АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Критерії оцінювання практичного заняття. Кожне завдання оцінюється:

Читайте также:
  1. I. Організація студентів до практичного заняття
  2. I. Організація студентів до практичного заняття
  3. II. Критерії діагностики
  4. II. Методологічні засади, підходи, принципи, критерії формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя у дітей та молоді
  5. III. Злочинна недбалість та її критерії. Казус.
  6. V. Зміст теми заняття.
  7. V. Зміст теми попереднього заняття.
  8. V. КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ ЗНАНЬ
  9. V. Критерії підсумкового оцінювання ЗНАНЬ
  10. VI. Підготовка процесуальних документів до практичного заняття – до 5 балів за кожний документ
  11. VII. Матеріали методичного забезпечення заняття .
  12. VІ. Критерії оцінювання

 

Кожне завдання оцінюється:

1 завдання –1 б;

2 завдання – 1 б;

3 завдання –1 б;

4 завдання – 1 б;

5 завдання – 1 б.

 

Зняття балів здійснюється:

- за помилку в визначенні кожної суми грошових виплат – 0,5 балів.

- за невірні арифметичні розрахунки – 0,5 балів;

- за відсутність висновків та пояснення в завданні – 0,5 балів;

- відсутність виконаного завдання – максимальна кількість балів.

 

5,0 – 4,6 балів -,, 5”

4,5 – 3,6 балів -,,4”

3,5 – 2,6 балів -,,3”

2,5 та менше – „2”

 

 


Практичне заняття №3.

 

Тема

Розрахунок збору на обов’язкове державне пенсійне страхування

Мета:

 

розвинути практичні навички щодо визначення розміру збору на обов’язкове державне пенсійне страхування з деяких видів господарських операцій

 

Варіант 1

 

Завдання 1

Ювелірний магазин реалізував ювелірних виробів на суму 143 тис. грн., у тому числі золотих обручок на суму 18 тис. грн. Величина ПДВ становить 23 тис. грн.

Визначити суму збору на обов'язкове державне пенсійне страхування з продажу ювелірних виробів, яку має сплатити ювелірний магазин до Пенсійного фонду України.

 

Завдання 2

Громадянин С. придбав 1 легковий автомобіль і 1 вантажівку для використання у підприємницькій діяльності. Договірна вартість легкового автомобіля становила 54 тис. грн., а вантажівки 84 тис. грн. з урахуванням ПДВ. Витрати на державну реєстрацію 1 автомобіля становлять 90 грн. Визначити суму збору на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування, яку має сплатити громадянин С. до Пенсійного фонду України.

 

Завдання 3

Підприємство продало будівлю загальногосподарського призначення за договірною ціною 264 тис. грн. Того самого дня підприємством було придбано будівлю під улаштування магазину роздрібної торгівлі для реалізації продукції підприємства. Договірна ціна даної будівлі становила 324 тис. грн. Визначити, яку суму збору на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування з операцій купівлі-продажу нерухомого майна має сплатити підприємство до Пенсійного фонду України.

 

Завдання 4

Мале підприємство є користувачем послуг стільникового мобільного зв'язку. У поточному місяці підприємство сплатило оператору за надані послуги 384 грн з урахуванням ГІДВ. Визначити, яка величина збору на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування з вартості послуг стільникового мобільного зв'язку має надійти до Пенсійного фонду України.

 

Варіант 2

 

Завдання 1

Ювелірний магазин реалізував ювелірних виробів на суму 74 250 грн., у тому числі золотих обручок на суму 18 000 грн. Величина ПДВ становить 12000 грн.

Визначити суму збору на обов'язкове державне пенсійне страхування з продажу ювелірних виробів, яку має сплатити ювелірний магазин до Пенсійного фонду України.

 

Завдання 2

Громадянин С. придбав 1 легковий автомобіль і 1 вантажівку для використання у підприємницькій діяльності. Договірна вартість легкового автомобіля склала 124 тис. грн., а вантажівки 204 тис. грн. з урахуванням ПДВ. Витрати на державну реєстрацію 1 автомобіля становлять 90 грн. Визначити суму збору на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування, яку має сплатити громадянин С. до Пенсійного фонду України.

 

Завдання 3

Підприємство продало будівлю загально господарського призначення за договірною ціною 193 тис. грн. Того самого дня підприємством було придбано будівлю під улаштування магазину роздрібної торгівлі для реалізації продукції підприємства. Договірна ціна даної будівлі становила 312 тис. грн. Визначити, яку суму збору на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування з операцій купівлі-продажу нерухомого майна має сплатити підприємство до Пенсійного фонду України.

 

Завдання 4

Мале підприємство є користувачем стільникового мобільного зв’язку. У поточному місяці підприємство сплатило оператору за надані послуги 186 грн з урахуванням ПДВ. Визначити, яка величина збору на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування з вартості послуг стільникового мобільного зв'язку має надійти до Пенсійного фонду України.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.006 сек.)