики студенти повинні закріпити свої знання податкового законодавства, поглиблено вивчити облік окремих операцій, розрахунків та зібрати необхідний матеріал для написання дипломної роботи згідно обраної теми.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)